Pornoactrice:
Duur: 06:46

Duitse moeder heeft sex met haar zoon

De geile Duitse moeder had net een scheiding achter de rug en was even klaar met mannen en relaties. Waar ze echter niet klaar mee was en wat ze ook heel erg mistte, was de sex. Ze had na haar echtscheiding haar vaste minnaars ook gedag gezegd, want die werden gelijk bezitterig en wilde meer dan alleen maar sex. Ze had zich afgevraagd wat ze moest doen om sex te hebben met iemand die ze kon vertrouwen en die haar regelmatig een goede beurt kon geven. Dat het haar zoon zou worden had ze nooit gedacht, maar ze vond het helemaal niet erg. Hij voldeed aan al haar wensen, was te vertrouwen en ze kon hem alles leren in bed. Ze vond het best geil dat ze een jonge man als haar zoon opgewonden kreeg en dat ze hem kon vormen zoals ze zelf wilde.

Ze wist dat hij weinig ervaring had omdat hij nogal verlegen was en als het op flirten met vrouwen aankwam, hij een hopeloos geval was. Als ze met hem klaar zou zijn, dacht ze bij zichzelf, dan zou hij een stuk zelfverzekerder zijn en zouden vrouwen moeite hebben om hem te weerstaan.

Ze betrapt hem bij het aftrekken

Het daadwerkelijk verleiden van haar zoon kwam nadat ze zijn kamer was binnenkomen lopen, terwijl hij zich aan het aftrekken was. De blonde Duitse moeder was vroeg van haar werk terugkomen en haar zoon dacht dat hij het rijk alleen had. Hij trok verschrikt de dekens over zich heen en keek met angstige ogen naar zijn moeder, want hij had verwacht dat ze kwaad op hem zou worden. Hij had namelijk een onderbroekje uit haar lingerie lade gepakt en had die om zijn pik gedaan tijdens het aftrekken.

“Dus daar blijven mijn onderbroekjes en zijn ze een beetje plakkerig als ik ze in de wasmand tegenkom”, zei zijn moeder, terwijl ze gewoon bleef staan en hem geil aankeek. Ze wist niet wat haar overkwam, maar ze was zo geil als een pak boter geworden van haar zoon en zijn grote pik.

“Ga lekker door waar je mee bezig was, ik wil wel zien hoe je klaarkomt, dat heb ik op z’n minst verdient na al het wassen van mijn onderbroekjes”, ze wist dat het ultiem stom klonk wat ze zei, maar wat ze hoopte kwam ook uit. Haar zoon bleek het wel opwindend te vinden als ze naar hem aan het kijken was en nadat hij drie keer had gevraagd of ze echt meende wat ze zei, trok hij de dekens weer weg en begon zich af te trekken.

“Zal het helpen als je mama haar borsten ziet?”, vroeg ze zo onschuldig mogelijk.

Hij begon heftig te knikken en dat was het teken voor de Duitse moeder om het jasje van haar mantelpakje uit te trekken. Vervolgens lag al snel haar blouse op de grond en volgde haar bh. Haar zoon kreeg zowat ogen op steeltjes toen hij haar grote borsten zag en het werd nog geiler toen zijn moeder met haar hand in haar broekje ging.

Een moeder hoort hem te helpen

“Zal je moeder je anders helpen? Want ik zou een slechte mama zijn als ik je zo achterlaat.”

Ze vond het ongelooflijk geil om zichzelf telkens als moeder en mama te bestempelen en toen haar zoon antwoordde: “Ja mam, dat wil ik heel graag”, leek het wel alsof de dijken bij haar opengingen. Ze kreeg een nog natter kutje en ze trok snel haar rokje en onderbroekje uit en ging naast haar zoon op bed zitten. Ze voelde het genot door haar lichaam schieten toen ze zijn grote pik vastpakte en hem langzaam begon af te trekken.

“Mijn moederborsten hebben aandacht nodig”, zei ze, want ze had wel door dat haar zoon nog niet in staat was om zelf iets te ondernemen.

Ze voelde hoe hij haar grote borsten vastpakte en er onhandig in begon te kneden, maar dat was iets waar ze later aan zouden werken. Op dat moment zorgde het er alleen maar voor dat ze haar eerste orgasme kreeg, want ze heeft nogal gevoelig borsten en het hele taboe idee dat ze sex met haar zoon ging hebben, zorgde voor een eerste ontlading.

Ze pijpt hem en hij komt in haar mond klaar

Terwijl ze haar orgasme langzaam minder voelde worden, boog ze met haar hoofd naar de pik van haar zoon toe en begon hem te pijpen. Dat hield hij precies een halve minuut vol en hij wilde haar hoofd wegduwen en zei paniekerig: “mama, ik ga klaarkomen.”

De reden voor de Duitse moeder om haar lippen nog steviger om zijn pik te sluiten en snel met haar hoofd heen en weer te gaan. De geile blonde milf wilde het zaad van haar zoon proeven en doorslikken. Ze had op dat moment besloten dat hij haar vaste lover zou gaan worden en dat was het moment dat ze zich helemaal kon laten gaan. Nadat ze zijn pik had schoongelikt, trok ze hem mee naar haar slaapkamer, waar ze hem op het bed duwde. Zijn pik was niet eens slap gaan staan, dus ze kon zich er over laten zakken en begon hem te berijden. Ze had haar handen op zijn borstkas gelegd en was zichzelf naar een tweede orgasme aan het berijden. Het pijpen en de sex met haar zoon, hadden haar zo geil gemaakt dat ze wist dat ze een nieuw record ging halen als het om klaarkomen ging.

Hij neukt haar naar haar derde orgasme

Nadat de milf voelde hoe haar kut samentrok en haar kutwanden zich om zijn pik spande, kwam haar hele lijf in een orgasme terecht die ervoor zorgde dat ze eventjes sterretjes zag. Haar zoon had haar stevig vastgepakt en dat was maar goed ook, want anders was ze van hem afgegleden. Ze bleef hem berijden tot het niet meer ging en haar kutje te gevoelig werd. De mooie Duitse moeder liet zich van hem afglijden en ging naast hem liggen.

“Je moeder heeft eventjes rust nodig, lieve zoon, maar daarna mag je haar neuken zoals je wilt. Je hoeft geen rekening meer met mij te houden, ik wil alleen dat je mijn kutje helemaal volspuit. Kan je dat doen voor me, lieve jongen van me?”

Haar zoon knikte alleen maar en nadat ze bijgekomen was, voelde ze hoe hij haar keihard begon te neuken. Hij zat regelmatig in de sportschool, dus hij had geen enkel moeite met het tempo hooghouden en de milf wist niet wat haar overkwam. Ze zou hier zeker aan kunnen wennen, want hij neukte haar gewoon naar haar derde orgasme toe. Vanaf het moment dat ze zijn eerste stralen zaad voelde spuiten in haar kutje, lag ze te trillen van genot op bed. De Duitse Milf melkte zijn pik helemaal leeg en ze bleef maar zeggen dat hij zo’n goede zoon voor zijn moeder was. Het hele incest gedeelte wond haar meer op dan ze ooit had gedacht.

Zoon wordt de nieuwe man des huizes

Dat was het begin van een sexuele relatie tussen moeder en zoon, waarin ze continue elkaars grenzen opzochten als het om genot ging. In het begin voelde de Duitse moeder zich schuldig over wat ze had gedaan, maar ze kon geen weerstand bieden aan zijn lekkere pik en al snel was hij in haar slaapkamer ingetrokken en de nieuwe man des huizes. Ze deden alles om het voor elkaar extra opwindend en geil te maken en ze had zelfs een andere vrouw versierd voor een trio, toen ze met z’n tweeën een weekendje weg waren. De jonge vrouw wist niet dat zij zijn moeder was en vond het alleen maar geil dat de oudere vrouw een jonge vriend had.

Een trio met haar zoon en zijn beste vriend

Hij had op z’n beurt zijn beste vriend erbij betrokken, waarvan hij wist dat die het nooit door zou vertellen. Ze had beloofd om hem op te halen van de universiteit en ze had zich al heel sexy aangekleed. Ze had één van haar setjes lange knielaarzen aan, een jasje met daaronder lingerie waarin haar grote tieten goed uitkwamen. Haar zoon had zijn vriend al voorbereid op wat ze zouden gaan doen en hij wist zeker dat zijn moeder er niets tegenin zou gaan brengen, maar zich gewoon door twee jongemannen zou laten neuken. De Duitse moeder keek eerst vreemd op toen hij had gezegd dat zijn vriend mee zou gaan naar huis. Ze had in één keer door wat er zou gaan gebeuren, toen ze de blikken in de ogen van haar zoon en zijn vriend zag en ze wist dat ze een hele geile tijd zou gaan hebben.

Ze zou niet één grote pik krijgen om mee te spelen, maar twee. Iets waarover je haar niet zou horen klagen.