Hij wil sex met me

Vanaf het moment dat ik het zinnetje: “ze is een hete geile milf en ik wil sex met haar” op zijn smartphone zag, wist ik gelijk dat hij het over mij had. Daar ging ik tenminste van uit, want ik was op dat moment de enige hete geile milf in zijn directe omgeving. Hij was zo verdiept in zijn WhatsApp gesprek dat hij me niet achter de bank voorbij had horen lopen en ik kreeg gelijk een stralende glimlach op mijn gezicht. Dat was precies wat ik nodig had, goed geneukt worden door een jongere man. Dat hij de beste vriend van mijn zoon is, die ik op dat moment bijles gaf, boeide me niet zoveel.

Dus je vindt me een hete geile milf

Hij schrok zich een ongeluk toen ik opeens voor hem stond en hem geil aankeek:

“Zo, dus jij vindt mij een hete geile mlf”, zei ik, terwijl ik hem diep in zijn ogen aankeek.

“Euhh….. maar ….. dat ….. eeeuuhhhh”, kwam er uit zijn mond en ik besloot om gelijk door te pakken.

“Nou, daar mag je zelf over oordelen”, zei ik terwijl ik mijn rok omhoog trok en hem naar mijn billen liet kijken. Volgens mij een lekker kontje en daar was hij het zo te zien helemaal mee eens.

Hij heeft een hele mooie pik

“Zo, nu heb jij mijn billen gezien. Dat betekent dat ik ook iets van jou te zien krijg en laten we alle tussenstappen gelijk maar overslaan, want ik wil die lekkere pik van je zien”, zei ik en dat was het meest spannende moment. Hij zou hard gillende wegrennen, compleet dichtklappen of hij ging zijn pik aan me laten zien. Ik had er het volste vertrouwen in dat het de laatste optie zou worden en dat bleek ook zo te zijn.

“Dat is een hele mooie”, zei ik terwijl ik voor hem op de bank ging zitten, “daar kan een hete geile milf wel iets mee. Blijf zo staan, dan doet mama de rest voor je.”

Ik pijp hem net niet klaar

Het volgende moment had ik zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Hij smaakte heerlijk en hoe graag ik ook zijn zaad in mijn mond had willen hebben, ik besloot om hem eerst nog even te teasen. Nadat ik hem een paar minuten had gepijpt, voelde ik dat hij bijna ging klaarkomen en dat was het moment dat ik stopte en hem gek ging maken. Ik geil erop als mannen naar mijn naakte lijf kijken, dus kleedde ik me snel uit en zei op een strenge toon:

“Niet aankomen, dat komt zo. Ga maar even op de bank zitten en trek je af terwijl je naar me kijkt. Oh ja, ik wil dat je je helemaal uitkleedt.”

Teasen en geneukt worden

Hij deed gelijk wat er van hem gevraagd werd en ik moet zeggen dat ik er een kletsnat kutje van kreeg. Een knappe jongeman die naar mijn moederlijf aan het kijken is en niet van zijn pik kan afblijven. Ik hield het teasen niet al te lang vol, want mijn kutje schreeuwde om gevuld te worden en dat was precies wat hij ging doen. Ik liep naar hem toe, liet me over zijn grote pik zakken en begon hem zachtjes te berijden. Daarna liet ik me van achteren door hem neuken en ik lette er heel goed op dat hij niet klaarkwam. Ik wilde de eerste keer zijn zaad op mijn grote borsten voelen, dan kon hij tijdens de tweede ronde zoveel in me klaarkomen als hij wilde. Als hij genoeg energie had, dan mocht hij me zelfs in mijn kontje neuken.

Hij komt op mijn grote borsten klaar

Natuurlijk heeft hij genoeg energie, bedacht ik me opeens, ik heb hier met een jonge gast te maken. Niet met een man van mijn eigen leeftijd die eerst moet opladen. Ik denk zelfs dat zijn pik niet eens naar beneden gaat als hij klaargekomen is en anders doe ik iets niet goed als hete geile milf.

Ik merkte dat hij steeds dichter bij een orgasme kwam en ik wist het zo te timen dat ik zijn pik uit me liet glijden, voordat hij begon te spuiten. Ik ging snel op m’n knieën voor hem zitten en hield mijn grote borsten omhoog. Hij dacht niet eens na, maar stak gelijk zijn pik tussen mijn tieten en begon me daar te neuken. Dat was het moment dat ik mijn eerste orgasme van die middag kreeg, want als ik iets lekker vindt is om tussen mijn grote tieten geneukt te worden.

Het tweede orgasme was nog heftiger en die kreeg ik toen hij zijn zaad op mijn borsten begon te spuiten. Vanaf het moment dat ik de eerste hete stralen er op voelde uiteenspatten, besloot mijn lijf dat het tijd was om nog harder klaar te komen. Dat zou wat gaan worden als hij zijn zaad op mijn gezicht ging spuiten. Maar dat kwam wel als hij me in mijn kontje had geneukt.