Nerdy milf met grote borsten en bril op

 

 

Nerdy milf wordt vroeg alleenstaande moeder

Cory Chase was heel tevreden met haar leventje. Ze verdiende bakken met geld en kon zelfs stoppen met werken toen ze op haar 38ste haar startup voor heel veel geld had verkocht. Ze had op haar 18de een dochter gekregen als gevolg van een wild avondje stappen, dat uitmondde in seks met drie mannen, waarvan ze de namen niet eens meer wist de volgende dag. Dat was nog in haar wilde jaren, toen ze erachter was gekomen dat ze mannen bij de vleet kon krijgen en dat ze sex gewoon geil vond.

Het gevolg van de groepssex was dat ze zwanger was geworden en negen maanden later de trotse moeder van een prachtige dochter was. De vader was onbekend, want het kon elk van de drie mannen zijn, want ze waren alle drie in haar kutje klaargekomen. Het maakte voor haar verder ook niet zoveel uit, want ze wist de namen van de mannen niet eens en als je haar had gevraagd om ze te moeten aanwijzen, dan moest ze je het antwoord schuldig blijven.

Dat boeide haar absoluut niet, vanaf het moment dat ze moeder was geworden, leek ze haar wilde haren ook kwijt te zijn. Ze besloot om haar dochter alleen op te voeden en ondertussen ging ze ook nog studeren. Dankzij de hulp van haar ouders en een aardige oudere buurvrouw, kon ze studeren, werken en haar dochter opvoeden. De behoefte aan sex leek de nerdy milf een beetje kwijt te zijn, al had ze meer dan genoeg aanbidders. Heel af en toe dan ging ze met een geschikte kandidaat mee en liet ze zich suf neuken, maar dat was incidenteel.

Een goede baan en rijk worden

Uiteindelijk studeerde ze rond haar 23ste af in computerwetenschappen, want ze bleek een talent te hebben voor programmeren. Ze was één van de weinige vrouwen die in die tijd met computers bezig was en in haar studiejaar zat ze met drie andere vrouwen. De nerdy milf wist de wat stille computertypes wel te waarderen, dus af en toe was een mannelijke studiegenoot in de zevende hemel als hij na een borrel door de mooie Cory Chase werd meegenomen en hij de sex van zijn leven had. Een fantasie die uitkwam en waar hij de rest van zijn leven nog vaak aan zou terugdenken.

Na haar studie kreeg ze een goedverdienende baan en daar had ze oud mee kunnen worden, maar ze wilde meer. Nadat ze een studie bedrijfskunde naast haar werk had gedaan, besloot ze om een eigen bedrijf te beginnen. Het eerste bedrijf was redelijk succesvol en daar hield ze een goede boterham aan over. Ze kon een mooi huis kopen, ze had een mooie auto onder haar billen, maar ze wilde meer. Als het even kon wilde ze voor haar 40ste al stoppen met werken.

Ze besloot om haar bedrijf te verkopen toen ze 35 jaar was en van de opbrengst kon ze het lang genoeg uithouden om zich volledig aan haar startup te wijden. Anderhalf jaar lang werkte ze aan een app, waarvan het idee al een tijdje door haar hoofd spookte, en dat bleek een schot in de roos. Ze runde het zelf een half jaar en toen stond de eerste investeringsmaatschappij al voor de deur. Ze wist dat ze er heel veel geld mee kon verdienen, maar dat betekende ook dat ze heel veel moest werken. De nerdy milf nam toen een besluit waardoor ze misschien wel minder geld kreeg, maar het was nog steeds meer dan voldoende om heel erg zorgeloos te kunnen leven.

Ze verkocht haar startup en van het geld kocht ze een nog mooier huis met zwembad en voorzien van alle technische snufjes die je maar kon verzinnen. Ze ruilde haar auto in voor een sportieve Mini en een sportauto en toen had ze rust. De rust waar ze zo naar verlangd had. Het was ondertussen wel stil in huis geworden, want haar dochter was aan het studeren en kwam nog mondjesmaat in de weekends en vakanties naar huis toe.

Ze is eindelijk weer toe aan sex

Cory genoot van haar nieuwe leven, want ze hoefde niets meer en kon zich alleen maar met dingen bezig houden die haar leuk leken of die ze leuk vond. Ze ging heel vaak gewoon een weekje of wat op vakantie en ze hield zich bezig met vrijwilligerswerk. De nerdy milf merkte ook dat ze ook meer de behoefte aan sex begon te krijgen, alleen zat ze niet te wachten op vage types via datingsites en ze had een scherpe neus voor mannen die haar niet alleen erg interessant vonden, maar haar geld ook.

Ze besloot om het in haar oude vertrouwde hoek te zoeken, de nerds, en ze wist ook gelijk waar ze terecht kon. De mooie milf had altijd al van gamen gehouden en haar gamesetup was door de jaren heen steeds mooier geworden. Ze speelde in diverse teams en ze was zo goed, dat ze gevraagd werd in plaats van dat ze zich moest aanmelden. Sommige games speelde ze al een hele tijd met een vaste partner, die onder de naam Gamefcker2300 het spel onveilig maakte.

Een heel geschikte kandidaat

De twee hadden chatten ook regelmatig buiten het gamen om en ze wist dat hij een 26-jarige jongeman was die zijn geld verdiende in de IT, nogal verlegen was en dat hij na zijn vorige relatie van een jaar of wat geleden, geen vriendin meer had gehad. Hij wist dat ze een vrouw van eind dertig en moeder is, en dat ze ook in de IT zit. Achter het toetsenbord was hij overigens wel dapper en af en toe maakte hij een paar overduidelijke sexuele opmerkingen en dat vond ze best schattig. Hij zag er leuk uit, want ze moest op een gegeven moment profielfoto’s keuren, die hij op z’n Tinder ging zetten. Ze wist niet of hij dik of iets dergelijks was, want hij had alleen foto’s van zijn gezicht gestuurd.

De nerdy milf besloot dat hij haar zou gaan neuken en ze wist ook dat ze niet al teveel moeite hoefde te doen. Het enige probleem was dat hij misschien te verlegen was. Ze wachtte het juiste moment af, toen hij weer eens een opmerking tijdens het gamen maakte over dat hij wel een milf kon neuken, blijkbaar zijn favoriete soort vrouwen. Ze stuurde een foto op waarop ze in bikini te zien was. Ze had haar hoofd er afgesneden en als tekst erbij gezet:

“Ik ben een milf?”

Het was even stil aan de andere kant van de lijn en pas na een minuut of drie kreeg ze als reactie:

“Serieus?”

“Ja, heel serieus, ik ben een milf en jij neukt zo graag met milfs, dus het leek me een goede combinatie.”

“Zit je me in de zeik te nemen?”

“Ik ben heel serieus”, zei de mooie milf en ze stuurde nog een foto op, die ze al van tevoren had gemaakt, waarop haar grote borsten topless te zien waren.

“Kijk maar”, ging ze verder, “ik heb grote moederborsten.”

“Je neemt me in de zeik, ik geloof je niet. Waarom zou je sex met me willen hebben?”

“Omdat ik je leuk vindt en ik op nerds val. Maar wil je nu of ga je weer zielig naar je Tinderprofiel kijken en je afvragen waarom er weer niemand geswiped heeft.”

 
 

 
 

Ze is hem aan het teasen

Hij wist in welke stad ze woonde en nadat hij het adres had gekregen, beloofde hij om er binnen anderhalf uur te zijn. De jongeman hield zich stipt aan zijn afspraak en Cory zag op haar smartphone die gekoppeld zat aan de bel bij het hek, dat hij er inderdaad leuk uitzag. Hij had een beetje overgewicht, maar dat vond ze juist prettig.

“Om het huis heenlopen Barry”, zei ze door de intercom, “ik zit bij het zwembad aan de achterkant.”

Ze wist niet zeker of ze in bikini klaar had moeten liggen, maar ze besloot om hem niet gelijk de zenuwen te bezorgen en ze gekozen voor een geel zomerjurkje. Ze had een koud flesje bier klaarstaan, want hij zou waarschijnlijk super zenuwachtig zijn en ze wist toch dat hij bleef slapen, dus een beetje alcohol om hem wat relaxter te maken kon geen kwaad. Het was een zaterdag aan het einde van de middag, en ze had zichzelf op een lekker koud wit wijntje getrakteerd.

Barry kwam een beetje onwennig de hoek omlopen en keek zijn ogen uit, zeker nu hij de nerdy milf in het echt zag. Ze stond op, liep naar hem toe en omhelsde hem en gaf hem een zoen vol op z’n mond, nog net geen tongzoen, maar het liet aan duidelijkheid niets te wensen over.

“Wil je een biertje?”, vroeg ze en hij knikte en stond een beetje hulpeloos te kijken.

“Ga lekker tegenover me zitten”, zei Cory en ze begon vrolijk te babbelen en probeerde hem op zijn gemak te stellen. Ze zag hoe hij onopvallend naar haar decolleté aan het gluren was, tenminste, hij dacht dat het onopvallend was en ze vond hem steeds leuker worden. Echt zo’n IT’er die achter het toetsenbord een grote mond had, maar als puntje bij paaltje kwam erg verlegen was. Zeker in het bijzijn van een mooie vrouw.

“Nou, daar zit je dan, tegenover een echte milf en eentje die ook nog eind 30 is. Wat denk je, gaan je dromen uitkomen?”

Barry wist niet wat hij moest zeggen en Cory gaf hem daar ook niet veel kans toe, want ze stond op en wenkte dat hij achter haar aan moest lopen. In de huiskamer aangekomen zette Cory hem op de bank en ging weer tegenover hem zitten, alleen dit keer was ze een stukje voortvarender.

“Zullen we voorzichtig beginnen”, zei ze met een geile glimlach op haar gezicht, “en als je het niet wil, dan zeg je dat gewoon en gaan we lekker gamen en een fantastische zaterdagavond hebben. Je blijft wel slapen hoop ik?”

“Euhhh, dat lijkt me wel het beste als ik aan het bier zit”, zei Barry en ze zag hoe hij moeite deed om zijn stijve pik te verbergen die nogal goed te zien was in zijn korte broek. Dat moet een aardig exemplaar zijn, dacht de nerdy milf bij zichzelf en ze verlekkerde zich er al op dat ze die binnen niet al te lange tijd in haar mond zou hebben.

Hij komt bijna klaar van haar grote stevige borsten

Ze trok haar jurkje naar beneden en aangezien ze geen bh had aangetrokken, keek hij recht naar haar grote stevige borsten en hij verslikte zich spontaan. Nadat hij was bijgekomen van het proesten en hoesten, keek hij in het geile gezicht van de nerdy milf en wist dat dit de seksavond van zijn leven ging worden.

“Vind je ze mooi?”, vroeg Cory totaal overbodig en ze wachtte dan ook niet op antwoord, maar ging gewoon verder. “Zou jij dat ding van je ook niet eens uit je korte broek halen, die staat zo strak tegen het stof aan, dat het volgens mij pijn moet doen.”

Barry wist niet hoe vlug hij zijn korte broek moest uittrekken en Cory keek hem gelukzalig aan. “Dat is een hele mooie pik”, zei ze en ze moest de drang weerstaan om er niet op te duiken. Ze besloot om hem nog heel even te teasen, want ze genoot er stiekem van.

“Nog niet aankomen”, zei ze terwijl ze opstond, “daar ben ik voor. Maar ik moet me eerst even uitkleden.”

Ze maakte er een showtje van en ze bleef Barry strak aankijken. De mooie moeder zag de lust in zijn ogen en dat zorgde ervoor dat ze zelf ook steeds meer opgewonden raakte. Haar kutje was al kletsnat aan het worden en ze voelde hoe het genot zich langzaam aan het opbouwen was. Ze wist dat ze snel klaar ging komen, want het was al best weer een tijdje geleden dat ze sex had gehad. Cory was echter van plan om haar persoonlijke record aan orgasmes te gaan verbreken en Barry had precies het goede instrument om haar daarbij te helpen.

Mama gaat je pik verwennen

Nadat ze naakt op de bank was gaan zitten en haar benen wijd had gedaan, vroeg ze met een lief stemmetje of hij aan haar kutje wilde voelen. Dat liet Barry zich geen twee keer zeggen en hij ging langzaam met zijn vingers over haar clitoris heen en de nerdy milf moest toegeven dat hij wist waar hij mee bezig was. Als hij zo door zou gaan, dan zou ze ter plekke klaarkomen, dus besloot ze om hem eerst te gaan verwennen.

“Ga lekker achterover zitten, dan gaat mama die heerlijke pik van je verwennen, wil je dat?”

Dat “Mama” stukje tussendoor leek hem nog geiler te maken, dus besloot de mooie milf om door te gaan op de ingeslagen weg.

“Zou je het lekker vinden als mama die mooie pik van je in haar mond neemt”, zei ze verleidelijk en aan het enthousiaste geknik van Barry te zien, wist ze dat ze er niet al te lang mee moest wachten. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en nam zijn grote pik in haar mond. In het begin nog even onwennig, want het was een tijdje geleden dat ze zo’n grote pik oraal had verwend. Na een paar keer met haar hoofd heen en weer te zijn gegaan, ging het al een stuk beter en ze wist langzaam maar zeker, steeds meer van zijn grote lul in haar mond kwijt te krijgen.

Ze pijpt hem klaar en slikt zijn zaad

De nerdy milf besloot om hem klaar te pijpen en zijn zaad door te slikken, dan hield hij het tijdens het neuken een stuk langer uit. Ze verwende alle gevoelige plekjes die ze kende met haar tong en dat bleek een nieuwe ervaring te zijn voor Barry. Hij was wel gepijpt door zijn ex-vriendin, maar dit was van een totaal ander niveau. De mooie milf haalde alles uit de kast om het zo lekker mogelijk voor hem te maken en toen ze hem aan de onderkant van zijn pik begon af te trekken, terwijl ze met haar hoofd iets sneller heen en weer ging, voelde ze dat het niet lang meer ging duren. Ze versnelde nog een stukje en inderdaad, na nog geen minuut voelde ze hoe zijn eikel opzwol en maakte ze zich klaar voor de grote lading zaad die hij ging spuiten.

Het was inderdaad best veel wat er uit zijn grote pik kwam en ze moest alle zeilen bijzetten om het door te slikken. Nadat ze alles uit zijn pik gezogen had en zijn eikel had schoongelikt kwam ze omhoog en zei:

“Tijd om te gaan zoenen, vind je ook niet, anders is het zulke onpersoonlijke sex.”

Ze had het nog niet gezegd of ze drukte haar mond op die van Barry. Die deed automatisch zijn mond open toen hij haar tong tegen zijn lippen voelde drukken en ze wisselde gelijk een beetje van zijn zaad uit, dat ze speciaal voor dit doeleinde niet had doorgeslikt. Barry leek het alleen maar opwindend te vinden en daar scoorde hij bonuspunten mee.

“Misschien dat ik hem wat langer moet houden”, dacht Cory bij zichzelf, “we kunnen heel erg veel plezier aan elkaar beleven en samen gamen. Beter wordt het denk ik niet.”

 
 

 
 

Pagina 2 van dit erotische verhaal