Pornoactrice:
Duur: 08:04

Milf met grote tieten betaald in natura

“Kom je even bij me zitten”, zegt Gerda tegen Andre, de klusjesman. Die voldoet gelijk aan haar wens, want het liefst was hij in deze mooie moeder gekropen. Hij zou twee dagen lang klusjes in het huis voor haar doen en vanaf het eerste moment dat hij de enorme grote tieten in een strak truitje had gezien, was hij verliefd op ze geworden. De knappe milf is een kennis van zijn moeder. Die had hem op het hart gedrukt om niet teveel te vragen, aangezien Gerda in een lastige financiële periode zat.

Hij was net een uurtje bezig toen Gerda hem riep en hij bij haar op de bank kwam zitten.

“Je hebt het vast wel van je moeder gehoord, maar ik zit een beetje krap bij kas”, zei ze terwijl ze hem indringend aankeek. “Het enige dat ik kan doen is het bedrag in een aantal maanden betalen, vind je dat goed?”

“Maakt u zich maar niet druk mevrouw van der Veen, ik ben heel goedkoop en daarmee bedoel ik dat het niets kost. Ik heb deze week toch niets te doen en ik ben blij dat ik even het huis uit ben.”

Gerda keek hem stomverbaasd aan, ze had niet verwacht dat hij zo meegaand zou zijn. Ze kreeg plotseling een idee hoe ze de situatie naar beider tevredenheid kon oplossen.

“Ten eerste ben ik gewoon Gerda en niet mevrouw van der Veen”, zei ze met een glimlach op haar gezicht, “ten tweede vind ik het zo lief van je dat je niets rekent dat ik een tegenvoorstel heb.”

Ze wachtte even, want het was een spannend moment. Andre zou of de kamer uitrennen of hij zou er helemaal voor gaan.

“Ik kan je wel in natura betalen”, ging ze verder, “ik heb al gezien dat mijn grote tieten een positieve invloed op je hebben. Daar mag je mee spelen wat je wilt en ik hoop dat je graag gepijpt wil worden, want schijn ik erg goed in te zijn.”

Ze kan vreselijk goed pijpen

Nu was het Andre z’n beurt om haar stomverbaasd aan te kijken, “huh wat? Natura, pijpen” Hij kwam even niet verder door de onverwachte wending van het gesprek.

“Ja”, zei Gerda, “ik ga je twee keer per dag pijpen als betaling voor alle klussen die je gaat doen. Je mag ook gewoon nee zeggen als het je niets lijkt.”

“Hoezo nee?”, zei Andre verschrikt, “ik zou het heel erg lekker vinden, maar het hoeft echt niet. Ik zei dat het gratis was en ik verwacht er echt niets voor terug.”

“Dat weet ik”, zei de knappe milf terwijl ze met haar hand naar zijn broek ging, “maar ik wil het gewoon. Denk niet dat ik een slet bent die zomaar elke man pijpt die voor haar neus staat. Ik vind je een lieve jongen en ik wil graag wat terugdoen.”

Ze was ondertussen bij zijn kruis aangekomen en Gerda wreef zachtjes over zijn grote pik, die keihard was.

“Dat lijkt mee een beetje ongemakkelijk, ik kan maar beter je broek uittrekken, want dadelijk scheur je eruit.”

De mooie milf met grote tieten voegde daad bij woord en trok zijn broek naar naar beneden. “Owh, wat heb jij een mooie pik, daar ga ik een heleboel plezier aan hebben.”

Ze ging op haar knieën voor hem zitten en nam zijn penis in haar mond en begon hem zachtjes te pijpen. Het is één van haar favoriete bezigheden tijdens de sex. De mooie moeder vindt het heerlijk om zaad in haar mond te krijgen of dat het op haar grote borsten gespoten wordt. Ze had al besloten dat Andre het laatste mocht doen. Wat ze ook besloten had, was dat ze het in natura betalen ietsjes ging uitbreiden. Het zou niet alleen bij pijpen blijven, ze kon niet wachten om door die grote pik van Andre geneukt te worden. Ze had al een tijdje geen sex gehad en ze voelde dat haar kutje nat werd toen ze zijn pik in haar mond nam.

Andre was ondertussen in de zevende hemel terechtgekomen. Hij had nooit verwacht dat deze mooie milf sex met hem wilde hebben en zeker niet dat hij door haar gepijpt zou worden. Hij genoot zich suf en het werd alleen nog maar beter. Gerda stopte even met pijpen en ging staan, ze trok haar t-shirt over haar hoofd en deed haar bh uit. De enorme grote tieten zwaaiden zachtjes heen en weer en Andre kreeg bijna ogen op steeltjes. Hij had nog nooit zulke enorme grote borsten in het echt gezien en hij kwam bijna spontaan klaar.

Gerda zag het en zei snel: “even op iets anders concentreren schatje van me, ga maar een paar moeilijke wiskunde sommen oplossen in je hoofd. Ik zorg er voor dat je heerlijk klaar gaat komen, maar niet zo snel.”

Haar klusjesman begon zich te concentreren op een moeilijke som en hij voelde hoe het gevoel van klaarkomen minder werd.

“Mooi”, zei Gerda die het een minuutje aangekeken had, “dan gaan we nu verder met waar ik gebleven was.”

Ze begon het vreselijk geil te pijpen en Andre voelde het genot door zijn lichaam stromen. Deze mooie oudere vrouw had niet gelogen toen ze had gezegd dat ze goed kon pijpen. Zijn ex-vriendin was een beginneling vergeleken met haar.

Hij neukt haar tussen haar enorme grote tieten

“Wil je me anders even tussen mijn grote borsten neuken”, zei Gerda liefjes terwijl ze languit op de bank ging liggen. Andre was gelijk opgestaan en hij kon aardig richten want nog geen vijf seconden later zat hij met zijn pik tussen haar memmen en begon haar te neuken.

“Dit is lekkere, lieve jongen”, zei Gerda kreunend. Ze had gevoelige borsten en tepels en ze vond het heerlijk om tussen haar tieten geneukt te worden. Ze wisselde het tietneuken af met pijpen en liet zich uiteindelijk in haar mond neuken. Ze was kleinere pikken gewend, dus moest ze in het begin haar best doen om niet te kokhalzen, maar al snel had ze zich aan zijn lengte aangepast. Ze voelde hoe Andre op het punt van klaarkomen stond en liet zijn pik uit haar mond glijden.

Hij spuit zijn zaad in haar mond en op haar grote memmen

“Je wil zeker wel op mijn borsten klaarkomen, lieverd”, zei Gerda die hem al koosnaampjes gaf. Dat deed ze alleen als ze zich volledig goed voelde bij iemand en Andre had dat in zeer korte tijd voor elkaar gekregen. Andre knikte alleen maar en zag hoe de milf met grote tieten voor hem op haar knieën ging zitten en hem begon af te trekken. Dat wisselde ze af met pijpen en al snel stond Andre op uitbarsten. Ze had automatisch haar mond opengedaan en wachtte op het zaad dat hij zou gaan spuiten. De klusjesman gaf nog een paar rukken aan zijn pik en duwde vervolgens zijn pik in de mond van de mooie rijpe moeder. Het was een hele tijd geleden dat hij zo hard was klaargekomen en de hoeveelheid zaad ie hij spoot was indrukwekkend.

Gerda slikte zoveel mogelijk door, maar het liep uit haar mond en kwam ook op haar grote tieten terecht. Ze had een klein orgasme gekregen toen hij zijn zaad in haar mond spoot en ze wist dat als ze niet snel ging neuken, ze helemaal gek zou worden. Nadat hij uitgespoten was, nam ze zijn pik weer tussen haar lippen en likte hem helemaal schoon. Daarna stond ze op en pakte ze zijn hand vast.

Er wordt meer in natura uitbetaald

“Ik heb gehoord dat je een nogal stevig uurloon heb, dus moet er meer gebeuren in natura om dat te betalen.”

Andre wilde wat gaan zeggen, maar hij zag aan Gerda dat ze hem een beetje aan het plagen was.

“Lijkt het je iets als je die grote pik in mijn kutje stopt en we de rest van de dag niet meer uit bed komen. Je hebt toch de hele week de tijd, dus die klusjes komen wel af.”