Pornoactrice:
Duur: 12:29

De mature milf en haar jongere buurman

 

Angela is een knappe blonde mature milf die een paar enorme grote tieten heeft. Ze is alweer een tijdje gescheiden en ze vermaakt zich uitstekend als vrijgezelle vrouw. De rijpe moeder heeft geen enkel probleem om mannen op te pikken, en dan vooral mannen die een stuk jonger zijn dan dat zij is. Ze is wat je noemt een beest in bed en het zijn vaak de jongere bedgenoten die even pauze moeten nemen.

 

Dit keer had de rondborstige blonde milf haar pijlen gericht op haar nieuwe, veel jongere buurman. Ze had gezien dat er geen “buurvrouw” bij kwam kijken, dus kon ze gerust haar gang gaan. Ze had geen zin in mannen die vreemd met haar gingen. Ze zat niet te wachten op boze echtgenotes of vriendinnen die bij haar voor de deur zouden staan en verhaal kwamen halen.

 

Haar versierplan was vrij eenvoudig. Ze vroeg of haar nieuwe jongere buurman zin in een kopje koffie had, een soort van welkom en ze konden elkaar beter leren kennen. Daar had hij geen enkel bezwaar tegen en het viel Angela gelijk op dat hij nog net niet met zijn neus in haar diepe decolleté zat. Nu had ze speciaal een heleboel knoopjes van haar blouse opengelaten, dus eigenlijk had ze ook niet anders verwacht.

Het kost geen moeite om hem in bed te krijgen

 

De mooie moeder vroeg terloops aan haar buurman of hij vrijgezel was en dat bleek zo te zijn. Ze had het wel verwacht, maar dat soort dingen kan je beter controleren. Vanaf dat moment ging het snel. Angela hoefde niet eens echt haar versiertrucjes toe te passen, want hij lag na twintig minuten al naakt op haar bed en keek met een geile blik naar de mooie blonde vrouw. Ze ging naast hem op bed zitten en begon hem een beetje te plagen. Haar blouse had ze onder haar grote tieten vastgeknoopt, zodat hij een goed uitzicht had.

 

“Daar raak je wel opgewonden van hé, je geile oude buurvrouw neuken. Je wil vast haar tieten graag zien, toch?”

 

Ze vroeg naar de bekende weg, want haar jongere buurman was alleen nog maar heftig aan het knikken.

 

“Als je goed je best doet, dan mag je vaker langskomen, maar niet gaan beginnen over relaties ofzo, daar heb ik geen zin in.”

Geen relatie, wel seks

 

Het was wel zo handig om gelijk de regels vast te leggen vond Angela. Dadelijk wilde hij gaan samenwonen of iets dergelijks, maar daar zat ze echt niet op te wachten. Hij woonde heel dichtbij, dus dat was handig als ze zin had in sex, maar verder niets.

 

De buurman beloofde dat hij geen zin in een relatie had. Als je hem op dat moment gevraagd had of hij na het neuken naakt over de straat zou gaan rennen, dan had hij waarschijnlijk ook bevestigend geantwoord.

Plagen en tietneuken

 

Angela vond dat ze hem genoeg geplaagd had en haalde één van haar massieve grote borsten uit haar bh en zei tegen haar buurman dat hij er mee mocht spelen. Die liet zich dat geen twee keer zeggen en wreef zachtjes over de mooie tieten van zijn blonde buurvrouw. Hij kon nog steeds niet geloven dat de stijlvolle blonde buurvrouw sex met hem wilde hebben. Vanaf het moment dat hij haar voor het eerst had gezien, wilde hij niets liever dan dat ze hem zou pijpen en dat ging nu realiteit worden. Het werd nog beter, want nadat ze hem tot aan het randje van een orgasme had gepijpt, stopte ze zijn pik tussen haar grote tieten en begon hij haar borsten te neuken.

Oudere moeder is van de standjes

 

Hij was er al snel achter dat Angela een hele geile vrouw is en niet vies was van seksstandjes. Ze deed een “reverse cowgirl” en hij keek tegen haar volle kont aan, terwijl ze hem aan het berijden was. Vervolgens draaide ze zich om en kon hij naar haar massieve grote borsten kijken, terwijl hij haar neukte en met zijn hand haar clitoris aan het bewerken was. Hij wilde haar het liefst volspuiten, maar kon zijn zaad met moeite binnenhouden. Eerst zou hij haar goed neuken en een orgasme bezorgen, dan zou hij daarna zijn zaad in haar kutje spuiten. Zijn idee was dat hij dan bonuspunten zou verdienen en hij zeker vaker mocht terugkomen.

 

De jongere buurman begon in zijn element te raken en neukte zijn veel oudere buurvrouw van achteren. Angela moest toegeven dat hij er wat van kon, want ze had haar eerste orgasme al gehad en ging na een hele korte pauze op haar rug liggen. Ze wilde dat hij naar haar grote tieten keek, terwijl hij haar aan het neuken was. Dan zou hij het waarschijnlijk niet lang meer volhouden en zou ze zijn hete zaad in haar kletsnatte kutje voelen.

Twee orgasmes en vlinders in haar buik

 

Ze had een goede inschatting gemaakt, want ze voelde hoe haar buurman een paar keer diep in haar stootte en vervolgens zijn sperma in haar dumpte. Dat was het moment dat de mature milf haar tweede orgasme kreeg en besloot dat haar buurman met stip op de eerste plaats van haar minnaarslijstje binnenkwam. Tijdens de eerste keer sex had ze al twee orgasmes gehad, dat had nog niemand hem nagedaan.

Een relatie en seks?

 

Nadat ze zijn pik had schoongelikt en ze naast elkaar lagen bij te komen keek ze even opzij. Ze moest toegeven dat haar jongere buurman een hele leuke kerel was. Hij zag er goed uit, kon goed neuken en je kon er ook een goed gesprek mee voeren. Ze voelde een paar vlinders in haar buik en ze schrok zich een ongeluk. Het zou toch niet gaan gebeuren dat ze verliefd op hem aan het worden was.

 

Dan had ze een heleboel goed te praten over de “geen relatie” regel van haar. Ze moest glimlachen en bedacht zich dat als ze hem na een geile pijpbeurt zou vragen of ze hun relatie misschien wat zouden kunnen uitbreiden, dan was de kans heel erg klein dat hij haar zou kunnen weerstaan.