Thuisblijfmoeders hebben een beroerd seksleven

Riley Nixon en Ashlyn Peaks zijn allebei thuisblijfmoeders die elkaar ontmoet hebben op het schoolplein. Ze raakten met elkaar in gesprek en konden het al snel met elkaar vinden. Ze gingen samen koffiedrinken, boodschappen doen en als het kon gingen ze ook lekker samen shoppen.

Hun mannen verdienden goed geld, maar waren ook vaak onderweg op zakenreis of hadden het gewoon druk op hun werk en moesten vaak tot laat aan de gang. Dat zorgde ervoor dat hun seksleven een stuk minder was dan waar ze op gehoopt hadden en toen ze dat tijdens één van hun koffieochtendjes met elkaar aan het bespreken waren, zei Riley voor de grap:

“Dan moeten we maar lesbische sex met elkaar gaan hebben. Dat is toch niet echt vreemdgaan en we hebben een heleboel plezier. Tenminste, dat denk ik, ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan maar ik zou het ooit wel eens willen proberen. Eigenlijk best jammer dat ik het niet echt durf.”

Is lesbische sex de oplossing?

Ashlyn zat haar aan te kijken en je zag aan haar gezicht dat haar hersens overuren draaiden.

“Weet je”, zei ze, “dat is helemaal niet zo’n slecht idee van je. Ik heb tegenwoordig zo weinig sex dat ik wel eens overwogen heb om vreemd te gaan, iets dat me totaal tegen m’n borst stuit. Als we sex met elkaar zouden hebben, dan is het niet echt vreemdgaan en niemand verdenkt ons ervan, want we zijn gewoon vriendinnen die veel met elkaar optrekken.”

“Je zit dit toch niet serieus te overwegen hé”, zei haar vriendin, maar ze zag in de ogen van Ashlyn dat ze bloedserieus was.

“Onze mannen zouden het volgens mij niet eens erg vinden, die zouden geld betalen om te mogen kijken. Misschien dat we op die manier ons seksleven ook een nieuw leven in kunnen blazen. Dat we in de toekomst aan partnerruil gaan doen of iets dergelijks.”

Nu was het Riley die even stil was en zij was uiteindelijk degene die de eerste fysieke stap zette.

“Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan en jij blijkbaar ook niet, maar als we het toch gaan doen, dan vindt ik dat we eerst eens netjes met elkaar moeten gaan tongzoenen.”

Voor het eerst tongzoenen met een vrouw

Ze liep naar haar beste vriendin toe en pakte voorzichtig haar hoofd vast. Vervolgens drukte ze haar lippen tegen die van Ashlyn aan en het volgende moment waren de twee vrouwen passievol met elkaar aan het tongzoenen. Het leek wel een eeuwigheid te duren, voordat ze zich van elkaar losmaakten en het was Riley die de hand van Ashlyn vastpakte en haar achter zich aantrok richting de slaapkamer.

Zij was ook de eerste die zich begon uit te kleden en je zag Ashlyn twijfelen. Een grote mond was één ding, er iets mee doen was toch iets totaal anders. Ze keek hoe haar vriendin zich uitkleedde en ze raakte op een rare manier opgewonden toen ze de grote borsten van Riley topless zag. De mooie milf was ook niet één van de slankste, net als zij, en ze had alle rondingen op de juiste plekken.

Riley had ondertussen haar spijkerbroek ook uitgetrokken en dat was het moment dat Ashlyn besloot om ervoor te gaan. Ze trok haar zomerjurkje resoluut over haar hoofd heen en ze zag hoe Riley met open mond stond te kijken toen ze haar bh uittrok.

“Jeezus”, zei ze vol bewondering, “die van jouw zijn nog een stuk groter dan die van mij en ik heb al niet te klagen.”

Ashlyn haar grote borsten hebben aandacht nodig

Ashlyn liet zich achterover op het bed vallen en zei met een klein stemmetje:

“Ze zijn groot en ze hebben veel aandacht nodig, dus zullen we voorzichtig beginnen en aan elkaars tieten gaan zuigen. Voor de rest moeten we maar gewoon gaan experimenteren en kijken of we het iets vinden.”

De mooie getinte milf trok snel haar onderbroekje uit en ging verleidelijk met haar hand naar haar kutje toe en begon langzaam te masturberen, terwijl ze haar vriendin strak bleef aankijken. Die trok ook snel haar sexy onderbroekje uit en dook nog net niet op Ashlyn. Ze liep al een tijdje rond met biseksuele gevoelens en nu het puntje bij paaltje kwam, wilde ze niets liever dan zich er volledig aan overgeven.

Masturberen en hard klaarkomen

Ze ging met haar mond naar één van de grote borsten van haar vriendin en begon aan haar tepel te zuigen. Aan het gekreun van Ashlyn te horen was ze goed bezig en met haar andere hand begon ze de andere borsten van haar te masseren. De mooie getinte milf was ondertussen sneller met haar hand over haar clitoris aan het gaan en als het zo door zou gaan, dan zou ze heel snel klaar gaan komen.

Het feit dat haar beste vriendin aan haar tepels aan het zuigen was en ze haar grote borsten tegen zich aan voelde, was een van de dingen waar ze ontzettend opgewonden van raakte. Het andere was toch wel de taboe die ze voor zichzelf doorbrak. Lesbische sex was altijd iets geweest waar ze nooit van had verwacht dat ze er aan zou gaan doen, laat staan dat ze het lekker zou vinden.

Riley was nu op haar gaan liggen en ze had een beetje moeite om door te gaan met masturberen, maar ze vond het heerlijk om haar vriendin zo dicht tegen zich aan te voelen.

“Kom maar klaar”, zei Riley met een zacht stemmetje, “ik wil je lichaam voelen als je klaarkomt. Doe het voor mij.”

Dat was genoeg voor Ashlyn om een orgasme te krijgen die zijn weerga niet kende. Ze kromde haar rug en bleef net zo lang met haar vingers over haar clitoris gaan, totdat haar kutje te gevoelig werd en toen werd ze slap en lag ze heftig te trillen. Riley nam haar in haar armen en knuffelde haar, terwijl haar heftige orgasme langzaam minder werd.

Voor het eerst gebeft worden door een vrouw

“Voor een begin is dit helemaal niet slecht”, zei Ashlyn, die haar vriendin vervolgens vol op haar mond zoende. Ze duwde Riley op bed en zei:

“Benen wijd, dan ga ik je wat laten beleven. Tenminste, dat ga ik proberen, ik doe ook maar wat.”

Riley was een beetje huiverig en vroeg:

“Wat ga je dan doen?”

“Wat denk je zelf”, zei Ashlyn, die na haar orgasme nog steeds super opgewonden was. “Ik ga dat lekkere kutje van je verwennen. Eens kijken of ik een beetje goed kan beffen.”

Riley deed haar benen uit elkaar en ze kreunde hard toen ze de tong van haar beste vriendin op haar clitoris voelde. Ashlyn besloot gewoon om bij haar vriendin te doen wat ze zelf ook lekker zou vinden en ze bleef heel even langzaam aan de clitoris van Riley likken en zette er toen de vaart in. Ze wist dat Riley ook een ontlading kon gebruiken, zodat ze elkaar daarna rustig konden gaan ontdekken en van elkaar konden gaan genieten.

“Oh, wat doe je met me, zo goed ben ik nog nooit gebeft. Je bent een natuurtalent. Ga alsjeblief door. Maak me klaar. Ik word helemaal gek van die tong van.”

Haar G-Spot en keihard klaarkomen

Riley liet zich helemaal gaan en ze wist dat ze net zo’n heftig orgasme zou gaan krijgen als haar vriendin, want het was gewoon te lekker. Haar man befte haar wel eens, maar dat haalde het voor geen meter met waar Ashlyn nu mee bezig was. Ze lag te schokken op bed en ze twee vingers van Ashlyn in haar kletsnatte kutje voelde glijden, duurde het niet lang meer voordat er iets ontplofte in haar hoofd.

Ze wist nu hoe het voelde als haar G-Spot bewerkt werd, want dat was precies waar Ashlyn naar op zoek was gegaan en ze had die snel gevonden.

“Ikkkkk kommmmm…..”, riep Riley een beetje overbodig, want als het huis niet zulke dikke muren had gehad, dan waren de buren er ook van op de hoogte geweest. Ze was niet de stilste als het op een orgasme aankwam.

Ashlyn bleef net zo lang doorgaan met beffen en vingeren totdat ze voelde dat Riley helemaal slap werd en ze geen energie meer over had. Haar orgasme was als een malle door haar lijf heen geschoten en ze had met recht even sterretjes gezien. Een soort van fabeltje, had ze altijd gedacht. Nu had ze het echter zelf meegemaakt en ze wist dat zij en haar beste vriendin nog heel veel lesbische sex met elkaar zouden gaan hebben.

Thuisblijfmoeders zijn u al verslaafd aan de lesbische sex

De twee mooie thuisblijfmoeders lagen in elkaars armen bij te komen van het heftige begin van hun seksuele relatie. Het was Ashlyn die de stilte verbrak en zachtjes in Riley haar oor fluisterde:

“Waar vind ik je favoriete Tarzan, ik denk dat we daar heel veel plezier van gaan hebben.”