Pornoactrice: Rachel Steele
Duur: 33:25

Mooie moeder heeft een druk leven

Rachel Steele is een knappe milf die het nogal druk heeft in haar leven. Ze werkt hard, gaat vaak naar de sportschool of naar het zwembad en in het weekend heeft ze het druk met haar sociale verplichtingen. De sex schiet er daarom nog wel eens bij in, maar ze heeft geen enkele behoefte aan een vaste relatie of een man die haar gaat vertellen wat ze wel en niet mag doen. Sinds kort heeft ze het sex probleem opgelost, want sinds kort heeft ze een nieuwe buurman.

Kopje koffie met de nieuwe buurman

Ze had hem uitgenodigd voor een kopje koffie en Rachel had gelijk al door dat hij haar aantrekkelijk vond. Ze houdt ervan om een mooi decolleté te hebben en ze merkte op dat haar nieuwe buurman onopvallend naar haar grote tieten probeerde te kijken. Op de één of andere manier raakte ze daar opgewonden van en voelde ze de tintelingen in haar kutje. Ze plaagde de arme buurman meedogenloos, want ze vond het best geil dat ze een veel jongere man opgewonden kon krijgen. Bij het derde kopje koffie boog ze extra voorover, zodat hij recht in haar tieten kon kijken en hij kreeg gelijk een rood hoofd.

Hem verleiden kost niet veel moeite

Dat vond Rachel super schattig en ze wist vanaf dat moment dat ze zijn pik in haar kutje wilde voelen. De knappe milf had al gezien dat hij een aardige grote pik had, want die was keihard en ze zag aan de contouren van zijn strakke broek dat het van een formaat was waar ze wel iets mee kon. Ze wilde het verleiden van de buurman rustig aanpakken, maar nadat ze van de koffie overgestapt waren op een biertje en een wijntje, liet ze na de derde alle voorzichtigheid varen. Ze stond op van de keukentafel, keek de buurman verleidelijk aan en trok de bovenkant van haar strakke jurkje naar beneden.

“Je bent de hele tijd naar mijn borsten aan het kijken, is het misschien makkelijker voor je als ik ze gewoon laat zien?”

Blij dat ze sexy lingerie heeft aangetrokken

Ze verwachtte geen antwoord en kreeg een glimlach op haar gezicht toen ze zag hoe haar buurman er op reageerde. Zijn mond stond open en ze zag de blik van lust in zijn ogen en ze wist dat ze er vrij zeker van kon zijn dat ze binnen niet al te lange tijd zijn grote pik in haar mond en vervolgens in haar kutje zou hebben. Ze maakte werk van het uittrekken van haar jurkje en ze was blij dat ze die ochtend sexy lingerie had aangetrokken. Daar voelde ze zich altijd super vrouwelijk in en dit keer kwam het heel goed uit.

De lul van de arme buurman was nog harder geworden en Rachel trok hem mee naar de slaapkamer, waar ze uitgebreid begonnen te zoenen. Hij had zijn t-shirt uitgetrokken, waardoor de knappe milf een nog natter kutje kreeg, want hij zijn strakke lijf mocht er zijn. De buurman viel haar nog net niet aan, maar ze hoorde de zucht van opluchting toen hij eindelijk haar grote tieten te zien kreeg. Hij begon aan haar tepels te zuigen, die nogal gevoelig waren, waardoor Rachel niet meer te houden was. Ze trok snel zijn broek en onderbroek uit en duwde hem op het bed. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en begon aan zijn grote pik te zuigen. Haar grote borsten hingen uit haar bh en aan het gekreun van de jongere buurman te horen, was ze goed bezig.

Pijpen en geil praten

Ze maakte werk van het pijpen, want ze deed het niet alleen om de buurman op te winden, zelf vond ze het heerlijk om aan die grote pik te zuigen. Haar kutje was kletsnat geworden en uiteindelijk hield ze het niet meer, ze moest zijn grote lul diep in haar kutje hebben. Ze ging naast hem liggen en wreef over zijn grote pik terwijl ze met een geil stemmetje zei:

“Zal mama die grote lul van je in haar speciale plekje laten verdwijnen?”

Ze houdt hem op het randje van klaarkomen

De knappe milf vond het heerlijk om geil te praten en de buurman leek het zeer te waarderen. Hij knikte alleen maar en langzaam liet de geile moeder zich over zijn pik zakken en begon hem langzaam te berijden. Ze had hem tijdens het pijpen al op het randje van klaarkomen gebracht, dus deed ze het even rustig aan om ervoor te zorgen dat hij het langer zou uithouden. Als hij snel klaar zou komen, zou het ook geen probleem zijn, want ze wist dat jongere mannen weer snel een stijve konden krijgen, zodat ze tijdens de tweede ronde goed geneukt kon worden.

De buurman had echter een uitstekende controle over zijn klaarkomen, want hij nam een beetje de leiding over en zei tegen Rachel dat ze op handen knieën op het bed moest gaan zitten. Ze kreunde hard toen hij die dikke pik diep in haar vagina stootte en ze had het idee dat hij tegen haar baarmoeder aanzat. Hij hield er blijkbaar ook van om zo lang mogelijk te genieten, want hij begon haar eerst langzaam te neuken en voerde langzaam het tempo op.

Goed geneukt en een heftig orgasme

“Ik wil die dikke tieten van je zien bewegen”, zei hij plotseling waarop de knappe milf zijn grote pik uit haar kutje liet glijden en vlug op haar rug op het bed ging liggen. Ze wilde stevig door hem genomen worden, maar dat hoefde ze niet eens aan te geven. Hij voerde het tempo op en elke stoot voelde ze diep in haar kut. Op de één of andere manier had hij haar G-spot gevonden door haar op een bepaalde manier te neuken en ze wist dat het vanaf dat moment niet echt lang meer zou gaan duren voordat ze klaar zou komen. Ze voelde hoe haar kutje ontplofte en ze drukte zich omhoog, zodat ze zijn pik diep in haar voelde. Het was een heftig orgasme en tijdens het klaarkomen wist ze dat dit niet bij één keer zou blijven met de buurman. Als iemand haar zo klaar kon krijgen, dan zou ze alles voor hem doen.

Ze pijpt hem klaar en ze slikt alles door

“Het wordt te gevoelig lieverd”, hijgde ze en duwde hem voorzichtig van zich af, maar daar was het niet mee afgelopen. Nu was het zijn beurt om op zijn rug op het bed te gaan liggen en dat deed haar maar al te graag. De heerlijke mond van de mooie moeder deed wonderen en hij vond het een vreselijk geil gezicht om naar haar grote borsten te kijken terwijl hij klaar gepijpt werd. Rachel wilde zijn zaad in haar mond hebben en doorslikken, dus gooide ze al haar ervaring er tegenaan. Dat was voldoende om hem te laten spuiten en, ondanks dat het een grote hoeveelheid was, slikte ze alles keurig door.

De buurman kwam nogal luidruchtig klaar en ze was blij dat ze het zo lekker voor hem had gemaakt. Ze lagen naast elkaar op bed een beetje bij te komen, toen Rachel haar hoofd op zijn borstkas legde en zachtjes aan zijn tepels begon te zuigen. Ze keek hem vervolgens geil aan en zei:

“Je weet dat ik je vandaag niet meer laat gaan hé?”, zei ze met een dominant toontje in haar stem.

“Al blijven we het hele weekend in bed”, zei haar jongere buurman, “ik kan niet iets verzinnen waar ik liever zou zijn.”

Hoezo geen relatie?

Met een tevreden glimlach ging Rachel langzaam met haar hoofd naar beneden en gaf hem overal op zijn borstkas en buik kleine kusjes. Ze voelde dat zijn grote pik alweer stijf aan het worden was en ze nam hem voor de derde keer in haar mond en begon hem langzaam te pijpen. Ze was blij dat het niet bij dat ene heftige orgasme zou blijven dat weekend.

We zijn twee maanden verder en Rachel heeft al haar voornemens over relaties en mannen overboord gezet. De knappe milf heeft er een heleboel sexy lingerie bijgekocht en ze zijn vanaf het eerste weekend sex continu bij elkaar gebleven. Ze zijn zelfs al zover dat ze het al over samenwonen hebben, iets waar ze niet aan had moeten denken, maar nu wil ze niets liever. Zeker niet als hij elke dag die lekkere pik diep in haar kutje laat verdwijnen. Al was ze nooit zover gegaan als het alleen maar om de sex ging, vanaf het moment dat ze naast hem wakker geworden was dat eerste weekend, had ze de vlinders in haar buik gevoeld en de buurman voelde hetzelfde voor haar. Beter kon het niet worden.