Pornoactrice: Mellanie Monroe
Duur: 07:00

Onverzadigbare stiefmoeder is een lekkere milf

 

Leo is net twintig geworden en heeft sinds anderhalf jaar sex met zijn onverzadigbare stiefmoeder. Ze is wat je noemt een lekkere milf, beetje mollig met een paar heerlijke grote tieten en een mooie volle kont. Vanaf het moment dat Sabrina, zijn stiefmoeder, in hun leven kwam, stond ze bovenaan zijn lijst om over te fantaseren als hij aan het masturberen. Dat laatste was ook trouwens hoe ze ooit aan hun sexrelatie zijn begonnen.

 

Leo zijn vader had hartmedicijnen gekregen, die als bijwerking hadden dat hij minder viriel en opgewonden was. Dat betekende dat het seksleven voor Sabrina heel snel van veel naar amper niets ging. Aangezien ze veel sex nodig had, zat de onverzadigbare stiefmoeder in zak en as. Ze wilde niet vreemd gaan, want ze hield heel veel van haar echtgenoot, maar ze moest snel geneukt worden, want anders zou ze gek worden.

 

Ze trekt haar stiefzoon af en laat hem spuiten

 

Net voordat het echt nijpend zou gaan worden, loste het probleem zichzelf op. Ze liep langs de kamer van haar stiefzoon en ze hoorde haar naam roepen. De lekkere milf dacht dat ze geroepen werd en liep zijn slaapkamer binnen. Ze stond stokstijf en wist even niet wat ze moest zeggen toen ze zag dat haar stiefzoon zich aan het aftrekken was en dat hij bijna klaar aan het komen was. Tenminste, hij zou klaargekomen zijn als zij niet was komen binnenlopen. Leo hield zijn adem even in, want hij dacht dat Sabrina kwaad op hem zou worden, maar dat bleek zeker niet het geval. Zijn geile stiefmoeder liep naar zijn bed toe, ging naast hem op de rand van het bed zitten en pakte zijn pik vast.

 

“Liggen en genieten”, zei ze met een hese stem en begon hem vervolgens af te trekken. Ze stopte heel even om haar topje uit te doen en haar bh los te maken, zodat haar stiefzoon haar grote borsten kon zien. Daarna ging ze verder met het aftrekken en na een paar minuten voelde ze al dat hij klaar ging komen. De onverzadigbare stiefmoeder richtte zijn grote pik op haar tieten en ze was net op tijd. Klodders heet zaad kwamen uit zijn pik gespoten en kwamen op haar grote tieten terecht. Ze kreeg een klein orgasme van de opwinding en ze ging gelijk een stap verder. Ze moest geneukt worden, anders zou ze helemaal gek worden.

 

Stiefzoon en stiefmoeder hebben elkaar gevonden

 

Ze stond op, kleedde zich vlug uit en begon toen Leo zijn pik schoon te likken. Die bleef alleen maar stil liggen, want hij wist even niet waar hij in terecht was gekomen. Hij kwam weer bij zinnen toen Sabrina zich over zijn pik had laten zaken en hem begon te berijden. Hij begon haar op zijn beurt te neuken en al snel hadden ze een neuktempo gevonden waar ze allebei het meest van genoten. Aangezien hij al een keer was klaargekomen, duurde het nu een stuk langer voordat hij zou beginnen te spuiten. Het was genoeg tijd om zijn stiefmoeder een orgasme van het neuken te bezorgen en een tweede toen hij nog geen minuut later haar rijpe kut vol met zaad spoot.

 

Het begin van een sexrelatie tussen de onverzadigbare stiefmoeder en een stiefzoon die alle zeilen bij moest zetten om haar bij te houden.

En hoe zat het met de vader van Leo, tevens de echtgenoot van Sabrina. Die kon nu rustig overwerken of een aantal dagen op zakenreis gaan, zonder dat hij last had van zijn echtgenote, die nogal veel aandacht nodig had. In het weekend ging hij lekker met zijn vrienden naar het voetbal toe of ze huurden een boot en gingen vissen. Hij was ook met golfen begonnen, want hij had nu genoeg tijd om handen.

 

OF hij wist dat zijn zoon zijn geile echtgenote neukte? Natuurlijk wist hij dat, maar hij vond dat het voor alle drie de beste oplossing was.