Sex met de makelaar

Pornoactrice: Sarah Vandella
Duur: 09:14

Milf heeft een strak topje aan

Vandaag is de dag dat Sarah Vandella, een geile blonde milf, de makelaar over de vloer krijgt. Het is de goede tijd om haar huis te verkopen en leuke dingen met de grote overwaarde te gaan doen. Hoeveel geld het gaat worden hangt van de taxatie van de onafhankelijke makelaar af, maar Sarah weet precies hoe ze die zo hoog mogelijk kan krijgen. Als ze de deur voor hem heeft opengedaan, ziet ze al dat hij zijn ogen niet van haar grote tieten kan afhouden. Niet zo raar, want ze heeft een strak topje aan, waar haar grote borsten goed in uitkomen.

Neuken met de makelaar voor een hoge taxatie

Ze leidt de makelaar door het huis heen en ze heeft het zo weten te regelen dat ze als laatste in haar slaapkamer uitkomen. Dat is precies de plek waar ze hem wil hebben om haar plannetje uit te kunnen voeren. De blonde milf had verwacht dat ze haar verleidingstalent in zou moeten gaan zetten, maar dat was niet nodig. Ze ging tegenover hem op het bed zitten en drukte haar grote tieten naar voren. Dat had het gewenste effect want de makelaar leek ogen op steeltjes te krijgen. Het enige dat ze nog hoefde te doen was haar topje omhoog en topless te gaan.

De makelaar had al moeite om haar te weerstaan, maar nu stonden alle grenzen open en begon hij automatisch aan één van haar grote borsten te zuigen. Het enige dat Sarah nog zei voordat ze serieus gingen neuken was:

“Met die taxatie kunnen we vast wel iets regelen, toch?”