Pornoactrice:
Duur: 08:18

Sex met een hete milf

Hij had haar ontmoet op het werk en het klikte gelijk. Ze gingen samen lunchen en na verloop van tijd had hij al zijn moed bij elkaar geraapt en haar voor een date gevraagd. De hete milf was een jaar of 10 ouder en hij was bang dat ze zich druk zou maken om het leeftijdsverschil. Dat deed ze inderdaad, maar nadat ze een goed gesprek hadden gehad en hij had gezegd dat het leeftijdsverschil hem niks kon schelen, had ze besloten om de uitnodiging aan te nemen.

Ze waren uit eten geweest en hadden daarna een filmpje gepakt. Hij had haar keurig thuisgebracht en er gebeurde verder niets tot aan de vierde date. De mooie moeder was nog niet helemaal overtuigd van haarzelf, of ze wel een relatie met de veel jongere collega wilde hebben. Aan de andere kant wilde ze hem ook niet aan het lijntje houden. Daarom had ze besloten om na hun vierde date iets toegeeflijker te worden. Ze hadden gedanst in een gezellige kroeg en om een uurtje of twaalf reden ze richting haar huis.

Op zoek naar een rustig plekje

Halverwege de rit vroeg ze of hij ergens een stil plekje wist. Ze had haar hand op zijn pik gelegd en was er zachtjes over aan het wrijven. Hij moest even nadenken en opeens wist hij het, een verlaten landweggetje met aan het einde, tussen de bomen, een plek om een auto te parkeren. Hij was er vroeger wel eens met een ex-vriendin geweest. Het landweggetje en de plek bleken nog te bestaan en hij was benieuwd wat er zou gaan gebeuren.

“Luister”, had de hete milf gezegd, “ik weet dat een man en vrouw meestal na de derde date sex hebben, maar ik twijfel nog. Ik wil echter ook geen opneukertje zijn die je met blauw ballen laat zitten. Buiten dat om is het ook een hele tijd geleden dat ik een pik in mijn handen heb gehad, dus ik ben ook aardig opgewonden moet ik zeggen.”

Ze wachtte even en begon vervolgens zijn broek open te knopen en ging verder: “ik ga je aftrekken en misschien pijp ik je ook, maar daar blijft het bij. We gaan volgende week een weekendje weg en ik wil graag tot dan wachten met sex en neuken. Dus heb je daar andere ideeën over, dan moet je het nu zeggen.”

“Natuurlijk wil ik wachten, ik wil je nergens toe pushen, dus we gaan gewoon een gezellig weekend weg en als je sex wil hebben dan gebeurt het. Wil je het niet, even goede vrienden en vraag ik je gewoon weer op een date.”

Aftrekken en lekkere moederborsten

“Je bent een lieverd”, zei de hete milf, die zijn pik uit zijn broek had gehaald en hem langzaam begon af te trekken. “Dus ik begrijp dat je het geil genoeg vindt dat ik je aftrek. Dat ik die heerlijke pik van je ga laten spuiten.”

“Dat lijkt me vreselijk geil”, zei haar jongere collega, die recht in haar decolleté keek, terwijl ze hem aan het aftrekken was.

“Ik laat mijn moederborsten in mijn bh, want ze hangen een beetje en jij bent natuurlijk jonge strakke vrouwen gewend, die strakke tieten hebben. Dus dat moet je niet vreemd vinden, dat komt later allemaal goed, nu voel ik me daar nog een beetje onzeker over. Dus niet zeiken, maar gewoon die hand van je in mijn bh doen en mijn borsten masseren, die hebben het hard nodig.”

Hij deed gelijk wat van hem gevraagd werd en ging niet in discussie dat ze prachtige grote borsten heeft, want dat zou de mood wel eens kunnen verpesten. Terwijl ze hem aan het aftrekken was, had ze haar rokje omhoog getrokken en was met haar hand in haar onderbroekje gegaan. Ze was zichzelf aan het vingeren en haar clitoris aan het verwennen en ze moest haar uiterste best doen om hem niet naar de achterbank te trekken en zich goed door hem te laten neuken.

Sex met een hete milf in een hotel

Hete milf is zichzelf aan het vingeren

Het scheelde heel weinig, maar ze wist zich bij haar plan te houden. De hete milf begon hem iets sneller af te trekken, want ze raakt steeds meer opgewonden door zijn grote pik en zijn hand in haar bh. Ze deed moeilijk vanwege het leeftijdsverschil en ze had het idee dat als hij sex met haar had gehad, hij met de Noorderzon zou vertrekken ondanks dat hij had aangegeven dat hij verder met haar wilde gaan om te kijken of een relatie mogelijk was.

Ze voelde zich na haar scheiding helemaal niet zo zeker als ze altijd was geweest. Haar ex-man was er met een veel jongere vrouw vandoor gegaan en dat had een aardig gat geslagen in haar zelfbeeld. Dat een jonge man een relatie met haar zou willen hebben, vond ze dan ook vreemd. Ze had besloten om het een kans te geven, omdat ze het heel goed met hem kon vinden en er een klik was. Normaal zou ze het nooit met een collega doen, maar hij zat op een totaal andere afdeling, dus kwamen ze elkaar op het werk alleen in de lunchpauze tegen.

De geile moeder ging sneller met haar vinger over haar clitoris en ze wist dat ze bijna ging klaarkomen. Ze voelde dat het nog wel even zou gaan duren voordat haar nieuwe vriend klaar zou gaan komen, dus liet ze zich helemaal gaan. Ze stopte even met aftrekken en kromde haar rug, toen ze het heerlijke gevoel door zich voelde stromen. Het was lang geleden dat ze zo’n goed orgasme had gekregen. Ze nam even rust en ze merkte dat ze onbewust stevig in zijn pik aan het knijpen was.

Ze hoorde dan ook een zucht toen ze zijn pik even losliet en ze begon zich gelijk te verontschuldigen.

“Waarom zeg je niet dat ik je pik aan het afknijpen ben, idioot. Dan had ik hem gelijk losgelaten.”

“Je was zo van je orgasme aan het genieten, dat ik je niet wilde storen”, zei hij, “pas als je het punt had bereikt dat je hem er afgerukt had, had ik er iets van gezegd, geloof me.”

Ze moesten allebei lachen en de hete milf was ondertussen bijgekomen van haar orgasme en besloot om haar nieuwe vriend, die zoveel geduld met haar had, klaar te pijpen. Ze ging met haar mond naar zijn pik toe en toen ze haar lippen om zijn eikel sloot, hoorde ze hem hard kreunen en dat deed haar goed. Ze kon een veel jongere man dus nog steeds geil krijgen, daar was ze best een beetje trots op.

Mooie moeder pijpt hem klaar en slikt zijn zaad door

De mooie moeder besloot dat hij snel moest klaarkomen, dus zette ze gelijk de vaart erin. Ze kreeg zijn pik nog niet helemaal in haar mond, maar met een beetje oefening zou haar dat zeker gaan lukken, dacht ze bij zichzelf. Daar schrok ze een beetje van, want onbewust had ze het idee dat ze vaker sex zouden gaan hebben. Aan de andere kant voelde dat idee goed, ook dat ze een relatie met hem zou krijgen. De vlinders in haar buik begonnen zelfs een beetje op te spelen.

“Eerst hem laten klaarkomen”, dacht ze bij zichzelf, dan zien we daarna verder.

Ze had haar hand om de basis van zijn pik gedaan en trok hem daar af, terwijl ze met haar tong en haar mond zijn eikel aan het verwennen was. Ze voelde hoe zijn pik nog harder werd en zijn eikel een beetje begon op te zwellen. Dat betekende dat hij op het punt van klaarkomen stond. Ze had een zakdoekje klaarliggen om zijn zaad in op te vangen, maar ze was zo opgewonden geraakt na haar orgasme dat ze een stapje verder ging. Ze slikte keurig al zijn zaad door en likte daarna zijn eikel schoon, voordat ze zijn pik weer in zijn broek opborg.

Weekendje weg en sex?

“En wil ik naar huis gebracht worden”, zei ze, terwijl ze hem met een geile glimlach aankeek. “Ik hoop dat je nog een weekje kan wachten, totdat we in het hotel zijn, dan zullen we zien hoe het gaat.”

“Natuurlijk schone dame”, zei hij en ze zag dat het klaarkomen in haar mond hem goed had gedaan. Hij zag er een stuk relaxter uit. Misschien dat ze hun chatgesprekken volgende week iets geiler moest maken. Dat ze allebei zouden gaan masturberen of iets dergelijks, als een soort van voorspel op hun weekendje uit.