Pornoactrice: Lilly Hall
Duur: 23:40

Vriendin ging vreemd

Mijn vriendin ging vreemd en, zoals je zal begrijpen, ben ik daar absoluut niet blij mee en als tegenactie neukte ik haar mooie moeder. Mijn vriendin en ik hadden het goed met elkaar, ook ons seksleven was spannend en opwindend, maar blijkbaar niet opwindend genoeg voor haar. Het ergste is dat ze vreemd is gegaan met mijn beste vriend, dus nu ben ik twee mensen in mijn leven kwijt. Ze is gisteren uit ons huis vertrokken met een paar spullen en bij hem ingetrokken. Dat vreemdgaan was dus blijkbaar al een tijdje bezig.

Bezoekje aan mijn ex-schoonmoeder

Ik had geen zin om mijn ex-vriendin te zien, dus besloot ik om de rest van haar spullen naar mijn ex-schoonmoeder te brengen. Dan kon die ervoor zorgen dat haar vreemdgaande dochter ze kreeg. Mijn ex-schoonmoeder, overigens een heerlijke moeder, vroeg of ik even bij haar op de bank kwam zitten, nadat ik alle spullen keurig in de kelder had neergezet. Ik had niets vernield of rare dingen gedaan, want die eer hield ik aan mezelf.

Ik stort mijn hart uit bij haar uit

Mijn ex-schoonmoeder vroeg voorzichtig hoe ik onder de breuk was, met als gevolg dat ik mijn hart uitstortte. Ik vertelde haar hoe ik over haar dochter dacht en wat ze me geflikt had. Het bleek dat haar moeder zich in mijn situatie in kon leven, want ze was zelf ook bedrogen door haar ex-man.

Ze vroeg of ze iets voor me kon doen en ik meende een blik van opwinding in haar ogen te zien. Ze ging met haar benen wijd op de bank zitten en ze trok haar korte rokje een stukje omhoog, zodat ik haar onderbroekje kon zien. Ik voelde dat mijn pik hard begon te worden bij de gedachte dat de mooie moeder van mijn vriendin sex met me zou willen hebben.

De mooie moeder wil sex met me hebben.

“Weet je”, zei ze met een geile stem, “ik weet een beetje hoe mijn dochter in elkaar zit, net als haar vader dus, en ik heb je geprobeerd te waarschuwen, maar je snapte mijn hints niet. Die waren blijkbaar iets te subtiel.”

Ze wreef met haar hand over haar onderbroekje en keek me ondertussen strak aan:

“Ik heb je altijd heel leuk gevonden, alleen kon ik er niets mee doen. Nu je vrijgezel bent, voel ik me minder schuldig om sex met je te hebben, en wat jouw ex-vriendin ervan vindt, boeit me niet al teveel. Nu is alleen de vraag nog of je sex met me wil hebben?”

Haar prachtige tieten bloot

De geile milf wachtte vol spanning op mijn antwoord en dat duurde even, want ik was sprakeloos. Van: “zou ze misschien sex met me willen hebben” tot “ja, ze wil sex met me hebben”, was razendsnel gegaan. Ik knikte bevestigend en als antwoord deed ze haar truitje naar beneden, zodat ik haar mooie stevige tieten eindelijk in het echt te zien kreeg en niet als onderdeel van één van mijn vele fantasieën over haar. Ik begon haar prachtige borsten te kneden en dat had duidelijke invloed op de mooie moeder. Nadat ik met mijn hand naar haar kutje was gegaan, stond ze op en vroeg ze of ik mee wilde gaan naar de slaapkamer.

Ze pakte m’n hand vast en ik liep gewillig achter haar aan. Haar lekkere kontje kwam fantastisch uit in haar korte geruite rokje en naderhand zei ze dat ze zich zo sexy had gekleed om ervoor te zorgen dat ik met haar naar bed zou gaan.

De mooie moeder had eens moeten weten. Zelfs als ze in een vuilniszak op de bank had gezeten, dan had ik nog een stijve gekregen en had haar door de vuilniszak heen geneukt. Dat was gelukkig niet nodig, want in haar slaapkamer aangekomen, kleedde ze zich gelijk uit en deed haar benen wijd. Ze keek me aan terwijl ze zichzelf ging masturberen en volgens mij kon mijn pik echt niet meer harder worden, want dan zou hij ontploffen.

Meest intense pijpbeurt van mijn leven

Vervolgens ging ze op haar knieën op het bed zitten en ik kreeg de meest intense pijpbeurt die ooit had gehad. Bij haar moeder vergeleken was mijn ex-vriendin een enthousiaste beginneling. Ze liet me dingen voelen waarvan ik niet wist dat die konden en ze had me binnen een minuut of twee al op het punt van klaarkomen. Haar ervaring zorgde er echter voor dat ze me op die grens kon houden en ik niet klaarkwam.

Ze wil geneukt worden en ze wordt mijn vrouw

Ze stopte heel eventjes met pijpen om me rust te geven en vroeg, met een kreunende stem, of ik haar alsjeblieft wilde neuken. Ze maakte het echt geil door te gaan praten:

“ik wil die geile pik van je in mijn kutje hebben. Mijn dochter verdient je niet, ik ben veel meer vrouw voor je. Neuk me met die geile lul van je, zorg dat ik je vrouw wordt.”

Ik stootte mijn pik diep in haar kutje en vroeg me af of die ontboezemingen echt waren of dat ze me alleen maar nog geiler wilde maken.

“Je noemde me altijd moeder, geile beer van me”, zei ze met een hese stem, nadat ze aan het neuktempo gewend was geraakt. “Noem me nu ook moeder, of mammie. Dat is geil.”

“Ok moeder, lekkere geile slet van me, je gaat mijn zaad slikken en je laat je neuken door mij. Mammie is van mij en daar zal ze aan moeten wennen.”

Het was even stil, want mijn ex-schoonmoeder begon hard te kreunen, want ze zat dichtbij een orgasme. Ze kwam voor de eerste keer klaar toen ik verder ging met het “moeder” idee, want daar bleek ze zeer gevoelig voor te zijn.

“Als ik je bel, dan ga je als een keurige moeder naakt en op je knieën in de huiskamer zitten. Dan wacht je totdat ik binnen ben en mijn pik in die geile mond van je stop.”

Ik had nooit geweten dat praten tijdens de sex zo verschrikkelijk geil kon zijn. Dat was iets waar mijn toekomstige minnares verantwoordelijk voor was. Tenminste, toekomstige, het kon ook gewoon zo zijn dat dit een eenmalig iets was, al achtte ik die kans vrij klein.

De mooie moeder moest heel even bijkomen van haar orgasme, en ging vlug op haar handen en knieën zitten, met haar kont de lucht in. Ik hoefde maar iets te zeggen, en ze deed het meteen, dat was iets waar ik wel aan kon wennen, een onderdanige vriendin.

Vlinders in mijn buik en in haar mond klaarkomen

Het voelde een beetje vreemd, maar tijdens het neuken van deze geile mature milf, voelde ik vlinders in mijn buik. Ze is de oudere, verbeterde versie van mijn ex-vriendin, en ik had een klik met haar die ik niet voor mogelijk had gehouden. Dit was niet alleen passievolle en opwindende sex, er kwam een ander gevoel bij om de hoek kijken.

Na het neuken, vertelde ze dat ze die klik al eerder had gevoeld en ik op de één of andere manier het onderdanige bij haar omhoog had gehaald. Ze wist dat ze het kon zijn, maar ze had het altijd verborgen en was gedroeg zich als een sterke vrouw, waar niet mee viel te spotten. Bij mij voelde ze zich echter helemaal veilig en ondanks dat ze niet wist of ik ooit met haar door zou willen gaan, had ze besloten om zich aan me over te geven.

De sex was in één woord fantastisch. Nadat ik haar van achteren geneukt had, ging ze Twerken met haar lekkere kont, terwijl mijn pik diep in haar zat. Dat was een onbeschrijflijk gevoel en het zou een vast onderdeel van onze sex worden. Het moment dat ik klaar zou gaan komen, zou toen niet al te lang meer duren. Dat had de mooie moeder allang door en zonder dat ik iets hoefde te zeggen, ging ze voor me op haar knieën zitten en pijpte ze me klaar. Ze slikte zonder problemen al mijn zaad door en likte vervolgens mijn pik schoon.

Een heel gelukkig leven

Vanaf dat moment ging het snel. We hadden die hele dag ongelooflijke sex en deden dingen waarvan we beiden nooit verwacht hadden dat we die mee zouden maken. De volgende dag, het was een zondag en ik hoefde het gehuurde busje pas maandag terug te brengen, haalde ik mijn spullen op en installeerde me in haar slaapkamer als de man des huizes.

De maandag erop zegde ik mijn huur op en lieten we aan mijn ex-vriendin weten dat ik voortaan bij haar moeder woonde en dat we een relatie hadden. Er volgde een heftig WhatsApp verkeer en uiteindelijk zijn haar dochter dat ze haar nooit meer wilde zien.

“Laat haar maar gaan”, zei mijn nieuwe liefde, “die trekt wel bij na een paar maandjes. Ze houdt het toch niet lang uit bij die ex beste vriend van je. Dat heeft ze alleen maar gedaan om jou gek te maken en dat krijgt ze nu dubbel en dwars om haar oren terug.”

Moeder dochter sex blijkt een optie te zijn

Dat ze gelijk had, zouden we een paar maanden later ontdekken, toen ze met hangende pootjes voor de deur stond en zich op alle mogelijke manieren verontschuldigde. Ze was door mijn voormalige beste vriend op straat gezet en ze kon op dat moment nergens naar toe. Dit zou leiden tot een boost in mijn seksleven, want mijn nieuwe vriendin bleek een moeder dochter trio alleen maar geil te vinden.

Ik geniet van het getrouwde leven

Ik was ondertussen al met haar getrouwd, ondanks het leeftijdsverschil, wat verder echter weinig mensen opviel. Ik was 25 en kon voor dertig doorgaan, zij was in de veertig, maar zag er uit alsof ze halverwege de dertig jaar was.

Ik was intens gelukkig en bedacht me, hoeveel geluk ik had gehad met het bezoekje aan mijn ex-schoonmoeder. Ik zat op dat moment in de tuin op de loungebank, onder het afdak, en voor me zat m’n naakte vrouw op haar knieën. Ze was druk bezig om me klaar te pijpen en ondanks dat de buren het eventueel zouden kunnen zien, ging ze er helemaal voor. Ze was er achtergekomen dat ze het vreselijk geil vond om sex te hebben op plekken waar we misschien betrapt zouden kunnen worden.

Nadat ze m’n zaad had doorgeslikt, ging ze naar de slaapkamer waar ze met haar benen wijd op bed ging liggen. Ik dronk ondertussen rustig mijn wijntje op en na een kwartier ging ik ook naar de slaapkamer, waar ik haar een ongelooflijke neukbeurt gaf.

Een mooi leven, dacht ik bij mezelf.