Dianna Doll kan geil pijpen

Dianna Doll heeft nieuwe minnaar

Dianna Doll is een geile blonde milf die sinds kort een nieuwe minnaar heeft. Ze heeft hem ontmoet op het schoolplein, het bleek de oom van één van de kinderen te zijn, en er was gelijk een klik. Ze waren een kopje koffie gaan drinken en daarna vroeg ze of hij nog even met haar mee naar huis ging. De twee waren nog niet de huiskamer binnengelopen of ze waren al heftig aan het tongen.

Geile blonde milf wordt goed geneukt

De echtgenoot van Dianna was de hele week op zakenreis, dus ze had het rijk voor haar alleen. Daar heeft ze goed gebruik van gemaakt, want haar nieuwe minnaar bleek de weg te weten als het om seks ging. Ze eindigde, nadat ze hem gepijpt had, met haar benen wijd op de bank en lag te genieten van zijn heerlijke tong. Daarna werd ze stevig geneukt en kwam hij hard in haar klaar.

Ze likt zijn pik schoon

Bij haar echtgenoot had ze het nog nooit gedaan, maar ze wilde niets liever dan zijn pik schoonlikken. Hij vond dat totaal geen probleem, want ze zoog zachtjes de laatste restjes sperma eruit en begon hem toen voorzichtig te pijpen. Zijn pik bleef alleen maar stijf staan en het duurde nog geen vijf minuten of hij kon haar voor de twee keer hard gaan neuken.