Beste vriendin van mijn moeder heeft grote borsten

 

 

Gigi, de beste vriendin van mijn moeder

Mijn moeder is een keurige nette vrouw van 45 jaar, alweer een tijdje gescheiden en twee keer een relatie geprobeerd die op niets is uitgelopen. Ze ziet er goed uit, ze is slank, ze heeft grote borsten en een lekker kontje. Ze komt niets te kort als het om mannelijke aandacht gaat, maar ze heeft gewoon geen zin meer in dat relatiegedoe. Ik weet dat ze van sex houdt, want ik heb haar wel eens horen praten met haar beste vriendin toen ze een avondje aan het wijnen waren.

Ik had altijd gedacht dat ze mannen helemaal had afgezworen en ook geen seks meer had, behalve dan met haar nieuwe sex toys die ze eens in de zoveel tijd online besteld. Daar had ik dus een kleine misrekening gemaakt, want mijn moeder had gewoon sex, alleen zorgde ze ervoor dat ik er niets van afwist en dat ze het nooit thuis deed.

De beste vriendin van mijn moeder is een beetje haar tegenovergestelde als het om uitstraling gaat. Ze net even een paar jaar ouder dan mijn moeder en ze houdt ervan om in sexy kleding rond te lopen en haar grote borsten te showen. Ze heeft vrijwel altijd een diep decolleté waarmee ze me altijd van slag krijgt als ze bij ons langskomt. Dan buigt ze net even te vaak voorover als ze me wat aangeeft of ze laat me van haar lekkere kontje genieten als ze iets moet oprapen, wat wel heel vaak gebeurt als ze bij ons is. Ze heet Gigi en ik trek me regelmatig af met het idee dat zij naakt voor me staat en dingen met me doet waar ik alleen maar van durf te dromen.

Een paar lucratieve scheidingen achter de rug

Ondanks dat ze me vaak een beetje aan het teasen was, had ik niet het idee dat ik ooit kans bij haar zou maken. Ze viel op oudere mannen die één gemeenschappelijk kenmerk hadden, ze waren allemaal rijk. Totdat ze Gigi waren tegengekomen, met haar getrouwd en al snel weer van haar gescheiden, dan waren ze de helft zo rijk als dat ze voorheen waren.

Ze zit nu goed in de slappe was en hoeft niet meer afhankelijk te zijn van rijke mannen, dus haar smaak is ook een beetje veranderd. Haar laatste vriend was een stuk jonger dan dat zij is en om de paar maanden had ze een ander exemplaar. Ze nam ze niet eens meer mee naar ons toe om ze voor te stellen, want voordat we ze een beetje zouden leren kennen, werden ze alweer ingeruild.

Vriendinnenweekend, mijn moeder gaat ook voor jonge mannen

Eens in de drie weken hadden mijn moeder en Gigi een “vriendinnenweekend” en gingen ze God weet waar naar toe om “cultuur” te snuiven. Ze snoven echter aan iets anders en dat was geen coke of andere drugs, maar grote pikken. Het bleek dat mijn moeder dus net zo’n slet was als haar beste vriendin. Thuis en in ons dorp keurig netjes, maar als ze buiten de stadsgrenzen was en Gigi was mee, dan liep ze in net zulke outfits rond en kon ze niet genoeg krijgen van jonge mannen die het maar wat graag met zo’n geile oudere vrouw deden.

Gigi had me alles verteld over hun weekendjes en zelf dat zij en mijn moeder regelmatig sex met elkaar hadden. Het was begrijpelijk dat ik enigszins van slag was, want ik had nu het beeld voor me hoe mijn moeder gebeft werd door haar beste vriendin. Niet dat ik sex met m’n moeder zou willen hebben, want dat is naar mijn idee nog steeds een beetje raar, maar ik kreeg op de één of andere manier een instant stijve pik want ik raakte best opgewonden. Gigi ontfermde zich gelijk liefdevol over mijn stijve en begon me zachtjes af te trekken.

Gepijpt worden door een vrouw met ervaring

“Dus je vindt het geil om te horen wat je moeder en ik allemaal uitspoken, tenminste, uitspookten. Ik heb jou nu en ik moet zeggen dat ik nog steeds niet de behoefte heb om je in te ruilen en die ook nooit zal krijgen ook”, zei ze en het volgende moment nam ze mijn pik in haar mond en begon ze me te pijpen. En dat is dus iets wat je wel aan haar over kan laten. Ik heb best regelmatig een vriendinnetje gehad, jonge strakke fitgirls, die van zichzelf vonden de ze pijpgodinnen waren, maar nadat ik de mond van Gigi om mijn pik heb gehad zijn die dames op z’n best: “goede leerlingen”.

Ik was de meesteres tegengekomen en ze liet me voelen wat het is om door een rijpe vrouw met ervaring gepijpt te worden. Ze kon me als ze wilde binnen een paar minuten klaar krijgen, maar dat was geen uitdaging voor haar. Al deed ze het maar wat graag als we weinig tijd hadden of ze met ergens in het openbaar aan het pijpen was, tijdens een boswandeling, in de auto op een parkeerplaats of ’s avonds als we op weg naar huis waren vanuit de kroeg en het was stil op straat.

Dit keer was echter geen vluggertje, want ze maakte er werk van. Ze likte zachtjes en erotisch langs mijn pik en af en toe nam ze hem even in mijn mond, verwende ze mijn eikel met haar tong en ging dan aan mijn ballen zuigen terwijl ze me zachtjes aftrok. Als ze wist dat ik helemaal gek aan het worden was van haar teasen, dan nam ze mijn pik in haar mond en ging ze langzaam met haar hoofd heen en weer. Met haar tong wist ze de meest gevoelige plekjes te vinden en langzaam bracht ze me op het randje van een orgasme.

Ze vindt het geil als ik haar mama noem

Dat was het moment dat ze stopte en me alleen nog maar heel langzaam aftrok. Ze keek me onschuldig aan met die grote ogen van haar en zei zachtjes:

“Wil mijn lieve jongen klaarkomen? Wil hij dat zijn vriendin zijn zaad opzuigt?”

Gigi vond het heerlijk als ik precies zei wat ze moest doen en ze had al voorgesteld dat ik haar mama zou gaan noemen, maar daar moest ik nog even over nadenken. Het was duidelijk een fantasie van haar en ik moet zeggen dat het me ook wel opwindend leek, maar dit kostte even tijd bij mij om het van raar naar: “dat is best geil” om te zetten in mijn hoofd.

Die tijd had ik blijkbaar nu bereikt want vanuit het niets riep ik in pure frustratie uit:

“Ik wil dat je me nu klaarpijpt mama”, zei ik en ik dacht er verder niet eens over na. Ik wilde haar mond en lippen weer om mijn pik voelen, zodat ik kon gaan spuiten. Het was heel erg frustrerend dat ze precies op de grens wist te stoppen en dat ik met een zaadophoping bleef zitten die er uit moest.

Ze kreeg een geile blik in haar ogen en ze begon me sneller af te trekken en zei:

“Natuurlijk lieverd, je mama doet alles voor je, ook je zaad opzuigen.”

De mooie oudere vrouw, tevens mijn nieuwe vriendin, hield woord en binnen een minuut had ze me zover en toen ze voelde dat ik ging spuiten, liet ze mijn hele pik in haar mond verdwijnen en kreeg ik een deep throat als bonus. Ik spoot haar keel vol en ze slikte zonder problemen alles door en het was een aardige lading moet ik je zeggen. Ik kromde m’n rug en voelde hoe mijn eikel in haar keel terechtkwam en daar had ze ook geen enkel probleem mee.

Uiteindelijk viel ik slap op het bed en likte ze keurig mijn eikel schoon en kwam met een grote glimlach op haar gezicht naast me liggen.

Ik woon bij haar in en heb heel veel sex

“Ga je mama zo neuken”, vroeg ze met een lief stemmetje en ik knikte alleen maar. Ik moest heel even bijkomen, maar ik wist dat het Gigi geen enkele moeite kostte om mijn pik weer stijf te krijgen. Ik had altijd gedacht dat oudere vrouwen niet meer zo van de sex waren, maar dat was in het geval van de beste vriendin van mijn moeder geen enkel probleem. Die had de hele dag zin in sex en ik hoefde maar te kikken of ze ging voor me op haar knieën of ze liet zich neuken op de keukentafel of waar dan ook in haar huis.

Nu ja, haar huis, het was eigenlijk al heel snel in onze relatie “ons huis” geworden omdat ik bij haar ingetrokken was. Gigi bleek monogaam te zijn en dat ik eigenlijk nooit verwacht, maar ik stond niet op de lijst om ingeruild te worden. Als het aan haar lag, dan zouden we gezamenlijk oud gaan worden en ze beloofde dat ze zelf als ze in de 60 zou zijn, ze er nog steeds voor me zou zijn.

In het begin vond ik het een beetje vreemd om een relatie met een veel oudere vrouw te hebben, maar ik gaf me er uiteindelijk helemaal aan over. Ze was niet alleen een seksbeest maar ook gewoon leuk, intelligent en geestelijk en emotioneel zaten we op één lijn. Het was niet dat ik een kroegbeest was, maar als ik wat ging drinken dan ging ze gewoon mee en voor de rest liet ze me gewoon gaan.

 
 

 
 

Beste vriendin van mijn moeder op bezoek

Ik had nooit verwacht dat het iets tussen ons zou worden, al had ik daar vurig op gehoopt, en ik had er zelf ook niets mee te maken. Mijn nieuwe vriendin kwam op een zondag, toen mijn moeder op onverklaarbare wijze opeens de hele dag weg was, wat ze nooit deed op zondag omdat ze dan lekker rustig aan wilde doen. Ik lag op de bank een beetje bij te komen, want ik had de halve nacht gegamed en had een paar biertjes gedronken.

Opeens stond Gigi in de huiskamer, die wist waar de sleutel lag, dus had ze zichzelf binnengelaten. Ik werd een beetje half wakker en voordat ik het doorhad, zat ze naast me op de bank en keek ik recht in haar decolleté. Ze had meer knoopjes open dan normaal en ik zag de bovenkant van haar heerlijke grote tieten en daar reageerde mijn pik gelijk op. Die stond binnen no-time keihard omhoog en Gigi keek me met een geile blik aan. Ze zag de bolling onder de dekens en ze zei met een geil stemmetje:

“Dat komt toch niet door mij, hé?”

Ze had gehoord dat ik een grote pik heb

Ik knikte alleen maar, want het was zo en ik had moeite om me scherp te stellen op de nieuwe situatie waar ik inzat. De beste vriendin van mijn moeder zat op de bank, met half haar tieten bloot en ze leek wel iets van me te willen. Iets waar ik heel veel over gedroomd had.

“Ik heb gehoord dat je een nogal grote pik hebt en als je het niet erg vindt dan wil ik dat even checken”, zei ze zonder blikken of blozen.

Het leek wel alsof mijn pik nog harder werd en het volgende moment zal me nog lang heugen. Ze trok de dekens van me af en keek me een beetje streng aan. Ik dacht dat ik iets fout had gedaan, maar toen ze mijn stijve pik in mijn boxershorts zag, gaf ze haar toneelspelletje van strenge oudere vrouw op en keek me met een gelukzalige glimlach aan.

“Hij mag er inderdaad zijn. Vind je het erg als ik je boxershorts uittrek?” Zonder ook maar op antwoord te wachten, trok ze die naar beneden en ze gaf een klein gilletje toen ze mijn steigerende grote pik zag.

Pijpen en mijn pik berijden

“Oh, die moet ik in mijn mond hebben”, zei ze en daar had ik dus geen enkel probleem mee. Ze had nog steeds haar korte rokje en blouse aan en het volgende moment was feitelijk het begin van onze relatie. Ze nam mijn pik in haar mond en ze liet me dingen voelen, waar ik nu nog steeds van geniet. Het liefst was ik toen gelijk in haar mond klaargekomen, maar Gigi had andere plannen.

Ze stopte met pijpen en kleedde zich snel uit en zei dat ik haar voorbeeld moest volgen. Ik was nu zo geil en ik kon mijn fantasievrouw gaan neuken, dus mijn t-shirt lag al snel op de grond en het volgend moment voelde ik hoe ze zich over mijn pik liet zakken en me begon te berijden.

“Ik geef het tempo aan”, kreunde ze en ik laat haar volledig haar gang gaan. Ze had een veel strakker kutje dan ik had gedacht en het voelde fantastisch toen ze me aan het berijden was. Ze was zichzelf langzaam naar een orgasme toe aan het werken en ik mocht uiteindelijk het werk afmaken. Ze liet zich eerst neuken terwijl ik op m’n zij naast haar lag en vervolgens wilde ze dat ik haar hard van achteren neukte. Ze hield het nog een paar minuten vol, maar toen kwam ze toch keihard klaar.

Ze komt klaar op mijn pik en ze wil een facial

De beste vriendin van mijn moeder lag op mijn pik klaar te komen en ik kan niets anders zeggen dan dat ik in een soort van seksueel dromenland terecht was gekomen. Ik kon nog steeds niet bevatten dat het allemaal echt was, totdat ze hard riep dat ik moest wachten met klaarkomen. Ik had nog maar een paar stoten gehad om haar kutje met kracht vol te spuiten, maar ze wilde het anders. Ze moest heel even weer alles op een rijtje krijgen na haar orgasme en ging toen voor me op haar knieën zitten.

“Spuit mijn gezicht vol”, zei ze en ze keek geil omhoog. Ze pakte mijn grote pik, trok er een paar keer aan en dat was genoeg. Ik begon een flinke lading zaad te spuiten en er kwam een heleboel in haar open mond terecht, wat ze gelijk doorslikte, en de rest kwam op haar mooie gezicht terecht. Het was het begin van een hele zondag vol sex, want toen ze zich een beetje opgefrist had, moest ik me aankleden en voor dat ik het doorhad, zat ik bij haar in de auto op weg naar haar huis toe.

Ik neuk haar staande tegen de muur aan

Haar laatste lucratieve scheiding had ervoor gezorgd dat ze in een heel groot vrijstaand huis woonde, die zelfs een eigen oprit had. Ze trok me nog net niet mee naar binnen, maar het was blijkbaar wel de bedoeling dat ik opschoot. In het halletje kleedde ze zich al uit en ik deed hetzelfde omdat ik het vermoeden had dat we weer gingen neuken. Dat klopte, want ze was van plan om het in de slaapkamer te doen, maar ze was zo opgewonden dat ze met haar benen wijd tegen de muur ging staan en alleen maar achterom hoefde te kijken.

Ik ging achter haar staan en stootte mijn pik in één keer diep in haar kutje. Gigi ging heel regelmatig naar de sportschool en dat was te merken, want ze deed actief mee met het neuken. Telkens als ik in haar stootte, duwde ze haar strakke kontje naar achteren, zodat ik nog dieper in haar zat. Het liefst had ik mijn ballen er ook ingepropt, want het voelde heerlijk. Dit was in verre de beste neukpartij die ik heb gehad en dat wilde toch wat zeggen, gezien de sportieve jonge vrouwen waar ik ooit mijn pik in heb gestoken.

 
 

 
 

Pagina 2 van dit erotische verhaal