Pornoactrice: Brandy Dean
Duur: 06:57

Milf met hele grote borsten

“Vind je ze echt niet te groot?”, vroeg Carla een beetje beduusd. Dit was de eerste keer dat ze sex ging hebben na haar scheiding, en ze was best zenuwachtig. Haar ex-man riep altijd dat ze veel te dikke uiers had en daar was ze aardig onzeker om geworden. Het had dan ook een jaar geduurd voordat ze de moed bij elkaar had geraapt om weer aan sex te gaan doen. Ze was klaar met haar vibrators en dildo’s en wilde gewoon weer een echte pik in haar kutje hebben.

De man waarmee ze sex zou gaan hebben, vertrouwde ze volledig. Ze had al een half jaar met hem gechat en ze waren een paar keer op stap geweest met elkaar. Daar was niets seksueels uit gekomen, al had dat niet aan Carla gelegen. Die was stiekem een beetje verliefd op hem aan het worden en ze wilde niets liever dan sex met hem hebben en misschien wel een relatie met hem beginnen.

Een sexafspraak met haar chatvriend

Ze besloot om er gewoon voor te gaan en in één van hun chats, legde ze haar voorstel op de virtuele tafel. Harm, haar chatvriend, reageerde precies zoals ze gehoopt had. Het liefst was hij dezelfde avond naar haar toe gereden, maar ze besloten om halverwege een hotel te nemen. De volgende dag was het zover en Carla zat al ruim op tijd aan de hotelbar. Ze vond het best spannend, want ze zou in een hotelkamer geneukt gaan worden. Dat had best wel iets sletterigs en goedkoop. Dat ze de secretaresse was die door haar baas geneukt zou gaan worden, dat idee.

Carla was verzot op rollenspelen en als het wat zou worden met Harm, dan was dat niet de laatst keer dat ze in een hotelkamer geneukt zou worden. Ze had namelijk best een paar ideeën, de secretaresse bijvoorbeeld, om er een geil verhaal van te maken. Ze had het druk met haar fantasieën en was zo in gedachten verzonken, dat ze Harm niet eens hoorde aankomen. Pas toen hij naast haar ging zitten en haar aantikte, kwam ze uit haar trance en ze kreeg gelijk een grote glimlach op haar gezicht, toen ze de man zag die haar ging neuken. Ze was aardig opgewonden geraakt van haar hersenspinsels en besloot om er gelijk vol voor te gaan.

Hij vindt haar hele grote borsten prachtig

Ze ging, zonder nog zelfs gedag gezegd te hebben, met haar hoofd naar zijn hoofd en ze kreeg een rilling van genot door haar lijf, toen hun lippen elkaar raakten. Ze waren zo in hun zoen verwikkeld, dat ze pas stopten toen de barman vroeg wat Harm te drinken wilde hebben. Waarschijnlijk deed hij dat om het passievolle stel tot rust te manen, want de andere mensen die aan de hotelbar zaten, begonnen al opmerkingen te maken.

“Laat maar zitten”, zei Carla, “de meneer gaat met mij mee.”

Ze pakte de hand van Harm vast en ze voelde zich weer helemaal jong en verliefd. Ze had altijd van sex gehouden, zelfs met haar ex-man voordat hij vreemd ging doen. Een jaar zonder sex was dan ook heel lang voor haar en ze wilde het zo snel mogelijk gaan inhalen, al hoefde ze niet gelijk hard geneukt te worden. Ze hield van voorspel en Harm bleek er net zo over te denken. Ze hadden zich allebei uitgekleed en alleen hun ondergoed nog aan. Haar grote borsten puilden uit haar bh en ze was dolblij toen Harm op slag verliefd was op haar dikke memmen. Hij was lyrisch over haar hele grote borsten en voordat hij poëtisch begon te worden, besloot ze om in te grijpen.

Voor het eerst sinds een jaar weer een pik in haar mond

De knappe milf haalde zijn pik uit zijn onderbroek en keek er een beetje verbaasd naar. Ze was de pik van haar ex-man gewend en die kwam niet eens in de buurt van Harm zijn exemplaar. Ze aarzelde even, want ze wist niet of ze dat ding in haar mond kwijt kon. Ze besloot gewoon om het te proberen en zou wel zien waar het schip strandde. Ze leek goed bezig te zijn, want Harm was aardig aan het kreunen. Carla had zich er al op voorbereid dat hij haar mond zou gaan volspuiten en ze wilde maar al te graag zijn zaad doorslikken.

Harm had echter een ander plan en daar speelden haar hele grote borsten een belangrijke rol in. Hij deed iets wat haar man nooit gedaan had, maar waar ze vaak genoeg over gefantaseerd had. Carla heeft nogal gevoelige borsten en ze wilde altijd al weten hoe het was om tussen haar dikke tieten geneukt te worden. Ze had het wel eens met een grote dildo gedaan, maar dat voelde nep. Ze kreeg een klein orgasme toen hij zijn grote pik tussen haar borsten had geduwd en haar tieten begon te neuken. Ze voelde een golf van genot door haar lijf gaan en ze moest haar best doen om het niet al te hard uit te schreeuwen. Ze was nogal luidruchtig tijdens de sex, maar daar scheen Harm geen enkel probleem mee te hebben. Integendeel, hij werd er zelfs nog geiler van.

In een hotelkamer geneukt worden

“Ik wil je zo graag neuken”, zei Harm toen hij bezig was om een condoom om te doen, “ik verlang hier al maanden naar.”

“Waarom heb je dat nooit eerder gezegd?”, vroeg Carla een beetje verbaasd. Als ze dat had geweten, dan had ze al zes maanden eerder met hem in bed gelegen.

“Ik durfde het niet en ik vind je een veel te mooie vrouw. Ik dacht dat ik geen kans bij je zou maken.”

“Dan had je de subtiele hints toch ietsjes beter op moeten pikken”, zei Carla lachend, “maar nu we dan toch zover zijn, wil ik niets liever dan die grote pik in mijn kutje hebben.”

Harm duwde zijn eikel tegen haar kutgaatje aan en stootte in één keer naar binnen. Carla was kletsnat en hij gleed tot aan zijn ballen in haar strakke kutje. Het neuken van deze mooie moeder was goddelijk en ze hield net zo van standjes als hijzelf. Hij vond het heerlijk kom haar grote tieten zien heen en weer te zwaaien, op het neukritme. Ze begon ook steeds harder te kreunen en hij voelde hoe ze schokkend klaarkwam. Hij kon zich nog net inhouden, want hij had een speciale plek in gedachten waar hij zijn zaad zou gaan spuiten.

Op haar grote tieten klaarkomen

Nadat hij haar van achteren geneukt had en blijkbaar haar G-spot had gevonden, kwam ze voor een tweede keer klaar en zei ze dat ze moest stoppen. Haar kutje was te gevoelig, maar ze had wel al een idee waar hij zijn zaad kon gaan spuiten.

“Kom alsjeblieft op mijn grote borsten klaar, ze hebben het nodig. Ik wil je hete zaad op mijn tieten voelen.”

Dat was precies de plek die Harm in gedachten had, dus hij had vliegensvlug zijn condoom van zijn pik gerold en ging op zijn knieën naast de mooie milf zitten. Die had ondertussen haar tieten bij elkaar gedrukt en ze had het niet verwacht, maar toen ze de eerste stralen sperma op haar dikke memmen voelde, kwam ze nog een keertje klaar. Het was niet zo’n intense als de laatste twee, maar ze kon zich niet meer herinneren wanneer het voor het laatst was dat ze zoveel keer was klaargekomen.

“Ik moet even een schoonheidsslaapje doen”, zei Carla, want ze was een beetje op van het geile neuken en haar heftige orgasmes.

“Dat lijkt me een goed idee, even een dutje doen, dan kunnen we er zo weer fris tegenaan”, zie Harm die achter haar ging liggen en met zijn hand één van haar grote borsten pakte. Het maakte hem niets uit dat er nog sperma opzat en hij begon zachtjes haar dikke tiet te kneden en zei:

“Dat douchen we er zo wel af, nu eerst even slapen.”

“Weet je”, zei Carla nog voordat ze haar ogen dichtdeed, “is het misschien een goed idee dat je morgenavond bij me komt eten. Dan maak ik iets heel lekkers klaar en hebben we de rest van het weekend voor onszelf.”

“Dat lijkte me een heel goed plan”, zei Harm, die in de zevende hemel was. Het zou niet bij deze ene keer blijven en daar was hij zielsgelukkig om.