Een vluggertje voordat haar echtgenoot thuiskomt

Kaden Kole is een volle milf met dikke tieten die van haar vriendin had gehoord dat haar ex weer in de stad was. Ze dacht gelijk terug aan de grote pik van haar ex en de manier waarop hij haar altijd een orgasme kon bezorgen en ze pakte gelijk haar telefoon. Ze belde het nummer dat ze er nog in had staat van hem en nadat er vier keer was overgegaan nam hij op.

De volle milf viel gelijk met de deur in huis en zei dat ze sex wilde, maar dat hij wel moest opschieten, want het duurde nog maar een uur voordat haar echtgenoot thuis was. Hij moest van de andere kan van de stad komen, maar binnen 20 minuten stond hij bij haar voor de deur. Ze had zich al helemaal uitgekleed, op wat sexy lingerie na en het duurde niet lang voordat de dikke milf zijn grote donkere pik weer in haar kutje voelde.

Geile sex met haar ex

Ze baalde ervan dat ze er een vluggertje van moest maken, maar iets is beter dan niets. Nadat haar ex haar gebeft had en naar een orgasme had geneukt, was het zijn beurt om klaar te komen. Dat deed hij vroeger het liefst op haar dikke kont en daar was nog steeds niets in veranderd. Daarna moest hij opschieten, want haar man was blijkbaar vroeger thuisgekomen dan normaal, want ze hoorde zijn auto op de oprit. Ze liet haar ex door de achterdeur uit en zelf rende ze snel naar de badkamer, waar ze een douche nam.

Betrapt maar met een verrassende wending

Haar echtgenoot kwam de badkamer binnenlopen en liet haar de beelden van de neukpartij zien. Ze schrok zich een ongeluk en bedacht zich toen dat hij het erover had gehad om camera’s te installeren. Dat had hij wel eens mogen zeggen, bedacht ze bij zichzelf en ze wilde net een heel verhaal gaan verzinnen toen ze zag dat haar echtgenoot zich ging uitkleden en bij haar in de ruime douchecabine kwam staan.

Hij neukt haar en komt in haar mond klaar

“Draai je om, want ik ga die vreemdgaande kut van je eens goed neuken”, zei haar man tegen haar en ze deed gelijk wat hij van haar vroeg. Had ze iets gemist ofzo, vroeg ze zichzelf af, en ja, dat had ze. Haar man bleek het geil te vinden om haar geneukt te zien worden door andere mannen en aangezien hij toch wist dat ze zo vreemd ging als het maar kon, had hij overal in het huis de camera’s opgehangen zodat hij mee kon kijken.

Ze merkte de opwinding van haar man en ze vond het heerlijk om nog een keer hard geneukt te worden. Ze kwam zowaar nog een keer klaar en zei met een moeizame stem:

“Je gaat m’n mond volspuiten”

De volle milf ging snel op haar knieën zitten voor haar man en die stak zonder omhaal zijn pik in haar mond en stootte er nog een paar keer in, voordat hij klaarkwam. Ze slikte alles keurig door en wat er daarna gebeurde, verraste haar zelfs een beetje. De pik van haar echtgenoot werd niet eens slap en hij trok haar nog net niet mee de slaapkamer in, maar voordat ze het doorhad zat ze op handen en knieën op het bed en duwde hij zijn pik tegen haar kontgaatje aan.

Haar echtgenoot neukt haar ook in haar dikke kont

Ze vond het heerlijk om in haar dikke kont geneukt te worden en ze genoot van de hernieuwde passie van haar echtgenoot. Hij vond het blijkbaar echt geil om naar haar te kijken als ze door een andere man geneukt werd. Als ze dat eerder had geweten dan had ze er allang met hem over gepraat, want nu had de volle milf twee voor de prijs van één. Ze werd goed geneukt door de man waarmee ze vreemdging en daarna nog een keer door haar eigen echtgenoot, die helemaal los ging.

Gelijktijdig klaarkomen

Kaden vond het heerlijk om zijn pik in haar kont te voelen en ze ging met haar hand naar haar kutje toe en begon haar clitoris te masseren, terwijl hij stevig in haar kont beukte. Ze had verwacht dat het wat langer ging duren omdat hij al een keer was klaargekomen, maar na tien minuten voelde ze al dat zijn eikel begon op te zwellen en hij op het punt van klaarkomen stond. Ze timede het zo dat ze nog een paar keer flink over haar clitoris heenging en toen haar echtgenoot haar stevig bij haar middel vastpakte en nog een paar keer diep in haar kont stootte, voordat hij klaarkwam, kwam de volle milf ook klaar.

Zij neukt de buurman, de buurvrouw pijpt hem?

“Ik wist niet dat je hier zo geil van werd lieverd”, zei ze, nadat ze redelijk uitgeput naast elkaar op bed lagen, “zal ik volgende week regelen dat jij vanuit je computerkamer kan kijken hoe de buurman me neukt. Ik denk dat ik de buurvrouw wel zover kan krijgen dat ze onder je bureau zit en je kijkt hoe haar man het vreemdgaande kutje van je echtgenote uitwoont.”