Rijke huisvrouw heeft hele grote borsten

Heerlijk zo’n grote donkere pik

Kianna Dior is een rijke huisvrouw die zich een beetje verveelt. Dat stukje huisvrouw is ook een beetje overdreven, want ze heeft overal personeel voor rondlopen. Haar man heeft het veel te druk met zijn werk, dus die is maar mondjesmaat thuis. Haar seksleven is best tam te noemen en toen ze er een opmerking over maakte, had haar man gezegd dat ze best seks buiten de deur mocht zoeken, als ze het maar discreet deed. Het werd nog geiler toen hij zei dat hij heel graag wilde horen wat ze allemaal meemaakte en misschien wilde hij zelfs een keer kijken als hij thuis was. Het bleek dat hij er opgewonden van raakte als hij kon zien hoe zijn vrouw door een andere man geneukt zou worden.

De buurman heeft er eentje

De rijke huisvrouw had altijd al een voorliefde voor grote pikken en het enige dat ze nog nooit had uitgeprobeerd in haar leven, was een man met een grote donkere pik. Ze wist gelijk wie haar in dat opzicht kon ontmaagden, haar buurman. Hem verleiden zou een peulenschil zijn, want als ze elkaar zagen kon hij zijn ogen niet van haar grote borsten afhouden. Hij zou ook discreet zijn, want hij had er niets aan dat zijn vrouw het te weten zou komen. Seks was leuk, maar het was hem ook weer geen scheiding waard.

Een paar dagen later was het al bingo en zat de rijke huisvrouw op haar knieën en bungelde de grootste pik die ze ooit had gezien voor haar gezicht. Zo goed en zo kwaad als het ging pijpte ze hem en liet ze zich tussen haar grote borsten neuken. Eén van de fantasieën van haar buurman. Daarna kreeg ze zijn grote pik in haar kutje en ze vroeg zich af of ze ooit nog terug kon naar het normaal formaat van haar man. Ze was nog nooit zo goed gevuld geweest en ze kreeg het ene orgasme na het andere.

Een facial en haar echtgenoot wil meekijken

Uiteindelijk deed ze iets wat ze nog nooit had gedaan, maar voor alles moet een eerste keer zijn, dacht ze bij zichzelf. Ze trok de grote donkere pik van haar buurman boven haar gezicht af, net zo lang totdat hij begon te spuiten en ze haar eerste facial kreeg.

Haar man was uitermate opgewonden geraakt van haar seksuele escapades met de donkere buurman en ze hadden de meest intense seks die ze in tijden hadden gehad. Hij zou een camera laten installeren in één van de grote logeerkamers, zodat de seks opgenomen zou worden en ze het later met z’n tweeën konden gaan bekijken. Haar man had al voorgesteld dat ze de volgende keer misschien een trio moest regelen en hoe meer de rijke huisvrouw erover nadacht, hoe beter ze zijn plan begon te vinden. Dan had ze niet één grote pik om mee te spelen, maar twee.