Beste vriendin van mijn moeder doet een striptease

 
 
 

Ik trek bij de beste vriendin van mijn moeder in

Ik dacht er diep over na en uiteindelijk leek het me de beste oplossing. Jasper leek me uiteindelijk niet een blijvertje, want ik merkte dat mijn moeder een beetje geïrriteerd van hem raakte en naar mijn idee had ze de volgende al klaarstaan. Ergens had ik verwacht dat het een moeilijk gesprek zou worden met mijn moeder, toen ik vertelde dat ik bij haar beste vriendin in ging trekken, maar het liep verbazingwekkend probleemloos. Diezelfde middag propte ik de BMW, een stationcar, vol met mijn spullen en reed naar Gigi toe die me met open armen en open mond verwelkomde. Ze had één van de grote kamers compleet voor me in laten richten en ik wist niet wat ik zag. Alles wat je maar in een mancave zou willen, zat erin en er stond zelfs een computer die nog beter was dan degene die ik had.

“Hebben jullie dit opgezet ofzo?”, vroeg ik, want ik begon nu toch mijn twijfels te krijgen.

“Ik denk het uiteindelijk wel, maar daar kan je je moeder voor bedanken. Die had blijkbaar allang door dat ik gevoelens voor je heb en het enige dat er nog hoefde te gebeuren was dat we sex zouden hebben. Die inschatting had ze gemaakt en het bleek een juiste te zijn. Het was een beetje eigenbelang voor haar, want zolang jij rondliep zou ze zich nooit laten gaan. Ze heeft namelijk dezelfde voorliefde als ik voor jongere mannen, maar daar kon ze alleen in onze weekendjes aan toegeven. Dat probleem is nu dus opgelost en ik vind het heerlijk dat je bij me woont in ons huis.”

“Ons huis?”, vroeg ik verrast, want het ging allemaal wel een beetje heel erg snel.

“Ja, natuurlijk ons huis. We hebben als het goed is een relatie en ik wil je niet het gevoel geven dat je bij me inwoont. Dus als je er aan toe bent schrijven we het over op onze beide namen en leven we nog lang en gelukkig. Dat idee.”

“Je bent gek”, zei ik en dat moest ze beamen, “voornamelijk op jou en nu even niet teveel nadenken want je moet aan de slag.”

Ik moest de volgende dag gewoon weer werken, ik ben programmeur en werk vanuit huis, dus ik installeerde al mijn spullen en ik was laat in de avond klaar met alles goed werkend krijgen. De volgende dag zat ik al vroeg achter mijn beeldscherm te programmeren en ik merkte gelijk één van de voordelen van het samenwonen met de beste vriendin van mijn moeder.

Op haar knieën onder het bureau om me te pijpen

Ze naakt mijn werkkamer binnenlopen, zei verder niets maar ging op haar knieën onder mijn bureau zitten en ze begon me te pijpen. De focus op mijn werk werd lastig, maar ik besloot om me niet te laten kennen en typte gewoon door. Dat hield ik nog een paar minuten vol en zag toen dat mijn code nergens meer op sloeg en ik gaf me over aan de heerlijke mond van mijn nieuwe vriendin. Ze pijpte me snel klaar, slikte alles door en stond toen op en liep, nog steeds zonder een woord te zeggen, de kamer weer uit. Dat werd dus een dagelijks dingetje en je hoorde me absoluut niet klagen.

Een heerlijke relatie

Het leeftijdsverschil boeide ons voor geen meter en we hadden maakten ons ook absoluut niet druk wat andere mensen over ons dachten. Ik had mijn droomvrouw en de beste vriendin van mijn moeder had haar droomman. Beter kon het niet worden.