Haar verliefde gevoelens komen spontaan boven

Aangezien ik niet al te lang daarvoor mijn zaad op haar gezicht had gespoten, duurde het een stukje langer voordat ik voelde dat ik klaar ging komen en dat was precies waar Gigi op had zitten wachten. Ze voerde het neuktempo ietsjes op en toen ik begon te spuiten, zette ze zich schrap en ik voelde hoe ze klaarkwam. Ze begon met haar kutje mijn pik te melken en het leek wel alsof ze geen druppel verloren wilde laten gaan. Uiteindelijk pakte ik haar bij haar middel, want ik merkte dat ze nogal wankel op haar benen stond en dat was het moment dat we gingen tongzoenen. Ze draaide zich voorzichtig om en het leek wel alsof onze monden elkaar automatisch vonden. We stonden als twee verliefde tieners met elkaar te zoenen en dat was volgens de beste vriendin van mijn moeder het moment dat ze voelde dat ze meer wilde dan alleen maar sex.

Dat maakte haar onzeker en bang want zij dacht dat ik haar te oud zou vinden en alleen maar sex met haar zou willen hebben. Haar originele plan trouwens. Ze werd helemaal emotioneel van alle tegenstrijdige gevoelens die door haar heen schoten en ik moest haar naar de bank dragen waar ze naakt op ging zitten, terwijl mijn zaad uit haar kutje droop.

“Ik weet eigenlijk niet of dit wel zo’n goed plan was”, zei ze snotterend en toen ik haar wilde knuffelen duwde ze zich van mij af.

“Wat is er?”, vroeg ik geschrokken, want ik was bang dat ik iets fout had gedaan, maar dat bleek niet het geval.

“Op dit moment ben ik een vat vol emoties en heb ik gevoelens voor je die ik blijkbaar al een tijdje heb onderdrukt en die na het zoenen in het halletje tegelijkertijd omhoog kwamen. Het was mijn plan om alleen sex met je te hebben, nadat ik van je moeder had gehoord dat jij zo’n grote pik hebt. Dan zouden we het een paar maanden leuk hebben en dan zou je weer ingeruild worden. Dat was mijn originele plan. Maar nu voel ik me als een verliefd oud wijf, die zich illusies maakt over een echte relatie met een veel jongere man.”

Ze barstte in snikken uit en dit keer liet ze wel toe dat ik haar tegen me aandrukte. Dit was totaal nieuw voor me, de beste vriendin van mijn moeder die even geen controle over de situatie had. Ik liet haar rustig snikken en bijkomen en ik zei ondertussen lieve woordjes tegen haar en wreef met mijn handen door haar blonde lokken.

Ik ben ook verliefd op haar

“Zo maak je het er niet beter op, sukkel”, zei ze zachtjes en het volgende moment verstrakte ze helemaal, want ze kon niet geloven wat ze hoorde.

“Ten eerste ben je geen oud wijf? Ten tweede ben je altijd mijn fantasie- en droomvrouw geweest en wil ik misschien wel een echte relatie met je en ten derde: “hoezo heeft mijn moeder verteld dat ik een grote pik heb.”

“He, wat, je droomvrouw en zeg dat nog eens over dat ik geen oud wijf ben?”

“Je bent geen oud wijf en we gaan gewoon kijken hoe het loopt. Misschien vinden we elkaar na een dag al niet meer om uit te staan of lopen de irritaties hoog op. Dan weten we dat het niet haalbaar is en gaan we als vrienden uit elkaar. In het andere geval lijkt het er dan op dat we een relatie hebben.”

Ze was heel even stil en vloog me toen om mijn hals. “Meen je dat, of zeg je dat alleen maar omdat je bang bent dat we geen sex meer gaan hebben?”

“Ik meen het”, zei ik en zoende haar vol op haar mond. Ze drukte zich stevig tegen me aan en ik voelde hoe haar grote borsten tegen mijn borstkas geplet werden en dat zorgde alweer voor een lichte beroering in de onderste regionen.

“We hebben een heleboel te bepraten”, zei ze, “maar ik voel dat je eerst van iets afgeholpen moet worden dat alleen maar afleidt. Ga maar lekker relaxed zitten, dan doe ik de rest.”

Ik neuk haar tussen haar grote borsten

En dat deed ze, want ze liet mijn pik tussen haar grote borsten glijden en ze begon me ermee af te trekken. Uiteindelijk hoefde ze die alleen maar tegen elkaar aangedrukt te houden, want ik begon instinctief te stoten en neukte mijn fantasie naar de realiteit. Hoe vaak had ik hier wel niet over gedroomd, dat ik haar tussen haar grote borsten kon neuken en nu gebeurde het gewoon.

Ze bleef me met een lief gezicht aankijken, terwijl ze af en toe aan mijn eikel likte die boven haar grote borsten uitkwam. Het werd een net iets te bewerkelijk standje dat voor spierpijn zou gaan zorgen, dus ging ze snel op het tapijt liggen en stootte ik weer mijn pik tussen die heerlijke memmen.

“Kom je klaar op mijn borsten en op mijn gezicht. Ga je dat heerlijke zaad van je spuiten. Ik wacht erop.”

Dat praten van haar was een extra stimulans en ik vond dat het nog lang duurde voordat ik klaarkwam, want het gebeurt niet elke dat je fantasie uitkomt. De beste vriendin van mijn moeder wist me nog meer te stimuleren om klaar te komen toen ze zei:

“Als we dan toch verkering hebben, dan wordt het de hoogste tijd dat je me in mijn kontje gaat neuken. Dat heb ik al een hele tijd niet gedaan. Wil je dat, die lekkere pik van je in mijn kontje. Dat je me daar ook vol met zaad gaat spuiten.”

Dat had ze dus niet moeten zeggen, want ik hoefde nog maar twee keer te stoten en ik kwam vol klaar op haar grote borsten en weer op haar gezicht. Eén van mijn favoriete bezigheden kan ik je zeggen. Gigi vond het heerlijk om me te zien klaarkomen, maar ik was nu echt even klaar en ondanks dat ik jong was enzo, moest ik op krachten komen.

 
 

 
 

Een Jacuzzi, praten, emoties en slapen

“Zullen we anders even in bad gaan en dan lekker een uurtje gaan liggen”, stelde ik voor en de knappe oudere vrouw sprong gelijk op. Ik wist waar de badkamer was en hoe de Jacuzzi werkte, dus ik moest het alvast vol laten lopen, terwijl zij voor de catering zorgde. Ze kwam binnenlopen met een fles champagne en een schaal vol lekkere hapjes. Dit was een leventje waar ik wel aan zou kunnen wennen, bedacht ik.

We bleven minimaal twee uur in de Jacuzzi liggen en we hadden zowaar geen sex, we praten alleen maar en daar gingen we in bed mee door, totdat we uitgeput in slaap vielen. Het bleek dat Gigi me altijd al erg leuk gevonden had, zeker sinds ze erachter was gekomen dat jonge mannen toch haar voorkeur hadden. Ze had er alleen nooit iets mee gedaan omdat ze dacht dat ik het toch niet zou willen. Nadat ze echter tijdens één van de weekendjes mijn moeder in een aangeschoten bui had horen zeggen dat ik een nogal grote pik had en dat als ik haar zoon niet was geweest, ze het wel had geweten.

Gigi had daarop geantwoord dat zij het wel wilde proberen en mijn moeder had zonder problemen groen licht gegeven. Vandaar dat ze dus de hele zondag opeens onvindbaar was en pas terugkwam toen haar beste vriendin me mee had genomen naar haar huis. Gigi had gedacht dat ze alleen maar geile sex met me zou gaan hebben, maar toen we aan het tongzoenen waren, leek het wel alsof haar hoofd ontplofte. Alle gevoelens kwamen eruit en ze was in één keer een emotioneel wrak geworden. Ze wilde me eigenlijk dan ook zo snel mogelijk het huis uit hebben, maar mijn reactie bleek de enige goede te zijn en ze zei dat ze gewoon stapelverliefd op me was.

Ze gaat al mijn fantasieën laten uitkomen

Ik vertelde dat ze altijd mijn droomvrouw was en dat ik me vaak genoeg had afgetrokken met haar als mijn fantasievrouw. Die keer liet ze dat gaan omdat we over emoties aan het praten waren, maar toen we met elkaar gingen, moest ik tot in de details mijn fantasieën vertellen en ze zorgde dat ze één voor één uitkwamen.

De ene keer was ze onderdanig, de andere keer een strenge schoollerares en ze liep ook vaak in alleen maar een kort rokje en lange knielaarzen door het huis, klaar om genomen te worden. Al mijn fantasieën werden gewoon werkelijkheid en ze genoot ervan om mijn nieuwe fantasieën te horen. Maar dat was later in de relatie.

Ze pijpt me wakker

Nadat we uitgeput uiteindelijk in slaap gevallen waren en ik nog snel mijn moeder had gebeld dat ik die nacht niet thuis zou komen, moest ik Gigi de groeten doen en ze zei dat ik voorzichtig met haar moest zijn.

Die nacht veranderde alles, want ergens tegen het begin van de ochtend werd ik wakker uit een hele erotische droom en het leek wel alsof een vrouw me in het echt aan het pijpen was. Ik werd langzaam wakker en besefte me dat het geen fantasie meer was, ik werd gewoon echt gepijpt door de vrouw van mijn dromen. Ze had weinig moeite om me klaar te laten komen en nadat ze alles had doorgeslikt, stond ze vrolijk op en liep dartelend naar de keuken toe, waar ze een ontbijt ging klaarmaken.

Ik bef haar en ze gaat op mijn gezicht zitten

Nadat we hadden genoten van de koffie en de heerlijke broodjes, trok ik haar naar me toe en besloot dat het de hoogste tijd werd dat ik haar ging verwennen. Ik legde haar op haar rug en ging langzaam met m’n hoofd, al kussend, naar beneden totdat ik bij haar kutje terecht was gekomen. Nu was het mijn beurt om haar te gaan teasen en ik likte en zoog zachtjes aan haar clitoris. Vervolgens stopte ik een paar vingers in haar kletsnatte kutje en begon haar daar mee te neuken, terwijl ik steeds iets sneller haar clitoris aan het bewerken was. Ik moest heel goed opletten, maar net op het moment dat ik voelde dat ze klaar ging komen, stopte ik en hoorde een heel teleurgesteld gekreun.

Ik had verwacht dat ze me zou smeken om haar klaar te laten komen, maar het werd een leermoment voor me. Gigi was niet van het smeken, behalve als ik zei dat ze het moest doen of als ze er zin in had, dus nam ze het heft in eigen handen. Ze duwde me op m’n rug en voordat ik het doorhad zat ze op mijn gezicht en kon ik niet anders dan haar geile kutje beffen. Ze kwam al squirtend klaar en mijn gezicht was kletsnat van haar keiharde orgasme.

Ze liet zich van me afrollen en zei: “zo doe je dat dus, onthoud dat voor de volgende keer als ik je aan het teasen ben. Dan moet je gewoon pakken wat je wil om klaar te komen. Gewoon die dikke pik in mijn mond steken en m’n mond neuken tot ik klaarkom.”

Mijn moeder en een jongere man?

“Ik zal het onthouden”, zei ik terwijl ik vlug naar het klokje op het nachtkastje keek en zag dat het al half negen was. Ik moest nog gaan opschieten ook, want ik had om half tien een videovergadering over het project waar ik mee bezig was. Dat zou ik later die week afhebben en dan had ik een paar dagen vrij. Ik kleedde me snel aan, beloofde aan Gigi dat ik weer langs zou komen als ik alles afhad en kreeg de sleutels van haar tweede auto, een snelle BMW, in mijn handen gedrukt.

Ik reed bij ons de straat in en zag nog net hoe een jongeman, tegen de dertig, ons huis uitliep en ik maakte me gelijk zorgen. Wie was dat en wat moest hij bij ons thuis? Ik wist gelijk wat er gebeurd was toen ik luidruchtig kwam binnenlopen en zag hoe mijn moeder snel haar badjas dichtdeed en me een beetje schuldig aankeek.

“Dat was Jasper, voor het geval je het wil weten, waarschijnlijk mijn nieuwe vriend dus die zal je wel vaker tegenkomen. Hoe was het bij Gigi?”

Gezamenlijk masturberen tijdens het videochatten

Op z’n zachtst gezegd was ik nu officieel van slag, want mijn keurige nette moeder had zich blijkbaar de hele nacht door een jongere man laten neuken en ze deed er niet eens moeilijk over. Jasper bleek overigens een leuke gozer te zijn en ik kon uitstekend met hem gamen, maar ik voelde me een beetje het derde wiel aan de wagen en dat liet ik Gigi ook weten toen ik ’s op de derde avond met haar aan het videochatten was. Dat was trouwens de eerste keer dat ik haar zag in een korte rokje en lange knielaarzen, voor de rest had ze geen kleren aan, en ik kon niets anders dan me eerst aftrekken, voordat we verder konden praten. We waren gezamenlijk aan het masturberen en we kwamen allebei heftig klaar.

“Weet je”, hijgde ze nog een beetje na, “laat je moeder lekker genieten en pak je computers en je spullen en trek bij me in. Ik heb ruimte genoeg en volgens mij redden we het wel met elkaar. Het huis is groot genoeg dat we niet de hele tijd op elkaars lip hoeven te zitten.”

 
 

 
 

Pagina 3 van dit erotische verhaal