Dikke milf stiefmoeder in sexy kleding

“Wat heb je de laatste tijd sexy strakke jurkjes en kleding aan”, zei haar stiefzoon terwijl hij naar zijn dikke milf stiefmoeder keek die gebogen voor de koelkast stond, “die staan je erg goed.”

Zijn stiefmoeder, Lisette, stond op, liep naar de keukenbar, keek hem verleidelijk aan en zei:

“Blij dat je het eindelijk doorhebt, ik was bang dat het nog een paar weken zou gaan duren voordat je het zou opvallen.”

Ze wil zijn aandacht

“Maar hoezo zou het me op moeten vallen?”, vroeg Eddy, haar stiefzoon, met een wat verwarde blik op zijn gezicht. Zijn dikke milf stiefmoeder had niet eens sexy kleding aan hoeven te trekken om hem op te vallen. Hij geilde sowieso al op haar mega grote borsten en haar dikke kont. Maar goed, hij was uitermate geïnteresseerd welke kant dit gesprek op ging, dus hij hield zich nog even van de domme.

“Misschien omdat ik je aandacht wil”, zei zijn moeder met een verleidelijke toon in haar stem. “Dat ik wil dat het je opvalt.”

Er viel een stilte en net voordat hij wat wilde gaan zeggen ging zijn milf stiefmoeder verder.

Allebei rijk na de scheiding

“Je vader is nu al een jaar met de Noorderzon vertrokken, Frankrijk dus waar hij bij zijn sletje is gaan wonen, en drie weken geleden is de scheiding er doorheen. Allemaal op afstand via advocaten geregeld en we zijn er niet slecht uitgekomen. Nu heeft die lul, excuseer, je vader, toch genoeg geld, dus hij mag blij zijn dat ik hem niet helemaal kaalgeplukt heb.”

“He, wat”, zei Eddy, “zijn jullie gescheiden. Ik wist niet eens dat jullie daar mee bezig waren.”

“Wat denk je zelf, snuggere. Dat ik als een gewillige echtgenote op hem ga wachten tot hij uit zijn midlife crisis komt en hij met hangende pootjes weer terugkomt. Zo werkt het niet bij mij.”

“Oh ja, jij hebt de helft van het huis gekregen en een groot geldbedrag waar je het een hele tijd mee gaat redden. Dat regelt de advocaat verder met je. Je vader zei er wel bij dat je geen moeite hoefde te doen om hem in Frankrijk op te zoeken, want dat vond zijn nieuwe vrouw verwarrend voor haar kinderen. Hij stuurt wel een kaartje met je verjaardag.”

Lisette wachtte heel even om het nieuws op hem in te laten werken en ging verder. “Ik heb een groot genoeg bedrag gekregen om jouw helft van het huis te kopen als je besluit om te vertrekken. Het is contractueel vastgelegd dat ik de eerste keuze heb om het over te nemen.”

“Wat is dit allemaal?”, vroeg Eddy zich hardop af en zijn milf stiefmoeder gaf een eenvoudig antwoord. “Je bent rijk en je vader is een lul. Maar dat wist je al.”

Eddy had niet een al te goede band met zijn vader, maar het stak wel een klein beetje dat de kinderen van zijn nieuwe vrouw, die niet eens van hem waren, boven hem gesteld werden. Dat was het enige en hij had snel de beslissing genomen om zich er verder niet druk over te maken. Hij had namelijk trouwens iets anders om zich druk over te maken en dat was zijn milf stiefmoeder. Daar moest hij zich even op focussen want ze ging door met praten en hij geloofde zijn oren niet.

Zijn milf stiefmoeder wil sex met hem hebben

“Ik ben dus officieel weer vrijgezel en ik moet hard een pik in mijn kut hebben, want ik heb door die lul al bijna een jaar een sex gehad. Ik heb geen zin om de straat op te gaan en een man te versieren, want ik heb het juiste exemplaar al in huis rondlopen. De nieuwe man des huizes en kijk niet zo stom, want dat ben jij.”

Ze trok haar strakke jurkje omhoog en haalde haar mega grote borsten tevoorschijn en zei:

“Ga nu niet zeggen dat je er niet mee wil spelen, want ik heb je al vaak genoeg betrapt dat je er naar aan het kijken was en zeker toen ik de afgelopen weken in geile kleding rondliep.”

Ze was ondertussen om de keukenbar gelopen en trok de broek van Eddy naar beneden en haalde zijn grote pik tevoorschijn.

“Kijk”, zei ze, “die voorsprong heb je al op je vader, jij hebt tenminste een echte grote pik, daar gaat mama heel veel plezier van hebben.”

Ze trekt hem af met haar grote borsten

Lisette zorgde ervoor dat zijn grote pik tussen haar borsten terechtkwam en begon hem met haar dikke tieten af te trekken. Ze was zo geil als een pak boter, want hier had ze naar verlangd. Haar stiefzoon was de afgelopen maanden steeds meer in haar fantasie voorgekomen en toen ze hem onder de douche had zien staan en zijn grote pik had gezien, wist ze dat ze die moest hebben, diep in haar kut. Het kostte haar heel veel moeite om te wachten totdat de scheiding er officieel doorheen was, maar het was het wachten waard.

Ze pijpt zijn grote pik

Ze ging voor hem op haar knieën zitten en nam zijn grote pik in haar mond en ze genoot van zijn gezicht dat nu van genot vertrokken was. Ze genoot ook van zijn gekreun toen ze hem steeds ietsje sneller begon te pijpen en ze wist dat ze voorzichtig moest zijn om hem niet te snel klaar te laten komen. Ze wilde dat haar stiefzoon haar eerst zou gaan neuken en daarna mocht hij zoveel in haar mond en op haar gezicht klaarkomen als hij wilde. Vanaf dit moment mocht hij overal klaarkomen waar hij wilde en haar neuken wanneer hij wilde. Voor de dikke milf stiefmoeder betekende het begrip “de man des huizes” iets en dat was dat zij er voor hem was. In dat opzicht was ze ouderwets en daar had ze totaal geen probleem mee.

Zolang hij het niet buiten de deur ging zoeken, zonder dat ze daar over gepraat hadden, dan was zij van hem en dat zou hij de komende tijd gaan merken. Dan had hij waarschijnlijk niet eens de puf om het nog met een andere vrouw te willen doen en dat zou trouwens later komen. Met haar vader was ze geregeld op partnerruilclubs te vinden geweest en er had meer dan genoeg een extra vrouw bij hun in bed gelegen.

Daar zou ze hem langzaam op voorbereiden, maar eerst zou ze hem aan de nieuwe situatie laten wennen. Als hij dat wilde tenminste, maar ze had zomaar het idee dat het geen enkel probleem zou zijn. Hij kreunde steeds harder en net voordat hij klaar zou gaan komen, stopte ze met pijpen en ging ze op het aanrecht van het kookeiland zitten.

Hij neukt haar van achteren

“Ga je me goed neuken lieverd, ik heb al zolang geen pik in mijn kut gehad, die helemaal kletsnat is en dat komt door jou.”

De milf stiefmoeder trok hem af terwijl ze met hem aan het praten was en ze was blij dat hij zo’n grote lul had, want er waren opeens een heleboel standjes mogelijk die ze met zijn vader nog nooit had kunnen doen. Dat was ook het moment dat ze voor het eerst met elkaar zoenden en er schoot een rilling door Lisette heen. Dit voelde zo goed en vertrouwd en ze wist het zeker, ze had haar match gevonden. Eentje die nog beter was dan met zijn vader in de goede tijden van hun relatie.

Eddy was ondertussen helemaal gek van de geiligheid. Hij had eindelijk sex met zijn dikke milf stiefmoeder en dat was een fantasie die uitkwam. Hij viel altijd al op dikke vrouwen, maar zo’n mooie vrouw als zijn milf stiefmoeder was hij nog niet tegengekomen. Haar immense grote borsten waren een lust voor het oog en hij kon niet wachten om haar van achteren te neuken, zodat hij haar dikke reet kon zien bewegen. Misschien zou ze zelfs zijn pik in haar kont willen hebben, al achtte hij die kans klein. Hij had eens moeten weten.

Ze is zijn stiefmoeder slet

“Neuk me, schat van me, neuk me als de stiefmoeder slet die ik ben”, zei ze en het was perfect. Ze steunde half op het aanrecht en dat was een lekker standje, maar een beetje moeilijk vol te houden. Lisette ging daarom snel gebogen over het aanrecht staan zodat hij haar van achteren kon neuken en eindelijk kwam zijn droom uit.

“Wat heb jij een lekkere kont”, gooide hij er spontaan uit en hij begon zijn milf stiefmoeder harder te neuken. Hij had haar dikke tieten vastgepakt en kneedde er stevig in terwijl hij haar van achteren aan het neuken was.

“Die is van jou, lieverd, daar mag je mee doen wat je wil, en dat meen ik”, zei zijn stiefmoeder kreunend. Het was al een hele tijd geleden dat ze een pik in haar dikke kont had gehad en zo’n groot exemplaar zou een uitdaging worden, maar hij was niet voor niets de man des huizes. Dat was het niet alleen, want ze wist nu al dat ze het waarschijnlijk heel erg geil zou gaan vinden. Vroeger was ze in staat geweest om een anaal orgasme te krijgen en dat had ze al een hele tijd niet meer meegemaakt.

“Je bedoeellt …. dat ik jeee …. In jeeee … kont mag … neukueeee …”, wist haar stiefzoon er moeizaam uit te krijgen, want hij was haar steeds harder gaan neuken en hij had moeite om zich op het praten te concentreren.

“Dat is wat je … .aaaaaaahhhhhh ….. stiefmoeder bedoooeeelt …….”, antwoorde zijn milf stiefmoeder net zo moeizaam. “Wat doe je met me, wat doe je met me, ik ga klaarkooommmmeeennnn. Spuiiiittt me volllll.”

Een multipel orgasme en haar kut vol met zaad

Was het enige dat ze nog kon uitbrengen en toen kwam ze keihard klaar. Een jaar lang van seksuele frustraties kwamen eruit en ze was blij dat Eddy het nog heel even uithield want hij ze wist dat ze een multipel orgasme te pakken had. Zolang hij haar zou blijven neuken, zou ze klaar blijven komen. Dat had ze maar één keer eerder meegemaakt en dat was niet eens met haar vader, maar met een one-night-stand die ze nooit meer was vergeten. Tot nu dan, want het orgasme dat haar stiefzoon haar bezorgde was nog een stuk beter.

“Kom maar klaaarrrrr …. Lieverd …. Spuit je moeder vol …..”, zei ze en haar orgasme kwam spontaan heftiger terug toen ze zichzelf als moeder bestempelde. Ze had nooit iets gehad met incest, maar nu als fantasie zorgde het voor een heleboel extra opwinding. Hier zou ze zeker iets mee gaan doen en gelukkig was haar 21-jarige stiefzoon nog te vormen, dus daar ging ze een heleboel plezier aan beleven.

“Jij bent ….. mijn …. Zooonnn …. Een moederneuker …. Die haar vol gaaaaattt spuiten met zijn …. Zaaadddd” en dat was het laatste dat er even uitkwam, want haar stiefzoon voldeed aan haar wens en spoot haar kutje helemaal vol. Hij stootte nog een paar keer diep in haar en toen gebeurde het, één van de beste orgasmes van zijn leven, zo niet het beste, en het leek wel alsof hij niet kon stoppen met spuiten.

Fantasieën, onderdanig en rollenspellen

Zijn milf stiefmoeder moest zich stevig aan het aanrecht vasthouden want ze stond te trillen op haar benen toen haar en ze was blij dat hij haar met zijn krachtige armen stevig vasthield. Ze voelde hoe zijn pik uit haar kletsnatte kutje gleed en ze moest nu echt even zitten. Hij hielp haar naar de bank in de huiskamer en ze ging er op liggen en het duurde zeker nog een minuut of tien voordat ze er echt weer helemaal was.

Haar stiefzoon was ondertussen tegen haar aan komen liggen en speelde met haar grote borsten, terwijl zij langzaam over zijn pik bleef wrijven die maar niet slap wilde worden. Ze zoenden weer en dit keer met nog meer passie en Lisette voelde dat het goed zat met haar stiefzoon. Het leeftijdsverschil zouden ze ook wel uitkomen en als hij te horen had wat voor seksleven hij zou gaan krijgen, dan zou je hem waarschijnlijk niet horen klagen.

“Nu ik toch je vrouw ben kan ik ook open tegen je praten. Dat moeder en zoon gedoe wond me meer op dan ik verwacht had. Ik ben nogal van de rollenspellen, dus zouden we een keertje kunnen doen dat ik je oude slaapkamer kom binnenlopen..”

Ze stopte even en vroeg een beetje angstig:

“Ik neem aan dat je vanaf nu af aan bij mij in onze slaapkamer komt liggen, toch?”

Eddy knikte alleen maar, want hij kon moeilijk praten met de tepel van één van haar grote borsten in zijn mond en de milf stiefmoeder ging met een tevreden glimlach op haar gezicht verder.

“Ok dus.. dan kom ik je slaapkamer binnenlopen om je was te pakken en vind ik mijn ondergoed tussen je was met opgedroogd sperma erop. Ik maak me dan heel even boos en voor straf wil ik zien hoe je jezelf aftrekt. Natuurlijk ga ik je uiteindelijk ermee helpen en gaan we sex hebben. Dat lijkt me zo geil.”

Hij snapt dat dominante, ze moet hem pijpen

Eddy was ondertussen klaar met het zuigen op haar tepels en zei dat het hem ook geil leek, maar eerst ging er iets anders gebeuren. Ze wist niet wat ze hoorde toen hij op zijn rug op de bank ging liggen en zei:

“Aangezien je toch mijn vrouw bent, lijkt het me nu een heel goed plan dat je me gaat pijpen en al mijn zaad doorslikt als ik klaarkom. En dat is geen vraag.”

Ze voelde dat haar kutje weer begon te tintelen, want haar lieve zachtaardige stiefzoon wist de juiste snaar bij haar te raken. Als het om sex ging dan had hij blijkbaar de dominante genen van zijn vader geërfd en dat beviel haar uitstekend.

“Natuurlijk lieverd, jij bent de baas”, zei ze onderdanig.

“Als je dat maar weet”, zei hij en ze zag aan de twinkeling in zijn ogen dat het voor hem een spel was en dat hij niet als zijn vader altijd en overal dominant zou zijn. Dat was haar weer iets teveel van het goede. Onderdanig ok, maar er was een grens en ze wist dat ze die met haar stiefzoon niet zou gaan bereiken. Daar was hij veel te lief voor en ook dat beviel haar uitstekend.