Een video voor haar OnlyFans wordt groepsseks

“We gaan dus een jongere man versieren in de kroeg die het graag met 2 blonde milfs met grote borsten wil doen en nemen dat dan op. Dan zorgen we dat hij niet in beeld komt en heb ik weer vulling voor mijn OnlyFans en kunnen we weer een aardig bedrag op onze rekening bijschrijven.”

“Ik weet het niet”, zei Alysha, “wat moeten mijn vrienden en kennissen wel niet denken.”

“Niet zoveel”, zei Dee droog, “die hebben de kant van je ex-man gekozen, weet je nog wel. De ex-man die de alimentatie altijd te laat betaald en je overal zwart gemaakt heeft. Die ervoor gezorgd heeft dat je net aan rond kan komen omdat je geen goede advocaat had. De man waardoor je moest verhuizen naar een andere stad.”

“Ja, dat is ook een dingetje inderdaad”, zei Alysha, die een geile glimlach op haar gezicht kreeg, “zullen we dan maar gaan. Ik neem aan dat je al een hotelkamer heb geregeld en de man met de camera al klaar staat?”

Ze willen een trio met een jongere man

“Yup”, zei Dee, “het enige dat we nog hoeven te doen is een jonge vent versieren en dat lijkt me niet zo moeilijk op vrijdagmiddag, want het is volgens mij studentenborreluur. Als we er over een half uurtje zijn, dan kunnen we er nog net eentje oppikken die nog aangeschoten is. Oh ja, voordat ik het vergeet, ik heb ook een eigen OnlyFans voor je aangemaakt. Als je het ene beetje goed doet, dan hoef je binnen een half jaar geen geldzorgen meer te hebben. Ik heb ze in ieder geval niet meer.”

De 2 blonde milfs gingen vol goede moed op pad richting de studentenkroeg die ze in gedachten hadden. Dat het op groepsseks uit zou lopen hadden ze nooit verwacht, want hun plan liep totaal anders. Ze liepen richting het centrum van de stad en kwamen langs een pand dat in de steigers stond. Er liepen net drie bouwvakkers van de werkplaats af, die ook richting het centrum liepen, waarschijnlijk ook om een biertje te gaan halen na het werk.

Ze komen 3 bouwvakkers tegen onderweg

De achterste keek even achterom en zag de 2 blonde milfs lopen. Hij klopte zijn collega’s op hun schouders en de drie mannen stonden spontaan stil en wachten totdat de twee mooie vrouwen langs ze heen wilden lopen.

“Waar gaan 2 mooie vrouwen zo vroeg naar toe?”, vroeg de dapperste en Dee keek hem uitdagend aan en zei:

“Een jonge vent zoeken om mee te neuken, en jullie?”

De 3 mannen waren even stil en zowel Dee als Alysha moesten keihard lachen en ze waren net van plan om weer door te lopen toen de man die ze het eerst had aangesproken weer wat moed bij elkaar verzameld had.

“Waarom zou je het met 1 man doen als je er drie kan hebben. Dat zijn drie keer zoveel grote pikken en volgens mij kunnen jullie dat makkelijk aan.”

De 3 bouwvakkers hebben wel oren naar groepsseks

Alysha zag aan het gezicht van haar beste vriendin dat die hard aan het nadenken was en ze keek de drie mannen aan.

“Als jullie het niet erg vinden om op het internet te komen staan, dan hebben wij er wel oren naar. Jullie kunnen er zelfs geld mee verdienen?”

“Wat ben je aan het doen?”, fluisterde Alysha zenuwachtig in het oor van haar vriendin. “Dit is geen trio maar groepsseks. Daar heb ik niet voor getekend.”

“Nee”, zei Dee terug, “dit is totaal anders toen we voor ons plezier vier vrienden hadden versierd en ons suf hebben laten neuken.”

“Dat was anders”, probeerde Alysha nog maar haar vriendin was onverbiddelijk en keek weer naar de drie mannen die druk met elkaar aan het praten waren.

“We doen het”, zei de man die het meest spraakzaam was, “zeg maar wat we moeten doen.”

Eerst controleren of ze inderdaad grote pikken hebben

“Eerst even teruglopen naar de bouwplaats en een rustig plekje opzoeken, want we moeten eerst iets controleren”, zei Dee en begon terug te lopen met Alysha en de drie mannen in haar kielzog. De bouwvakkers wisten precies een plekje waar ze ongestoord hun gang konden gaan. Dee had ondertussen verteld wat ze over zouden houden aan de groepsseks en je zag opeens drie glimlachende gezichten.

“Maar nu eerst jullie broek naar beneden want ik wil zeker weten dat jullie inderdaad grote pikken hebben zoals hij beweerde.”

Ze twijfelden heel even, maar lieten toen snel hun onderbroeken zakken en Dee en Alysha keken tevreden naar wat ze zagen hangen. Daar konden ze wel wat mee.

2 blonde milfs gaan de druk van de ketel halen

“Het is de bedoeling dat jullie het tijdens het opnemen van de video niet te snel klaarkomen, dus wij gaan er nu voor zorgen dat de druk van de ketel gehaald wordt. Het enige dat jullie hoeven te doen is blijven staan en een stijve pik te krijgen.”

Dee trok haar zomerjurkje naar beneden, zodat haar grote tieten topless te zien waren. Ze knikte naar Alysha die haar voorbeeld volgde en je zag de monden van de drie mannen opengaan. Als je ze dit een half uurtje ervoor had verteld dan hadden ze je voor gek verklaard.

De twee blonde milfs gingen gelijktijdig op hun knieën voor de drie mannen en Alysha nam de grote lul van de donkere man in haar mond terwijl Dee zich om de andere twee pikken bekommerde. Met één hand trok ze er eentje af, terwijl ze de andere aan het pijpen was. Dat wisselde ze af en ze merkte al snel dat de twee mannen het niet lang zouden gaan houden. Dat was het moment dat ze stopte en zei:

“Nu willen we even testen hoe jullie het doen als het om neuken gaat.”

Neuken en pijpen met 3 mannen

Alysha was ondertussen aardig opgewonden geraakt van de grote pik in haar mond en liet die teleurgesteld uit haar mond glijden. Ze ging staan, trok haar zomerjurkje omhoog en ging voorovergebogen tegen de muur aanstaan van hun schuilplekje. De donkere man wist niet hoe snel hij achter haar moest gaan staan en zijn pik in haar kletsnatte kutje moest stoten.

Dee, die ook geen ondergoed aanhad, trok ook haar zomerjurkje omhoog en zocht naar een plekje waar ze wat comfort had. Eén van de mannen zag haar zoeken en rende snel naar achteren, voor zover dat ging met zijn broek op zijn enkels, en kwam terug met een deken die hij op de grond legde. De mooie blonde milf ging op haar handen en knieën klaar zitten en zei alleen maar:

“Waar wachten jullie op, jij in mijn mond en hij in mijn kutje en jullie wisselen elkaar af.”

Ze keek hoe haar vriendin ondertussen stevig geneukt werd door de donkere man en aan haar gekreun te horen zou het niet lang duren voordat ze klaar zou komen. Zelf was ze ook aardig op weg en ze had wel trek in een orgasme die ze niet gepland had. De jongste man ging voor haar staan en duwde zijn pik tegen haar lippen en tegelijkertijd voelde ze hoe de andere man zijn eikel tegen haar kutgaatje aandrukte en zijn pik diep in haar stootte.

Dit was eigenlijk best lekker en ze verheugde zich al op de groepsseks in het hotel. Dit was een buitenkansje waar ze geen rekening mee had gehouden en waar haar OnlyFans leden heel erg blij van zouden worden, evenals haar bankrekening en die van haar vriendin. Ze verdiende per maand meer dan 50.000 euro met haar OnlyFans en het enige dat ze er voor gedaan had was van haar hobby haar werk gemaakt te hebben. Ze had haar vriendin nu eindelijk ook zover en die zou binnen een paar maanden op hetzelfde bedrag zitten. Ze konden met z’n tweeën doorgaan zolang het goed ging en met een beetje mazzel konden ze daarna gaan rentenieren.

Blonde milf komt hard klaar

Dat ging door haar gedachten terwijl ze de bouwvakker met zijn pik in haar mond uitgebreid aan het pijpen was. Het was duidelijk dat hij geen enkele intentie had om haar te gaan neuken, want hij was nog nooit zo goed gepijpt in zijn leven.

“Ook niet erg”, dacht Dee bij zichzelf die ondertussen hoorde hoe haar vriendin hard aan het klaarkomen was. Ze zag dat de donkere man tegelijkertijd met zijn onderlichaam aan het schokken was en haar kutje volspoot met zijn hete zaad.

“En maar doen alsof ze netjes is”, dacht Dee bij zichzelf, “terwijl ze zich met niet al te veel overredingskracht laat neuken door een bouwvakker met een grote lul. We gaan nog heel veel geld verdienen met z’n tweeën.”

Ze dacht aan de groepsseks die ze zouden gaan hebben in het hotel en de mond van haar vriendin op haar kutje. Alysha kon vreselijk goed beffen en het moest vreemd lopen als ze geen orgasme van de tong van haar beste vriendin zou krijgen. De gedachte alleen al wond haar nog meer op en ze begon haar kontje sneller naar achteren te duwen. De man achter haar begreep de hint en begon haar harder te neuken, terwijl ze het tempo van het pijpen ook opvoerde.

Hij spuit zijn zaad in haar mond

Dat was teveel voor de man die ze aan het pijpen was, want ze voelde hoe hij haar hoofd vastpakte en zijn pik diep in haar keel stootte. Bij de derde stoot kwam hij hard klaar en spoot hij zijn zaad in haar keel. Ze begon gelijk te slikken en aangezien ze een keurig zaadsletje was, wist ze alles zonder problemen door te slikken.

Ze komt zelf ook hard klaar

Dat was ook het moment dat zij hard klaarkwam en haar kutje strak trok. Het was een heftiger orgasme dan ze had verwacht en het moest voor de man die haar aan het neuken was een ongelooflijk lekker gevoel zijn. Ze trok hem onbewust met haar kutje af, die helemaal strak om zijn pik was gaan staan. Hij hield het met moeite nog een minuut uit en spoot toen haar kutje helemaal vol. Het orgasme van de blonde milf kwam in alle heftigheid weer terug toen ze zijn hete zaad in zich voelde en ze liet zich slap op de deken vallen.

Tijd voor groepsseks in het hotel

Alysha had ondertussen wat zakdoekjes uit haar tasje gepakt om het zaad dat uit haar kutje liep weg te geven en ze deed hetzelfde bij het kutje van haar vriendin. De knappe blonde milf was duidelijk nog opgewonden want ze fluisterde:

“Opschieten want we hebben een groepsseks date en ik heb je mond op mijn kutje nodig en een pik in mijn mond of mijn kutje. Dat maakt me allemaal niet uit, ik moet nog meer klaarkomen.”

Dee keek haar met een glimlach aan en stond op. De 2 blonde milfs met grote borsten trokken hun zomerjurkjes weer naar beneden. Dee keek naar de drie bouwvakkers die hun broeken weer omhoog getrokken hadden en haar verwachtingsvol aankeken.

“Zullen we dan maar?”, zei ze en ze liep samen met Alysha voor de drie mannen uit richting het hotel, dat ook in het centrum van de stad was.