Blonde milf betrapt hem tijdens het aftrekken

De mooie blonde Danielle is de beste vriendin van zijn moeder en ook gewoon een geile milf. Ze is knap, ze heeft grote borsten en ze loopt altijd in sexy kleren rond. Niet zo vreemd dus dat hij zich vaak genoeg afgetrokken heeft met haar als zijn fantasievrouw. Wist hij veel dat er meer zou gaan gebeuren dan alleen maar aftrekken.

Hij was helemaal vergeten dat de vriendin van zijn moeder bij hen logeerde en dacht dat hij het rijk alleen had thuis. Het eerste wat hij dan altijd doet is op bed gaan liggen, een geile pornovideo op zijn telefoon opzetten en zich gaan aftrekken. Dit keer was geen uitzondering en hij lag net lekker aan zijn lul te trekken toen hij zich een ongeluk schrok.

Opeens staat ze in zijn slaapkamer

Opeens stond de vriendin van zijn moeder in zijn slaapkamer en keek hem vreemd aan. Haar ogen waren gefixeerd op zijn grote pik en voordat hij goed en wel doorhad wat er aan de hand was, lag ze naast hem op bed en was ze met zijn pik aan het spelen.

“Als je ook maar één woord tegen je moeder zegt, dan leg hij er een knoop in”, had de blonde milf gezegd, “en verspeel je al je kansen om meer seks met me te hebben, want hij denk dat hij nog lang niet klaar met je ben. Deal.”

“Deal”, zei hij omdat het wel het laatste zou zijn dat hij aan zijn moeder zou vertellen.

“Dan ga hij je lekker verwennen en je pijpen, maar niet te lang, want hij moet die grote pik van je in zijn kutje hebben. Als we geneukt hebben en je bent op zijn gezicht of borsten klaargekomen, dan ga hij je goed pijpen en gaan we nog veel meer doen. Maar dat komt later.”

Vriendin van zijn moeder wil tussen haar borsten geneukt worden

Ze stopte even en voordat hij wat kon zeggen ging ze verder:

“Hij vind het geil als je bijna klaarkomt en je me dan tussen zijn borsten neukt. Die zijn namelijk heel gevoelig en de kans is groot dat hij een orgasme ga krijgen als je op zijn grote borsten en zijn gezicht klaarkomt.”

hij knikte alleen maar, want het leek wel alsof ze in een keer al zijn fantasieën werkelijkheid wilde laten worden. Als de beste vriendin van zijn moeder hem alleen maar afgetrokken zou hebben, dan zou hij al in de zevende hemel zijn. Alles wat ze nu vertelde was een heerlijke bonus waar hij nooit rekening mee had gehouden.

Ze is onder de indruk van zijn grote pik

Ze was blijkbaar nogal onder de indruk van zijn grote pik en ze had duidelijk al een tijdje geen seks gehad, want ze was nogal spraakzaam tijdens het neuken en ze herhaalde een paar keer dat ze dit zo gemist had en dat zijn grote pik nu van haar was.

Daar had hij geen enkel probleem mee, want als hij de mooie vriendin van zijn moeder vaker kon neuken, dan hoefde hij niet meer te fantaseren. Dat zou hij later allemaal wel zien, nu concentreerde hij zich op het neuken en hij voelde al dat ze na een paar minuten aan het klaarkomen was. Waarschijnlijk omdat ze al een tijd geen seks had gehad en, naar hij begreep, ze nog nooit zo’n grote pik in haar kutje gehad. Ze vertelde het een beetje onsamenhangend toen ze zijn pik aan het berijden was, maar het was duidelijk dat ze er van genot.

Hij was er best trots op dat de mooie blonde milf zijn pik zo lekker vond en al haar gepraat zorgde ervoor dat het niet lang zou gaan duren voordat hij ook klaar zou gaan komen. Dat voelde de mooie moeder, want ze liet zich van zijn pik afglijden en ging op haar rug op bed liggen.

Hij komt op haar grote borsten en gezicht klaar

“Wil je me alsjeblieft tussen zijn tieten neuken”, smeekte ze bijna en ze drukte ze uitdagend tegen elkaar. Die kans liet hij zeker niet aan zijn voorbijschieten en hij deed gelijk wat ze vroeg.

“Ga je lekker op mijn gezicht klaarkomen. Ga je mijn grote borsten met je zaad volspuiten. Ik wil je zaad in mijn mond, op mijn gezicht en op mijn tieten hebben. Voortaan als je seks wil hebben, dan kom je naar mij toe, afgesproken. Ga je nu klaarkomen.”

Ze was zo geil als een pak boter en het voelde heerlijk tussen haar grote borsten. Na een minuut voelde hij al dat hij het niet meer in kon houden en hij trok zich nu af boven haar gezicht en haar grote borsten. Ze had haar mond opengedaan en bleef hem geil aankijken. Hij gaf nog een paar rukken aan zijn pik en kwam toen hard klaar. Het was een grote lading zaad die uit zijn pik kwam en dat vond de vriendin van zijn moeder alleen maar geil.

De blonde milf kwam hard kreunend en trillend nog een keer klaar en ze was niet de enige die aan het trillen was. Hij liet zich naast haar op bed vallen en hield de mooie milf stevig vast totdat haar orgasme minder was geworden. Ze keek hem aan en al snel waren ze aan het tongzoenen en proefde hij zijn eigen zaad.

“Dit doe ik normaal eerst voordat ik seks met iemand heb. Trouwens, dit heb ik nog nooit gedaan, gelijk seks met een man. Ik zag je grote pik en ik kon me niet meer inhouden, ik hoop dat je het niet erg vindt.”

Ze was even bang dat ze hem een trauma bezorgd had, maar hij stelde haar snel gerust.

Nog een fantasie die werkelijkheid gaat worden

“Je weet niet hoe vaak ik hier over gefantaseerd heb en nu komen al mijn geile dromen uit”, zei hij en ze keek hem verbaasd aan.

“Punt één”, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht en ze pakt zijn stijve pik vast. “Hoe komt het dat die niet slap wordt en heb je echt over mij gefantaseerd.”

“Als er zo’n geile vrouw naast me ligt, dan blijft mijn pik overeind staan, geloof”, zei hij en hij kreunde want ze begon hem wat sneller af te trekken.

“Heb je er ook wel eens over gefantaseerd dat we standje 69 doen. Dat ik je ga pijpen en jij mijn kutje beft.”

“Ja”, zei hij met een diep zucht en hij wist precies wat er nu zou gaan gebeuren. Nog één van zijn fantasieën die werkelijkheid zou gaan worden.