Pornoactrice: Charlee Chase
Duur: 13:45

Blonde stiefmoeder geeft sex kado

Zijn blonde stiefmoeder had al een tijdje lopen zinspelen op het speciale verjaardagskado wat ze in gedachten had om hem te geven. Een paar dagen voor haar verjaardag liep ze, als haar man aan het werk was, in sexy kleding rond in het huis en gaf haar stiefzoon wanneer het maar kon een goede blik in haar decolleté. Ze zag hoe hij een rood hoofd kreeg als hij “stiekem” probeerde te kijken en ze wist precies wat hij ging doen als hij een paar minuten later haast maakte om naar zijn kamer te gaan. De geile blonde stiefmoeder had aan de deur geluisterd en ze moest zich inhouden om niet naar binnen te lopen. Ze hoorde namelijk hoe haar stiefzoon aan het masturberen was en haar naam uitriep toen hij klaarkwam.”

Heimelijk masturberen terwijl hij zich aftrekt

Ze was dan ook blij dat het eindelijk zijn verjaardag was en ze hem sex kado kon gaan geven. Ze had er al een tijdje op zitten broeden, want heimelijk had ze een crush gekregen op haar stiefzoon. Het was de jonge uitvoering van haar echtgenoot, alleen gespierder en hij had een grotere pik. Dat had ze gezien toen ze per ongeluk de badkamer was binnengelopen en haar stiefzoon zich onder de douche aan het aftrekken was. Ze had even met open mond gekeken en toen ze zag dat hij niets doorhad, omdat hij het te druk had met aan zijn pik te trekken. Liep ze zachtjes de badkamer weer uit, maar hield de deur op een kier. Ze trok haar jurkje omhoog en haar onderbroekje naar beneden en begon staande te masturberen, terwijl ze naar haar stiefzoon aan het kijken was.

Op de één of andere manier wist ze het zo te timen, dat ze tegelijkertijd klaarkwam met haar stiefzoon. Ze moest zich inhouden om niet teveel geluid te maken tijdens haar orgasme en ze moest zich stevig aan de deurpost vasthouden, want het was een keihard orgasme dat ze kreeg. Voordat haar stiefzoon onraad zou ruiken, had ze de badkamerdeur zachtjes dichtgedaan en was een beetje wankelend naar haar slaapkamer gelopen. Daar had ze de deur op slot gedaan, haar grote Tarzan erbij gepakt en was voor de tweede keer gaan masturberen.

Een geile fantasie over haar stiefzoon

Dit keer fantaseerde ze over haar stiefzoon en hoe hij aan haar slaapkamerdeur aan het luisteren was en vervolgens de deur op een kiertje deed. Ze zag in zijn fantasie hoe hij zijn grote pik uit zijn broek had gehaald en zich was gaan aftrekken. Dat was echter niet genoeg voor hem, want nadat ze zijn naam had geroepen tijdens het masturberen, kleedde hij zich uit en kwam naakt de kamer binnenlopen. Zonder iets te zeggen liep hij naar het bed, en duwde haar hand waar de Tarzan inzat weg. Daarna stootte hij in één keer zijn dikke pik in haar kutje en begon haar voluit te neuken. Dat was het moment dat ze voor de tweede keer klaarkwam en even heel rustig aan moest doen. De wereld tolde om haar heen en ze was bijna out gegaan van de heftig van haar orgasme.

Een heel geil verjaardagskado

Haar besluit stond vanaf dat moment vast, ze zou hoe dan ook sex met haar stiefzoon gaan hebben. Het beste moment om daar mee te beginnen was naar haar idee zijn verjaardag, zodat ze hem sex kado kon geven, iets waarvan ze zeker wist dat hij het zou waarderen, en dat was een understatement. Het kwam heel goed uit dat haar echtgenoot die week op zakenreis was, want ze was waarschijnlijk niet binnen één dag klaar met haar stiefzoon. Ze wist dat hij ‘s avonds met vrienden op stap zou gaan om zijn verjaardag te vieren, dus besloot ze om haar plan vroeg in de ochtend ten uitvoer te brengen.

Sexy lingerie, grote borsten en sex

Ze had een sexy lingeriesetje aangetrokken en verder alleen haar dunne zijden kamerjas aangedaan. Ze straalde sex uit en ze wist dat ze in de roos geschoten had, toen ze ontbijt voor hem aan het klaarmaken was. Ze voelde hoe zijn ogen in haar rug priemden en toen ze ver vooroverboog om hem iets aan te geven, wist hij het even niet meer. Hij schrokte zijn ontbijt naar binnen en stond van de tafel op en mompelde dat hij nog iets moest doen. Hij rende net niet naar zijn slaapkamer, waar hij op bed ging liggen en gelijk zijn pik uit zijn broek haalde. Hij begon zich af te trekken en schrok zich een ongeluk toen zijn geile blonde stiefmoeder opeens de kamer binnenliep en naast hem in bed ging liggen.

“Wat zou je ervan als ik je sex kado geef”, viel ze gelijk met de deur in huis. Ze had geen zin in ingewikkeld gedoe, gewoon gelijk op haar doel af. Haar stiefzoon knikte alleen maar en dat was het tekenen voor de mooie stiefmoeder om haar grote borsten uit het lingeriesetje te halen en te zeggen:

“Dat is mooi, zullen we dan maar gelijk gaan beginnen?”