Mooie oma heeft mooie grote borsten

 

 

Beste vriendin van zijn oma helpen

“Je gaat haar gewoon helpen en daarmee basta”, zei zijn oma een beetje boos. Hij wist dat het niet het moment was om tegen haar in te gaan, dus ging hij steunend en zuchtend op pad naar de beste vriendin van zijn oma, om haar met een computerprobleempje te helpen. Op zich vond hij dat helemaal niet erg om te doen, want ze was altijd hartstikke lief en aardig, het was alleen dat hij gewoon nergens zin in had.

Zijn oma was echter erg overtuigend en voegde er met een wat mysterieuze glimlach aan toe:

“Ik denk dat ze heel blij met je is en ze heeft vast een verrassing voor je.”

Hij vond het wel lief hoe zijn oma het zei, net alsof hij nog een klein jongetje was in plaats van een “echte man”, tenminste, hij was net 21 geworden en vond zichzelf natuurlijk al heel wat. De verrassing zou vast bestaan uit zelfgemaakte koekjes of ander snoepgoed en hij zou waarschijnlijk een doosje mee naar huis krijgen en iets van 20 euro.

Mooie oma heeft geen bh aan

Nicol, de beste vriendin van zijn oma, was alweer een tijdje weduwe en hij had stiekem wel eens over haar gefantaseerd. Dat ze hem af zou trekken en pijpen en dat hij op haar grote borsten mocht klaarkomen. Hij wist echter dat de kans daarop zeer klein was, want als er iemand een keurige nette vrouw was, dan was dat Nicol wel. Echt zo’n vrouw waarvan je niet verwacht dat die nog sex heeft.

Het was een warme dag en hij had alleen een korte broek en een t-shirt aan. Nicol was ook luchtig gekleed, zeker voor haar doen, want ze had een diep decolleté en als hij zich niet vergistte dan had ze geen bh aan. Hij moest zijn uiterste best doen om geen stijve te krijgen, want de mooie oudere vrouw leek haar best te doen om zoveel mogelijk van haar borsten aan hem te laten zien.

Het computerprobleempje was binnen vijf minuten opgelost en ze kon weer als vanouds werken op haar laptop.

“Ik ben af en toe zo’n doos ook”, zei ze terwijl ze hem op de bank neerzette, “sorry dat ik je hiervoor heb laten komen, maar ga lekker zitten dan krijg je koffie en koekjes, die net uit de oven komen.”

Marcel kreeg een glimlach op zijn gezicht en hij borg de sluimerende gedachte dat ze misschien wel sex met hem zou willen veilig weer op. Het was gewoon warm weer en daarom was ze zo luchtig gekleed. Ze had waarschijnlijk niet eens door dat ze de kleinzoon van haar beste vriendin aan geil aan het maken was met haar grote borsten.

Of hij haar grote borsten mooi vind

Ze zette de koffie en de koekjes voor hem op het salontafeltje en deed toen iets wat hij niet verwacht had. Ze ging achter hem staan en wreef over zijn schouders en vroeg toen met een zenuwachtig stemmetje:

“Vind je mijn borsten mooi?”

Marcel wist even niet hoe hij het had en hij bleef van pure schrik doodstil. Hij wist absoluut niet wat hij moest verwachten en hij was bang dat hij in de problemen zou komen.

“Ik zag je kijken en dat wond me op, al zeg ik het zelf. Ik zag ook dat je een stijve pik kreeg en ik ben er best een beetje trots op dat ik dat als oud wijf voor elkaar gekregen heb.”

Ze was ondertussen met haar hand over zijn t-shirt aan het wrijven, bij zijn tepels en het enige dat Marcel op dat moment wist te zeggen was:

“Je bent helemaal geen oud wijf en je hebt prachtige borsten.”

“Je weet dat je met dat soort complimentjes heel erg ver komt”, zei de mooie en trok zijn t-shirt omhoog en begon nu serieus over zijn tepels te wrijven. Marcel draaide zijn hoofd naar haar toe om wat te zeggen en dat was het moment dat Nicol haar lippen op die van hem drukte en voor dat hij het wist was hij met de knappe oudere vrouw aan het tongzoenen.

Ze is onder de indruk van zijn grote pik

Zijn pik stond keihard in zijn korte broek in een nogal benarde positie. Nicol had namelijk haar grote borsten uit haar blouse hangen en Marcel was die gulzig aan het likken. Hij had wat met oudere vrouwen en dit was toch wel een droom die uitkwam. De knappe oudere vrouw had ondertussen zijn broek naar beneden getrokken en hij zag aan haar gezicht dat ze een beetje schrok.

“Jeetje”, zei ze, “zo’n grote pik heb ik nog nooit in mijn handen gehad. Hij is prachtig, maar ik ben bang dat ik die niet in één keer kan hebben. Dat wordt eerst goed oefenen.”

Ze begon hem langzaam af te trekken en hij keek in haar gezicht en zag de pure lust en opwinding.

“Mijn man had een veel kleinere pik”, zei ze terwijl ze hem iets sneller ging aftrekken. “Sinds ik weduwe ben heb ik geen sex meer gehad dus dit overdonderd me een beetje. Vind je het erg dat ik het nu alleen bij aftrekken hou.”

Hij wil op haar grote borsten klaarkomen

“Zolang ik maar op je grote borsten klaar mag komen”, had Marcel gezegd waarop de mooie oma hem een beetje vragend aankeek.

“Vind je dat dan zo lekker?”, vroeg ze onschuldig en hij merkte dat ze er dan misschien heel uitdagend en sexy uit kon zien, maar dat ze helemaal niets gewend was als het om sex ging.

“Je moest eens weten”, zei hij, “dat is verschrikkelijk geil. Het liefst kom ik ook nog op je gezicht klaar, maar dat bewaren we misschien voor later. Als er tenminste een later komt.”

Knappe oudere vrouw kan goed aftrekken

Hij begon hardop te kreunen, want als de mooie oma iets kon was het goed aftrekken. Ze ging telkens een stukje sneller en ze was nu voor hem op de bank gaan zitten.

“Natuurlijk komt er een later”, zei ze met een hese stem, “ik moet vanmiddag helaas even weg, anders hadden we gelijk met oefenen kunnen beginnen. Ik moet echt even wennen aan die mooie grote pik van je.”

Ze keek hem met glazige ogen aan en hij wist dat de mooie oma dingen wilde gaan uitproberen. Hij kwam trouwens gevaarlijk dichtbij klaarkomen, dus ging hij verzitten en zei dat ze zijn pik tussen haar grote borsten moet doen.

“Weet je”, zei ze, terwijl ze hem met een opwindende blik aankeek, “ik blijkbaar veel te lang saaie sex gehad en daar wil ik verandering in brengen. Als je graag wil dan mag je op mijn gezicht klaarkomen, alleen niet nu. Als je geduld met me hebt, dan gaan we een heleboel fijne dingen doen, maar als ik nee zeg, is het nee.”

Marcel deed zijn uiterste best om zijn orgasme nog zo lang mogelijk in te houden, want het beeld dat hij op het gezicht van de keurige nette oma zou gaan klaarkomen, maakte het er niet makkelijker op.

“Kom maar klaar lieverd”, zei ze, nu zelf een beetje kreunend, “ik voel dat je zaad er uit moet. Spuit het maar op mijn grote borsten. Laat je gaan.”

Hij liet zich ook gaan en het was lang geleden dat hij zo krachtig had gespoten. Het zaad droop van de grote borsten van de mooie nette oma af en als hij zich niet vergiste was ze zelf ook klaargekomen. Een klein orgasme op het moment dat ze de eerste stralen zaad op haar grote borsten terecht voelde komen.

Ze wreef zijn pik zachtjes over haar grote borsten heen en weer, totdat er geen druppel zaad meer uitkwam en keek hem toen met een tevreden blik klaar.

“Dit is voor het eerst dat ik klaargekomen ben, zonder dat ik mijn kutje zelfs maar heb aangeraakt. Dit was vreselijk opwindend en ik wil meer.”

 
 

 
 

Ze wil meer sex met hem hebben

Marcel zat bij te komen van zijn heftige klaarkomen en zag hoe de knappe rijpe vrouw opstond en snel weer terugkwam met een doos met natte doekjes. Ze maakte zijn pik keurig schoon en vervolgens haar grote borsten, maar ze wreef een klein beetje van zijn zaad in.

“Als ik dan toch geil ga doen, dan maar goed. Ik heb zo’n een bijeenkomst van de vrouwenclub en ze moesten eens weten dat ik een knappe jongeman heb afgetrokken die op mijn borsten is klaargekomen, dan krijgen ze waarschijnlijk een hartverzakking.”

Ze zoende hem vol op zijn mond en keek hem met een blijde glimlach aan.

“Weet je zeker dat je nog meer sex met me wil hebben, want het leeftijdsverschil is wel erg groot, vind je ook niet.”

“Dat leeftijdsverschil maakt me niet uit. Ik ben sinds tijden niet zo lekker klaargekomen en ja, ik wil zeker meer.”

De nette oma stond op en trok haar blouse uit en liep naar boven, Marcel achterlatend op de bank. Die had het idee dat dit het teken was dat hij ook maar eens moest gaan, maar eerst wilde hij een volgende afspraak met de mooie nette oma hebben.

Nicol was al snel weer beneden en ze had dit keer wel een bh aan en de knoopjes van haar blouse waren nu keurig dicht.

Hij ligt naakt op bed op haar te wachten

“Je mag wel blijven zitten”, zei ze, “er staat eten en bier in de koelkast en ik heb een televisie op mijn slaapkamer. Ik ben over een uurtje weer terug, dus als je zolang kan wachten, dan kunnen we misschien al met het oefenen beginnen.”

Hij begreep de niet al te stille hint maar al te goed en hij belde zijn vrienden op dat er wat tussengekomen was en hij die avond niet kon gamen. Hij liep naar boven, naar de slaapkamer van de nette oma en trok al zijn kleren uit. Ze had een badkamer en suite en hij nam eerst een lekker bad, voordat hij naakt op bed ging liggen.

Hij wilde zich dolgraag aftrekken bij het idee dat de mooie oma hem zou gaan pijpen en zich misschien zelfs door hem zou gaan laten neuken. Hij besloot om zijn zaad binnenboord te houden, want als het een beetje meezat, zou hij maandagochtend vroeg pas weer naar huis gaan.

Mooie oma heeft sexy lingerie gekocht

Hij lag naakt op het bed te wachten en hij was zelfs even in slaap gevallen, want Nicol was langer weg dan het uur dat ze had gezegd. Hij werd wakker toen de slaapkamerdeur openging en zijn pik reageerde direct op wat hij zag. De mooie oma was nog even aan het shoppen gegaan en ze had een prachtig lingeriesetje gekocht. Een lange witte doorkijkjurk en sexy wit ondergoed.

Ze keek hem met een geile blik aan en liep naar het bed toe. Ze pakte zijn stijve pik vast en begon er langzaam aan te trekken.

“Je weet niet hoe blij ik ben dat je hier ligt. Ik was even zenuwachtig dat je naar huis was gegaan.”

“Ik naar huis gaan’, zei Marcel met een grote glimlach op zijn gezicht, “ik zou wel gek zijn.”

Ze heeft heel weinig ervaring met pijpen

“Mooi, dan ga ik je nu pijpen, maar zoals ik al zei, heb geduld met me. Mijn man vond gepijpt worden maar niets, dus ik heb niet veel ervaring. Maar al doende leert men, zeg ik maar. Als je wil mag je in mijn mond en op mijn gezicht klaarkomen. Volgens mij vindt je dat heel erg geil, is het niet?”

Ze wachtte niet eens op antwoord maar ging met haar hoofd naar zijn pik toe en begon zachtjes aan zijn eikel te likken en vervolgens ging ze met haar tong lang zijn hele pik omlaag en weer langzaam omhoog.

Marcel lag te trillen van opwinding, want de mooie oma nam de tijd en ze wist op de één of andere manier zijn gevoelige plekjes probleemloos te vinden. Hij kreunde nu hardop en ze keek hem met een trotse blik aan.

“Ik heb daarnet in de auto, op het oprijpad, nog een paar pijpen filmpjes gekeken, zodat ik in ieder geval de theoretische kennis heb. Nu nog in de praktijk uitvoeren.”

Knappe oma is een natuurtalent

Marcel kreunde als antwoord en ze ging weer met haar mond naar zijn pik toe en nam zijn eikel nu tussen haar lippen. De mooie oudere vrouw ging nu langzaam met haar hoofd heen en weer en kreeg nog een aardig eind van zijn pik in haar mond. Marcel had nooit verwacht dat het een deep throat zou gaan worden, maar hij moest zeggen dat voor een vrouw die heel weinig gepijpt had in haar leven, ze het uitstekend deed. Beter dan zijn ex-vriendin die het meestal afraffelde.

Nicol nam de tijd en af en toe liet ze zijn pik uit haar mond glijden en likte ze zijn hele pik weer van boven tot onder. Ze was nu ook met haar hand naar de onderkant van zijn pik gegaan en trok hem langzaam af, terwijl ze haar lippen weer om zijn eikel sloot. Ze begon hem nu sneller te pijpen en Marcel probeerde niet eens meer om zijn orgasme in te houden. Hij wilde niets liever dan in de mond en op het gezicht van de mooie oma klaarkomen.

 
 

 
 

Pagina 2 van dit erotische verhaal