Pornoactrice: Allie Nicole, Vanessa Cage
Duur: 12:25

Geile stiefmoeder gaat vreemd

Vanessa Cage heeft sinds kort een relatie met een iets oudere man, die haar met een stiefdochter heeft opgezadeld. Ze is niet echt het type dat de moeder gaat uithangen, maar zolang ze elkaar niet in de weg lopen vindt ze het best. Haar nieuwe echtgenoot is nogal rijk en houdt van hard werken, hij is bijna nooit thuis. Ondanks dat de geile stiefmoeder had besloten om dit keer monogaam te blijven, gaat het haar al snel vervelen. Ze meer dan één keer in de maand sex, dat net aan langer duurt dan vijf minuten, als ze geluk heeft.

Tijd voor een nieuwe minnaar en die heeft ze al snel gevonden. De stiefmoeder met grote borsten heeft hem in de supermarkt opgepikt en nu komt hij minimaal drie keer in de week langs om haar een goede beurt te geven. In het begin deed ze het nog voorzichtig aan, maar ze begon steeds meer risico’s te nemen. Het duurde dan ook niet lang voordat haar stiefdochter lucht van haar escapades kreeg. Ze was een keertje vroeg klaar met haar colleges en betrapte haar stiefmoeder terwijl die op haar knieën zat en een jonge man aan het pijpen was. De stiefdochter liet niet merken dat ze er was, maar keek met open mond naar wat ze zag. Vanessa had iets gehoord en werkte haar minnaar snel de deur uit en deed haar grote tieten snel weer in haar strakke jurkje. Ze liep vervolgens de huiskamer binnen en deed alsof ze verrast was toen ze haar stiefdochter zag. De geile stiefmoeder was echter slim genoeg om te beseffen dat ze betrapt was en wilde al met allerlei uitvluchten komen.

Stiefdochter is aan het masturberen

Ze zag echter dat Allie, haar stiefdochter, niet wist hoe snel ze naar haar kamer moest gaan. De blondine verzon een smoes en rende de trap op en vergat om de deur van haar slaapkamer goed dicht te doen. Ze liet zich op bed vallen en nam niet eens de moeite om haar korte rokje en onderbroekje uit te doen. Die schoof ze opzij en al snel had ze met haar vingers haar clitoris gevonden en begon heerlijk te masturberen. Vanessa was ondertussen zachtjes achter haar aan gelopen en keek door de kier van de openstaande deur naar haar stiefdochter die met haar ogen dicht lag te masturberen.

Vanessa wist dat ze een manier had gevonden om haar seksuele uitspattingen voor haar echtgenoot verborgen te houden en het tegelijkertijd een stuk spannender te maken. Ze liep weer naar beneden en belde haar lover om haar plan uit te leggen en die had er oren naar. Niet zo vreemd, want het betekende dat hij niet alleen sex met de blonde milf zou hebben, maar dat hij ook haar stiefdochter kon neuken.

De stiefmoeder regelde het zo dat hij langskwam op het moment dat haar stiefdochter thuis was en keek vervolgens toe. Ze had tegen haar stiefdochter gezegd dat ze die middag op pad was en had buiten gewacht. Haar lover had gevraagd aan haar stiefdochter gevraagd of hij even kon wachten op haar stiefmoeder, want er moest iets belangrijks geregeld worden. Een simpel, maar zeer doeltreffend plan, want het duurde niet lang of de twee waren in een standje 69 terechtgekomen op de bank. Vanessa moest zeggen dat ze het niet alleen geil vond dat haar lover sex had met een andere vrouw, ze zou het helemaal niet erg vinden om haar stiefdochter de heerlijke kanten van lesbische sex te laten meemaken. Ze was zelf bi en ze maakte de inschatting dat ze haar stiefdochter uiteindelijk zover zou krijgen dat ze het heerlijk zou vinden om het kutje van haar stiefmoeder te likken.

Plannetje wordt ten uitvoer gebracht

Dat was echter van later zorg, eerst moest alles op rolletjes lopen en dat ze er zeker van was dat haar stiefdochter haar niet zou verraden bij haar vader. Dat was na de sex op de bank eigenlijk een probleem meer, maar ze wilde er helemaal zeker van zijn. De dag erop was haar stiefdochter vrij en dat was het moment dat het laatste gedeelte van haar plan ten uitvoer gebracht zou worden. Haar jongere lover lag helemaal naakt op bed en zat vol ongeduld te wachten op wat er komen ging. De stiefmoeder had hem sex met beloofd met haar en haar stiefdochter en voor hem was het alsof er een geile droom werkelijkheid werd.

“Allie, ik heb je bezig gezien op de bank, maar daar maken we geen probleem van toch?”, had ze gezegd en was gelijk met de deur in huis gevallen. “Jij hebt mij gezien, dus in dat opzicht staan we quitte.” Ze zag dat haar stiefdochter iets wilde gaan zeggen, maar dat was ze voor door op te staan en de hand van haar stiefdochter te pakken.

“Ik denk dat ik een manier heb gevonden waardoor we allebei van zijn grote pik kunnen genieten”, had ze op een samenzweerderig toontje gezegd en haar vervolgens mee naar haar slaapkamer had genomen. De stiefmoeder wist dat haar toyboy al een stijve zou hebben, want die was al zichtbaar opgewonden geraakt toen ze hem het verhaal uit de doeken had gedaan. Allie kreeg ogen op steeltjes toen ze de man op bed zag liggen waar ze de dag ervoor geile sex mee had gehad. Ze keek vervolgens een beetje bang naar haar stiefmoeder, maar die gaf haar alleen maar een klein duwtje en zei: “waar wacht je op, die lul heeft aandacht nodig en zijn grote pik ook.”

Stiefmoeder deelt grote pik van haar lover

Ze barstte allebei in lachen uit en vervolgens deed de blonde stiefdochter precies wat er van haar gevraagd werd. Onder toeziend oog van haar stiefmoeder begon ze zijn grote pik te pijpen en ze werd er extra geil door dat haar stiefmoeder toekeek en haar hand op haar rug legde. Ze had al een paar keer een fantasie over vrouwensex gehad tijdens het masturberen en de laatste paar keer, speelde haar stiefmoeder de hoofdrol in haar fantasie. Het leek haar verschrikkelijk geil dat haar stiefmoeder haar aan het beffen was en meestal kwam ze dan na een paar minuten al klaar.

“Mooi”, zei Vanesse daadkrachtig, “hij is er helemaal klaar voor. Als jij z’n lul gaat berijden, dan zet ik hem aan het werk met zijn tong.”

Allie wist niet gelijk wat er van haar verwacht werd, maar toen ze zag hoe haar stiefmoeder op zijn gezicht ging zitten, had ze het al snel door. Ze liet zich over zijn grote pik glijden en begon hem te berijden, terwijl ze keek hoe de vrouw van haar vader gebeft werd.

“Ik moet hem even in me voelen, voordat hij jou gaat neuken, dat vindt je toch niet erg?”, zei Vanessa terwijl ze niet eens op een antwoord wachtte. Ze ging op handen en knieën op de bank zitten en liet zich van achteren neuken, terwijl ze recht in het kutje van haar stiefdochter keek. Ze wilde haar het liefst gaan beffen, maar ze besloot om eerst alleen sex met haar te hebben, zodat ze haar alles kon leren over geile lesbische sex.

Allie was zich ondertussen aan het vingeren, terwijl ze keek naar de grote borsten van haar stiefmoeder keek. Die zwaaiden langzaam heen en weer op het neuktempo en ze was blij dat ze al snel aan de beurt was. Ze lag op haar rug op het bed en werd goed geneukt, terwijl haar stiefmoeder met haar tieten aan het spelen was. Vanessa hoorde hoe haar stiefdochter een orgasme kreeg en dat was het moment dat ze zelf ook over het randje ging. Het neuken en de aanwezigheid van haar mooie blonde stiefdochter in dit geile trio, had voor extra opwinding gezorgd, dat zich ontlaadde in heerlijk klaarkomen.

Zaad slikken en twee vrouwen die tongzoenen

“Tijd om je zaad te proeven”, had ze tegen haar lover gezegd, die zijn pik uit het kutje van Allie had gehaald. De geile stiefmoeder deed haar mond open en Allie keek met open ogen toe hoe hij een paar keer aan zijn pik trok en vervolgens de mond van haar stiefmoeder vol met zijn zaad spoot. Ze vond het jammer dat ze zelf zijn zaad niet kon proeven, maar daar had haar stiefmoeder iets op gevonden. Ze had niet al het zaad doorgeslikt en draaide zich met haar hoofd naar Allie toe. Die wist instinctief wat haar stiefmoeder wilde en al snel waren ze aan het tongen en kreeg ze haar gedeelte van het zaad in haar mond. Ze slikte het door en ze voelde dat haar kutje opnieuw begon te tintelen.

Nadat ze klaar waren met tongzoenen keek Allie haar stiefmoeder diep in haar ogen aan en zei met een zacht stemmetje: “zou je me willen beffen?”

De geile stiefmoeder besloot om haar plan om alleen sex met haar stiefdochter te hebben opzij te zetten en zei, terwijl ze met haar hoofd naar het kutje van haar stiefdochter ging:

“Maar al te graag lieverd. Als jij dan zijn pik schoonlikt en hem zachtjes pijpt, dan is hij daarna weer klaar om ons een tweede goede beurt te geven.”