Huisvrouw milf heeft prachtige grote borsten

 

 

Huisvrouw milf heeft een slecht seksleven

Sinds Krissy, een geile huisvrouw milf, getrouwd was met de vader van Frans, hoefde ze niet meer te werken want hij verdiende meer dan genoeg. Ze was van het één op het andere moment huisvrouw geworden en dat beviel haar uitstekend. De knappe brunette had altijd een drukke baan gehad en nu had ze tijd over.

Huisvrouw was namelijk een groot woord, want er liep een huishoudster rond en het merendeel van het eten werd besteld. Dat betekende dat ze een heleboel vrije tijd had en ze begon zich snel te vervelen. Haar man was bijna nooit thuis, want die was een workoholic en als hij thuis was, dan was hij meestal tot laat aan het werk. Hun seksleven was op z’n zachtst gezegd saai te noemen, als het al gebeurde. Het was niet dat Krissy vijf keer in de week geneukt hoefde te worden, al had ze daar ook niets op tegen gehad, maar hooguit één keer in de anderhalve maand begon haar op te breken.

Ze had vreemdgaan overwogen, maar daar had ze eigenlijk helemaal geen zin in. Dan kon ze net zo goed vrijgezel zijn en gaan scheiden. De oplossing voor haar probleem diende zich vanzelf aan toen ze op een middag vroeger dan normaal thuis kwam van haar yogaklas. De yoga-instructeur moest na het begin van de les plotseling weg en de rest van de les werd gecanceled. Ze was nog van plan geweest om te gaan shoppen, maar besloot om toch naar huis te gaan.

Stiefzoon is zich aan het aftrekken met haar panty’s

Daar zag ze de auto van haar 20-jarige stiefzoon op de oprit staan en ze werd helemaal blij. Ze kon heel erg goed met hem opschieten en het was een jonge uitvoering van zijn vader. Eentje die wel aandacht voor haar had en het leuk vond om met haar te kletsen. De huisvrouw milf kwam helemaal vrolijk binnenlopen en ze had verwacht dat hij zoals normaal aan de keukentafel zou zitten, maar dat bleek niet het geval.

Ze wilde hem gaan roepen tot ze opeens een geluid uit haar slaapkamer hoorde komen. De mooie brunette liep heel voorzichtig de trap op en het gekreun werd steeds luider en ze hoorde opeens de stem van haar stiefzoon die haar naam uitriep. Ze had gelijk door wat er in haar slaapkamer gebeurde, haar stiefzoon was zich aan het aftrekken en zij was degene waar hij op dat moment over aan het fantaseren was.

Ze voelde een tinteling in haar kutje en in plaats van de slaapkamer binnen te stormen keek ze voorzichtig door de kier van de deur heen. Haar stiefzoon was er van overtuigd dat ze nog niet thuis zou komen en had de deur niet eens dichtgedaan. Ze zag dat hij één van haar panty’s uit de wasmand had gepakt en die om zijn pik had zitten, terwijl hij zich aftrok.

Krissy had strakke yogapants aan en ze ging met haar hand naar haar kutje toe en begon zelf ook te masturberen, terwijl ze naar haar stiefzoon aan het kijken was. Hij had een pik die veel groter was dan die van haar echtgenoot en ze wist al dat ze die hoe dan ook in haar kutje moest hebben. Ze ging steeds sneller met haar hand over haar clitoris heen en ze kwam niet één keer maar gewoon twee keer klaar. De laatste keer was toen haar stiefzoon zijn zaad begon te spuiten. Ze stelde zich voor dat hij zijn pik op haar gezicht en haar grote borsten richtte. Die gedachte zorgde ervoor dat de tintelingen in haar kutje weer heftiger werden en ze kwam nog een keer klaar.

Ze nam niet de tijd om bij te komen maar liep snel naar buiten en stapte weer in haar auto. Ze reed een beetje doelloos rond, want ze moest nadenken. Ze had haar stiefzoon altijd al leuk gevonden, maar nu was het meer, lust en zelfs vlinders in haar buik van een beginnende verliefdheid. De huisvrouw milf probeerde die gedachten uit haar hoofd te zetten maar ze wist dat het kansloos was. Ze moest en zou de pik van haar stiefzoon hebben en misschien wel meer.

De mooie moeder besloot om gelijk tot actie over te gaan en reed naar haar favoriete lingeriewinkel toe en kocht drie nieuwe setjes en twee setjes nieuwe panty’s. Vervolgens reed ze naar huis en kwam ze op normale tijd binnenlopen. Haar stiefzoon zat nu gewoon koffie te drinken aan de keukentafel en ze moest moeite doen om haar yogapants niet naar beneden te trekken en haar topje omhoog. Hij mocht haar gewoon keihard op de keukentafel nemen, maar ze besloot om het rustig aan te pakken en haar plan ten uitvoer te brengen.

Ze begon honderduit tegen hem te praten en liet tussen neus en lippen door weten dat ze nieuwe lingerie en panty’s had gekocht. Krissy zag dat haar stiefzoon een dromerige blik in zijn ogen kreeg en ze wist dat hij haar wilde hebben. Dat werd bevestigd toen ze net even iets te ver vooroverboog en ze haar grote tieten bijna in zijn neus drukte. Hij moest zijn uiterste best doen om niet te blijven staren en zijn hoofd af te wenden.

“Oh, vrijdag ben ik de hele middag op pad, dan weet je dat als je misschien langs wilde komen.”

“Ok”, zei haar stiefzoon, “ik heb een tentamen, dus ik had waarschijnlijk toch niet langs kunnen komen.”

 
 

 
 

Nieuwe lingerie onder een lange jas

Krissy moest lachen, want ze wist toevallig dat hij het tentamen op vrijdagochtend had en dat hij waarschijnlijk aan het einde van de straat stond te wachten totdat ze wegreed. Daar bleek ze gelijk in te hebben, want ze was nog niet weggereden of ze zag in haar achteruitkijkspiegel dat haar stiefzoon de straat in kwam rijden. Ze reed een paar straten verder en parkeerde daar haar auto. Ze liep heel langzaam naar haar huis toe en deed heel zachtjes de voordeur open. Krissy had haar hoge hakken uitgedaan en liep zachtjes de trap op.

Hij had weer de slaapkamerdeur niet goed dichtgedaan en ze zag dat hij nu volledig naakt op bed lag te masturberen met haar nieuwe panty’s. Ze had haar lingeriesetje goed in het zicht gehangen en het andere aangedaan. De huisvrouw milf had verder alleen een lange jas aan en ze was een beetje zenuwachtig over wat er komen ging. Ze was echter te opgewonden om niet door te zetten en liep haar slaapkamer in.

Haar stiefzoon schrok zich een ongeluk en probeerde zocht tevergeefs naar iets waar hij zijn pik mee kon bedekken.

“Zo, dus daarom zijn mijn panty’s de laatste tijd zo kleverig”, zei Krissy die hem met een blik vol lust aankeek. “Ga alsjeblieft door waar je mee bezig bent, ik wil naar je kijken terwijl je jezelf aftrekt en ik geef je iets om naar te kijken.”

Ze liet de lange jas van haar schouders glijden en ging voor het bed staan. Het was een prachtig lingeriesetje dat ze aanhad met een halve cup bh, waardoor haar grote borsten topless waren. Het sexy onderbroekje, de jarretels en haar panty’s maakten het af.

Frans wist niet hoe hij het had en hij deed veel, maar niet doorgaan met masturberen. Hij lag verstijfd van schrik op het bed en Krissy vond het aandoenlijk en kreeg een glimlach op haar gezicht.

Ze is haar stiefzoon nog geiler aan het maken

“Ik heb je mijn naam horen uitroepen, de vorige keer dat je klaarkwam, dus ik heb het vermoeden dat je mij wel halfnaakt zou willen zien. Ze trok haar onderbroekje uit en hij keek gebiologeerd naar haar mooie naakte kutje en toen nam zijn pik het over. Hij begon langzaam weer aan zijn pik te trekken terwijl hij naar zijn mooie stiefmoeder keek.

“Vind je mijn borsten mooi?”, vroeg Krissy, die hem nog geiler aan het maken was. “Wil je die lekkere pik van je in mijn kutje steken?

Haar stiefzoon zei niets, maar knikte alleen maar en ze besloot om hem niet langer te laten bungelen. Ze ging naast hem op bed zitten en pakte zijn pik vast.

“Zal je stiefmoeder het voor je afmaken? Vind je dat geil?”

“Dat lijkt me heerlijk”, zei Frans met een hese stem en ze pakte zijn grote pik vast. Ze begon hem langzaam af te trekken en ze moest zich inhouden om zich niet over zijn lul te laten zakken en hem te gaan berijden.

Als je gepijpt wil worden, dan moet je dat zeggen

“Wil je dat je stiefmoeder je pik in haar mond neem, zodat je die vol kan spuiten?”

De huisvrouw milf was helemaal in haar element en ze moest zeggen dat ze zelf ook steeds meer opgewonden raakte van haar geile gepraat.

“Als je dat wil, dan moet je het aan me vragen”, zei ze terwijl ze hem iets sneller begon af te trekken. “Ik doe alles voor je, maar je moet het wel aan je stiefmoeder vragen.”

“Wil je me alsjeblieft pijpen?”, vroeg Frans voorzichtig en Krissy keek hem met een geile blik aan en ze wist dat ze hem helemaal naar haar hand kon zetten. Ze vond het heerlijk om zo’n jonge man helemaal te vormen zoals ze wilde.

“Ik weet het beter”, zei ze met een geil stemmetje, terwijl ze even met haar hoofd naar zijn pik ging en aan zijn eikel likte. “Je moet gewoon tegen je stiefmoeder zeggen dat ze het moet doen. Ze houdt wel van een man die een beetje dominant is.”

De huisvrouw milf wilde eigenlijk haar onderdanige kant nog voor hem verborgen houden, maar ze wist dat hij alles voor haar zou doen, ook dominant zijn.

Haar stiefzoon slikte even en zei toen met een voor zijn toon dominante uitstraling:

“Ga me pijpen.”

“Natuurlijk liefste”, zei zijn stiefmoeder en nam gelijk zijn pik in haar mond en begon hem te pijpen. Ze wist dat hij het niet lang meer zou houden, want tijdens het aftrekken stond hij al op het punt om klaar te komen. De huisvrouw milf besloot om er geen geil festijn van te gaan maken, maar hem zo snel mogelijk klaar te pijpen. Ze haalde even haar mond van zijn pik af en zei, voordat ze weer verder ging:

“Als ik je zaad moet doorslikken, dan moet je dat ook zeggen.”

Frans lag met zijn ogen dicht te genieten van zijn fantasie die uitkwam en die nog mooier was dan hij had durven dromen. Niet alleen was zijn stiefmoeder nog mooier dan hij had durven dromen. Ze wilde hem ook hebben en ze was nog een beetje onderdanig ook. Hij moest wel even wennen aan zijn rol van dominante man. Later vertelde zijn stiefmoeder dat zijn vader niet eens deze kant van haar kende en dat vervulde hem met trots.

“Je gaat alles doorslikken en laat geen druppel verloren gaan, slet”, zei hij vol overtuiging, want hij had genoeg pornovideo’s gezien om in ieder geval van de theorie op de hoogte te zijn.

 
 

 
 

Pagina 2 van dit erotische verhaal